Malthe gav et fantastisk underholdende show, som mine gæster snakkede meget om efterfølgende. Han var yderst professionel, hvilket startede med et opkald en uge før bookingen for at forventningsafstem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdensklasse Malthe! Alt hvad vi havde ønsket og mere til. Dit indslag til vores søns konfirmation gav alle gæsterne en overraskende og tankeveækkende oplevelse som de sent vil glemme. -et im... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Malthe Brag optrådte til MainBrain A/S’ 25-års jubilæumsreception, og han leverede et FANTASTISK show! Alle gæsterne var fuldstændig betagede af, hvordan han inddrog publikum – fra start til slut va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lad mentalist og tankelæser Malthe Brag samle hele selskabet i latter og forundring med et inddragende show for alle. Hans humor, nærvær og vanvittige psykologiske manipulation sikrer, at festen bliver husket, fordi I selv er med i de hjernevridende lege — en unik fællesoplevelse, der handler om jer.
Østerbrogade 156, 2.th, 2100, København Ø, Dänemark
Fantastisk og opleve Malthe underholde og forbløffe os med hans tankelæsning. Kan varmt anbefale at booke Malthe hvis man vil have et kanon indslag til et arrangement.
Mvh Jan
Mega godt show og god underholdning for alle👏kan virkelig anbefales.

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Virkelig en magisk aften! Malthe var genial til at skabe underholdning, mingle med crowded og virkelig imponere alle gæster. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Malthe er helt fantastisk!! Han fik hele selskabet med, unge som ældre, alle var mega underholdt (og forbløffede), og vi taler stadig her flere dage efter om showet :o)
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale at hyre Malthe. Ud over at han er særlig dygtig, så er han også umådelig behagelig at samarbejde med og virkelig serviceminded ift aftaler, fleksibilitet og tilpasning af sit show ift lige præcis ens arrangement.
Så hvis du og I vil have en fænomenal oplevelse, så er det Malthe I skal hyre!
:o)

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Malte var en virkelig god underholder og havde publikum med sig hele vejen, det var en stor fornøjelse at have ham til min datters 30års fødselsdag og Malte kan varmt anbefales herfra og fra alle vores gæster🤗
Kirva Nyberg

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Vi havde fornøjelsen af at opleve Malthe Brag under vores kundedag, og det var intet mindre end fantastisk! Malthe imponerede os alle med sine utrolige evner og forbløffende præstationer. Hans show var både underholdende og tankevækkende, og han formåede at fange publikums opmærksomhed fra start til slut. En klar anbefaling til alle, der ønsker en unik og mindeværdig oplevelse. Fem stjerner herfra!
God og hurtig service ifm bestillingen.
Super underholdende og fantastisk show. Malthe inddrog gæsterne, der gjorde showet meget personligt og der var plads til at der skete noget uventet. Det var ikke bare et planlagt show der blev fyret af.
Malthe får mine bedste anbefalinger.

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Malthe er en fantastisk entertainer! Vi havde fornøjelsen af at opleve en optræden af Malthe til vores seneste arrangement, og det var intet mindre end magisk. Fra begyndelse til slut formåede Malthe at fastholde vores opmærksomhed og leverede et show fyldt med forbløffende tricks og humor. Anbefaler Malthe til alle selskaber - konfirmationer, fødselsdage, bryllup, etc. Hans optræden er noget man sent glemmer - alle gæster taler stadig om ham. Stor anbefaling herfra!!
Vi havde fornøjelse at møde malthe brag til isabellas konfirmation
Vi havde en fest med hans underholdning
Vi ville anbefale ham til alle vi kender
5 stjernerfortjener han

Verdensklasse Malthe!
Alt hvad vi havde ønsket og mere til.
-et imponerende show, hvor du med din gode energi fik inddraget og tryllebundet hver og én på en magisk, sød og sjov måde.
Virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Det var let og problemfrit at få arrangeret med manager og siden Malthe.
Stor tak for det
Anne-Mette

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Simpelthen fantastisk oplevelse for alle aldre. Malthe er god til at inddrage mange fra publikum.
Det giver mange snakke efterfølgende om - hvordan kan det lade sig gøre.

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Malthe er en fantastisk entertainer. Han rammer alle gæster med sit show, der efterlader alle måbende over, hvordan det lige kunne ske. De allerstørste anbefalinger herfra.

Vi havde besøg af Malthe til vores søn Olivers konfirmation 27/4
Det blev til en super oplevelse for både Oliver og gæsterne, og efterfølgende blev der holdt flere samtaler blandt gæsterne, som virkelig var imponeret over showet..
Vi vil til enhver tid anbefale et show med Malthe.
5 stjerner herfra 👍🏻

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Vi havde faktisk hyret en anden magiker som desværre brækkede armen og Malthe slog til med kort varsel. Det viste sig at være held i uheld. Malthe kom til tiden og leverede et fantastisk show til en kritisk gruppe på ca 30 jurister, økonomer, medicinere, politifolk og folk fra det private erhvervslig der ikke - normalt - er nemme at narre. Malthe faldt ind i selskabets stemning fra første færd og leverede et show i verdensklasse med indlevelse, humor og charme. Der blev ikke lavet en eneste fejl eller lapsus og flere i selskabet sad med kæben på bordet da han tog hjem. Malthe er et stort talent og kan varmt anbefales.
Vi havde booket Malthe Brag til vores søns konfirmation. Vi og alle vores gæster var både imponerede og begejstrede over hans fantastiske show. Der blev resten af festen, både hos de unge og de ældre, snakket om og spekuleret på hvordan det kunne lade sig gøre.
Vi kan klart anbefale Malthe og giver helt uden at tøve max antal stjerner.
Malthe har en fantastisk udstråling og er imødekommende, sjov og leverer et super godt show.

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Malthe did such a great job mesmerizing our team with his tricks and he simply created the best conversation starters afterwards. Great entertainment, good communication and he did well in explaining everything in English.

Kan varmt anbefales!
Vi bookede Malthe til en julefrokost og det var et super indslag. Vi var mindblown!
Professionelt fra start til slut.
En STOR fornøjelse at få besøg af Malthe - nærværende/rap i replikken/skarp/højt fagligt niveau.
Vi siger tak ;-)

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Vi valgte at booke Malthe som entertainer til vor firmasommerfest. Malthe gik rundt blandt gæsterne, til stor begejstring, og udøvede sin magi. Vi kan kun give den største anbefaling herfra. Det var forrygende, tankevækkende og helt fantastisk magisk.

Antwort von Mentalist Malthe Brag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.