Make-up Designory (MUD) Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb net de opleiding ‘Professional Make-up Artist’ gevolgd bij Mud te Antwerpen, zelf ben ik al een paar jaren bezig met make-up en heb al wat opleidingen en workshops gedaan ivb make-up, maar deze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de opleiding pro make-up artist gevolgd en heb hier heel veel van bijgeleerd! Beide docenten zijn zeer bekwamen en helpen je echt goed verder. Ik ben zeer tevreden dat ik me heb ingeschreven en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MUD voldoet volledig aan mijn verwachtingen: uitgebreid lessenpakket, goed uitgeruste starterskit maar vooral enorm leuke lessen! De leerkrachten zijn enorm begaan met hun leerlingen en leggen alles v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel blij dat ik MUD school gekozen heb voor opleiding make-up, omdat niveau en professionaliteit heel hoog liggen. Zonder enige voorkennis over make-up ben ik erin geslaagd om na level 1 prof... Mehr ansehen

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

De ambitie van Make-Up Designory (MUD)? Opleidingen voorzien in make-up artistry en aanverwante disciplines voor nieuwe en ervaren artiesten. Onze Europese studio’s zijn het bewijs van onze recente inspanningen om make-up artiesten kwalitatief hoogstaand onderwijs en professionele producten aan te bieden. Al de opleidingen in ons curriculum worden begeleid door ervaren professionals. Make-Up Designory bereidt je voor op een toekomst als make-up artiest. Je kan onze opleidingen volgen in Gent, Antwerpen of diverse andere Europese steden!

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mud, the place where make up comes alive!

MUD is de ideale plek om je make up skills aan te leren, bij te schaven en te perfectioneren! De lessen zijn heel gedetailleerd en worden gegeven door echte vakmensen die stralen van enthousiasme!
Je word er goed begeleid en er word hulp geboden op verschillende aspecten.

27. Februar 2020

Uitstekende opleiding

Ik heb hier veel geleerd over make-up dat ik nooit niet zou geleerd hebben van make-up tutorials op youtube. Ik heb mijn level 1 beauty essentials behaald en ik ben daar enorm fier op, maar het zou mij nooit gelukt zijn zonder MUD. Hier doen ze alles dat ze kunnen om je te helpen slagen, zelfs als je het moeilijk hebt. Ze zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Je moet daar niet bang zijn om iets te vragen want je krijgt altijd de juiste feedback en hulp aangeboden. Het is ook werkelijk voor iedereen. Ik ben iemand met autisme die het altijd al moeilijk heeft gehad in het onderwijs en toch ben ik geslaagd, dus als je mocht twijfelen aan de kwaliteit van de opleiding, zeker niet twijfelen. Het is een kans dat je met beide handen moet aannemen als je ze kunt nemen.

Een aanrader!

Een professionele school met hele goede opleidingen. Ze bieden een goede basisopleiding aan om je vervolgens te gaan specialiseren of om je kennis uit te breiden. De producten van MUD zijn van hoge kwaliteit. Hygiëne is ook heel belangrijk bij MUD.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden van mud!
Ik doe direct mijn level 2!
Ik heb dit zelf al een iemand voorgesteld die nu zal starten in september.
Een echte aanrader!

Beauty Essentials

Heel tevreden van de opleiding Beauty Essentials!
Zeer goede leerkracht (Ellen), heeft ons alles zorgvuldig en in detail uitgelegd. Kortom veel bijgeleerd en super ervaring.

Ik zou deze opleiding bij MUD zeker aanraden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een opleiding bij Make-up Designory…

Een opleiding bij Make-up Designory heeft al mijn verwachtingen ingelost!
Ze zijn heel professioneel en geven enorm goed les...(Het is best een behoorlijk bedrag het lesgeld + kit) Maar een bezoekje aan de opendeurdag gaf mij direct een goed gevoel dat ik me meteen heb ingeschreven voor de opleiding beauty essentials. Trouwens ook een “TOP team” Gianni, Nathalie de communicatie liep zooo vlot! (zelden maak je dat mee) kortom blij dat ik deze school heb gevonden ;)

Kwaliteit ten top

Op vlak van kwaliteit is MUD een hoogstaande academie waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf op een professionele manier te ontwikkelen en uw vaardigheden kunt uitbreiden

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over deze opleidingen! Ik heb momenteel beauty essentials en bridal gedaan en telkens waren deze lessen super! Er werd heel veel tijd gestoken in elke student, veel uitleg en opbouwende kritiek gegeven om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.
Ik raad deze opleidingen zeker aan als je verder wilt gaan in de makeup wereld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wil je alle tips en tricks leren van…

Wil je alle tips en tricks leren van make-up ??
Dan moet je gewoon bij Mud een opleiding volgen ,alles word tot in de detail uitgelegd. Begrijp je iets niet ,dan leggen ze het uit tot je het snapt ! Iedereen die voor Mud werkt is SUPER vriendelijk en lief . En je voelt je direct op je gemak ☺️ ! Mijn basis opleiding was met Ellen en ze is een créme van een vrouw ☺️!

Top opleiding

De opleiding bij Mud is echt top! Een ervaren make up artist leerde me alle kneepjes van het vak! De producten zijn ook super en er bestaat een heel uitgebreid gamma. Een aanrader!

Geweldige school

Geweldige school! Je leert enorm veel bij en de teachers zijn super! Omdat je met weinig in 1 klas zit heeft de leerkracht voldoende tijd op iedereen te helpen en ze willen oprecht dat je slaagt voor je examen.

Super goeie opleiding

Super goeie opleiding! Zeer duidelijk en leerrijk met een goeie make up artist die alles geduldig uitlegt. Kortom top !

26. Januar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn ervaring van de opleiding

Mijn ervaring van de opleiding was zeer positief. Je leert echt veel bij. Ik vind het dan ook super, dat de leerkrachten hun vaardigheden zo goed mogelijk meegeven zodat wij netzoals hun professioneel te werk kunnen gaan.

Enige nadeel voor de mensen die niet zo goed Engels kunnen, zowel handboek als werkboek is in het Engels. In begin is het dan wel lastig, maar later komt het wel van pas!

3. Januar 2020

Zeer tevreden studente

Na eerste een korte opleiding basis visagie bij een andere school gevolgd te hebben werd mijn passie voor make-up aangewakkerd. Die opleiding voelde voor mij niet volledig en niet kwalitatief genoeg waardoor ik besloot mij in te schrijven bij MUD.

Onmiddellijk viel de professionele aanpak en de passie waarmee de docenten lesgeven op! Op 12 dagen fulltime lessen werd er op een hoog- maar doenbaar- tempo lesgegeven waarbij men met een kritisch oog naar het werk van de studenten keek en de nodige feedback gegeven werd. Hierdoor word je bewust gemaakt van jouw werkpunten. Bij MUD wordt er sterk gehamerd op hygiëne. Dit is een punt waarvan andere scholen zeker en vast nog iets kunnen leren!

Ik ben zeer tevreden dat ik mijn opleiding bij MUD gevolgd heb en ben van mening dat ik en mijn medestudenten op die 12 dagen tijd een meer doorgedreven training gekregen heb dan vele anderen die zichzelf 'visagiste' noemen.

Vervolgopleidingen zal ik zeker en vast ook bij MUD volgen.

2. Januar 2020

Review MUD Level 1 opleiding

De Level 1 opleiding was zeer leerrijk en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. We werden opgeleid door specialisten in het vak. Smaakt naar meer...

2. Januar 2020

Topopleiding!

Bij MUD alleen maar goede ervaringen! Niets is teveel gevraagd en je komt terecht in een team die kennis bijbrengt op een toegankelijke manier. Niet twijfelen, gewoon doen 😉.

30. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr