Min bestilling blev ekspederet usædvanlig hurtigt . Bestilte en vare en lørdag aften og fik allerede søndag besked om at pakken var klar til afsendelse. Helt usædvanligt men dejligt 🤗 og varen svared... Mehr ansehen
Det er fine produkter. Firmaværdierne er helt i top, børne cancerfonden, frivilligt arbejde. Jeg havde mine vare på 2 dage, hvilket jeg er meget tilfreds med. Julegaver mm kunne godt blive købt hos j... Mehr ansehen
Kæmpe god service og lækre produkter! Skrev over Facebook i sommerferien omkring en specialbestilling, jeg fik en rabatkode, hvis jeg kunne vente til efter ferien - det kunne jeg sagtens, så det var... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
MakVærket er et team af frivillige der arbejder på at støtte Børne Cancer Fonden. Projekter hvor overskuddet går direkte til Børne Cancer Fonden, alt produceres af frivillige. Vi producere i dag et stort udvalg af tasker og læder forklæder i et væld af flotte farver. Hos MakVærket får du produkter præget af enkelthed og rustik i en høj materiale kvalitet.
Gravene 20, Oddense, 7860, Spøttrup, Dänemark
- 28 58 06 20
- info@makvaerket.dk
- makvaerket.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Var lidt sen ude med en bestilling
Var lidt sen ude med en bestilling, der skal bruges til gave. Skrev en besked om det kunne lade sig gøre og det blev ekspederet med levering halvandet døgn efter bestilling 🤩👍 Tak for virkelig god service og nogle virkelig fine produkter. Har været lige tilfreds hver gang, jeg har bestilt hos jer.
Flotte varer til en god pris
Flotte varer til en god pris
Dejligt at vide at overskuddet går til børnecancerfonden
God og hurtig service og levering
Et fantastisk godt koncept og virkelig…
Et fantastisk godt koncept og virkelig god service. De bedste anbefalinger herfra 👍
Super service og hurtig levering
Nemt og hurtig..
God service, tak for det 🎄
Utrolig hjælpsomme og virkelig flot…
Utrolig hjælpsomme og virkelig flot service.
Ikke sidste gang jeg handler der 🤗
Køb af Læder taske
Bestiller taske natten til søndag. får bekræftende mail 3 minutter 3 minutter efter
modtager varen 3 dage efter
lige efter bogen. Kun en positiv oplevelse:)
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, et fantastisk sted at købe sine lædder ting, ikke mindst fortællingen om de mennesker der arbejder der og formålet med overskudet til cancer ramte børn, noget vi alle bør støtte, ud over fine varer

Antwort von Makvaerket
Mega lækre produkter ❤️
Hurtigtog at sende man har bestilt
Altid kanon god og hurtig service
Fantastisk sted og skønne produkter og…
Fantastisk sted og skønne produkter og venlige medarbejder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.