Malling Multiservice Bewertungen 10

2. Zimmermann
  3. Allround-Handwerker
  4. Garten- und Landschaftsgestalter

Vom Unternehmen geschrieben

Malling Multiservice – din lokale anlægsgartner i Horsens, Skanderborg og omegn - Vi vedligeholder både have og hus for private, virksomheder og boligforeninger - Alt fra græsslåning, hækklip og belægning til snerydning og vinduespudsning - Mere end 15 års erfaring med ejendomsservice og grønne arealer - Skræddersyede aftaler – fast vedligehold eller enkeltopgaver - Vi dækker et bredt område i Østjylland – bl.a. Horsens, Skanderborg, Odder og sydlige Aarhus

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kan klart anbefale firmaet

Kan klart anbefale firmaet, de er super flinke og cool og laver et pålideligt stykke arbejde, jeg har fået plantet ny liguster hæk, de har lavet en ny havelåge og monteret den for mig samt generel service her i Tranbjerg

2. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En klar anbefaling fra os!

Vi har i Malling Dampmølle for 3. år i træk haft et virkelig godt samarbejde med Malling Multiservice og kan uden tøven anbefale dem til både private og virksomheder. De arbejder seriøst, holder deres aftaler og leverer et resultat, hvor kvaliteten tydeligt er i fokus.

Vi har blandt andet brugt dem til vintertjeneste, hvor arbejdet altid er blevet udført hurtigt og grundigt. Samtidig er priserne fair, og man mærker tydeligt, at de har stor erfaring med både anlægsgartnerarbejde, snerydning, saltning og generel ejendomsservice.

Det hele fungerer gnidningsfrit, og kommunikationen er klar og behagelig gennem hele forløbet.

Hvis du mangler en lokal og pålidelig samarbejdspartner til udendørs vedligeholdelse og service året rundt, er Malling Multiservice bestemt værd at vælge.

👏 En klar anbefaling fra os!

10. Februar 2026

Hej Iben

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres tillid til Malling Multiservice gennem de sidste tre år – det sætter vi virkelig stor pris på. 🙏

For os handler samarbejde ikke kun om at udføre en opgave, men om at skabe tryghed, overholde vores aftaler og levere et resultat, som både vi og vores kunder kan være stolte af. Derfor betyder det meget at høre, at I oplever vores arbejde som seriøst, pålideligt og med fokus på kvalitet.
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med både #vintertjeneste, #snerydning, #saltning og den generelle udendørs vedligeholdelse, og vi sætter stor pris på den gode dialog og det tillidsfulde samarbejde vi har haft.

Hos Malling Multiservice arbejder vi hver dag på at være en lokal og stabil samarbejdspartner for både #virksomheder, #grundejerforeninger og private i området omkring #Malling, #Aarhus og #Skanderborg – året rundt.

Endnu en gang tak for anbefalingen og for samarbejdet. Vi glæder os til mange flere gode år sammen.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Udførte det arbejde vi aftalte. Ryddede op efter sig. Glad og tilfreds!

2. März 2026

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse af os - Det var en fornøjelse at komme til Horsens og lave lidt for jer.

Kan klart anbefales

Malling Multiservice stod for græsslåning hos mig, og det var en rigtig god oplevelse. De var professionelle, grundige og ryddede pænt op efter sig. Haven ser velplejet ud, og kommunikationen var nem og venlig. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

2. März 2026

Hej Niklas

Mange tak for din anmeldelse af os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super tilfreds med Malling…

Er super tilfreds med Malling Multiservice, de har de sidste to år løbende afviklet vintertjeneste og grønt pleje/ejendomsservice for mig og min far hvilket vi har været super tilfredse med. Og som vi ønsker at fortsætte med i fremtiden. Kan klart anbefale Malling Multiservice

11. Januar 2025

Hej Tobias

Mange tak for din anmeldelse af os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin fra Malling multiservice har…

Martin fra Malling multiservice har lavet flere forskellige opgaver hos os, og har løst opgaverne til perfektion så Tusind tak for en god service🙏😘
Kan klart anbefale Malling multiservice til diverse opgaver.

Vh lars

22. Dezember 2025

Antwort von Malling Multiservice

Tusind tak for de flotte ord, Lars – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres opgaver, og vi er glade for, at resultatet lever op til forventningerne. Hos Malling Multiservice gør vi altid vores bedste for at levere kvalitet, god service og tryghed i alle opgaver – uanset om det gælder havearbejde, belægning, ejendomsservice eller vedligeholdelse.

Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget for en lokal virksomhed som vores i Østjylland 🙌

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår nye projekter.

📞 71 90 07 19

#MallingMultiservice #Ejendomsservice #Anlægsgartner #Havearbejde #Belægning #Østjylland #Skanderborg #Aarhus #Horsens #Odder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået skiftet til vinterdæk hos…

Har fået skiftet til vinterdæk hos Martin. Super god service, godt humør og god til at fortælle hvis noget snart skal skiftes, uden at lægge pres på at det skal ske nu.
Bedste anbefalinger her fra 👍🏻👍🏻

20. November 2024

Her er et skarpt svar med god tone + SEO 👇

---

Tusind tak for din anbefaling – det betyder virkelig meget 👍🏻

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dækskift hos os. Hos Malling Multiservice lægger vi stor vægt på ærlig rådgivning, god service og gennemsigtighed – så du altid ved, hvad der er nødvendigt nu, og hvad der kan vente.

Uanset om det gælder dækskift, mindre reparationer, havearbejde eller ejendomsservice, står vi klar til at hjælpe i hele Østjylland – bl.a. Skanderborg, Aarhus, Horsens og Odder.

Du er altid velkommen igen, når der skal skiftes dæk eller laves andet 👍🏻

🌐 [www.mallingmultiservice.dk](http://www.mallingmultiservice.dk)
📞 71 90 07 19

#MallingMultiservice #Dækskift #Service #Ejendomsservice #Østjylland #Skanderborg #Aarhus #Horsens #Odder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan klart anbefalede malling…

Vi kan klart anbefalede malling Multiservice som Allround anlægsgartner. Vi har benyttet hans virksomhed i over et år nu. Hen over sommeren har de passet og plejet vores ejendomme i Skanderborg og Horsens til perfektion. Altid kanon godt arbejde og serviceminded.

7. August 2024

Tusind tak for jeres flotte anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det betyder meget for os at have haft et godt samarbejde med jer gennem det sidste år, og vi er glade for, at I er tilfredse med vores arbejde. Hos Malling Multiservice gør vi en dyd ud af at levere stabil og grundig grøn pleje og ejendomsservice, så jeres arealer altid fremstår pæne og velholdte – både i Skanderborg og Horsens.

Vi lægger stor vægt på at være servicemindede, fleksible og til at stole på – og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet fremadrettet 🤝

📞 71 90 07 19

#MallingMultiservice #Anlægsgartner #Ejendomsservice #GrønPleje #Skanderborg #Horsens #Østjylland

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beskæring

holder aftale, prisen fin. Men arbejdet ikke så fint, har ødelagt planter i haven i forbindelse med beskæring af æbletræ.

28. Juni 2024

Tusind tak for jeres flotte anbefaling – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Super god oplevelse med hækklipning

Super god oplevelse med hækklipning
Tak for service og skarp pris og en fast aftale fremadrettet til Martin!

1. November 2023

Antwort von Malling Multiservice

Tusind tak for din fine anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hækklipning, og at vi sammen har fået lavet en fast aftale fremadrettet. Hos Malling Multiservice handler det netop om stabile løsninger, skarpe priser og en service, du kan regne med hver gang.

Vi står klar til at hjælpe med både hækklipning, havepleje og ejendomsservice i hele Østjylland – bl.a. Skanderborg, Aarhus, Horsens og Odder.

Tak for tilliden – vi glæder os til at holde det flot hos jer fremover 👍🏻

📞 71 90 07 19

#MallingMultiservice #Hækklipning #Havearbejde #Ejendomsservice #Skanderborg #Aarhus #Horsens #Odder #Østjylland

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr