Magic Pill Sweden AB Bewertungen 82

4,3

Jag var en av de första att få tag på deras lanserade produkt, då jag vann en tävling på Instagram. Och jag har nu fått hem min andra batch med combo-produkterna. Jag tycker att produkterna har... Mehr ansehen

Har testat massa olika pwo’s tidigare men inte känt någon speciell skillnad. Men efter att jag har använt eran pwo kombinerat med betan så blev mitt träningspass 100 gånger bättre. Hade mer energi på... Mehr ansehen

Trevligt att ni får bra omdömen av alla dessa barn, placebo effekten verkar vara enorm 😂 alla känner av första dosen som om det vore steroider. Två halvfeta snubbar som knappt vet hur man lyfter en h... Mehr ansehen

1. Geschäft für Sportlerernährung

Magic Pill Sweden AB är ett kosttillskottsföretag som är specifikt inriktat på att tillhandahålla högkvalitativa pillerbaserade kosttillskott till individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och allmänna träningsaktiviteter. Våra kosttillskott, inklusive kreatin, pre-workout och beta-alanin, är noggrant formulerade med naturliga och vetenskapsbaserade ingredienser för att hjälpa till att stödja energi, fokus, uthållighet och övergripande atletisk prestation. De är designade för att hjälpa individer att nå sina träningsmål och tänja på sina gränser i gymmet och under träningspass. På Magic Pill Sweden AB förstår vi vikten av näring och tillskott när det gäller att uppnå optimala prestations- och konditionsresultat. Det är därför alla våra kosttillskott är i bekväm pillerform, vilket gör dem lätta att ta och införliva i din dagliga rutin. Utan behov av rörigt pulver eller mätning av doser tillåter våra kosttillskott individer att fokusera på sina träningspass och träningspass utan att oroa sig för komplicerade kosttillskott. Vårt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa, effektiva och bekväma pillerbaserade kosttillskott, tillsammans med exceptionell kundservice, har gjort oss till en pålitlig källa för individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och övergripande fitness aktiviteter.

4,3

Hervorragend

Andra beställningen.

Andra gången jag beställer. Lätt och smidigt med piller istället för pulver. Även om jag vissa dagar föredrar pulverform för smakens skull, ser fram emot vad nästa steg är i företaget. Smaklöst och gör sin grej, riktigt skönt vissa dagar. Ska ta dessa varsamt då jag inte vet något annat svenskt företag som säljer pwo i pillerform.

7. August 2024

Snabb leverans

Snabb leverans! Kom 2 dagar efter leverans! Även sjukt bra idé att köra med piller istället för pulver. Kommer underlätta väldigt mycket för mig

23. Februar 2024

Kreatin/Pwo

Jätte smidigt med tablett form. Tycker att kreatinet och framförallt pwo’n levererar jätte bra. Rekommenderas!

8. Februar 2024

Kreatin och preworkout

Har nu testat kreatin och preworkout i lite mer en än vecka och det är bättre än förväntat! Och smidigheten att bara ta piller istället för att krångla med pulver är en stor fördel!

28. Januar 2024

Snabb leverans

Snabb leverans, dock var kartongen för produkten jag köpt, snålt tilltagen. Tur den överlevde postnords hantering 👍🏻

16. Januar 2024

Bra leveranstid bra produkter

Bra leveranstid, tog 2 dagar. Produkten är skitbra, slipper sitta o fippla med pulver. Lätt och svälja snabbt på 10 sekunder och sticka. Effekten är skitbra skönt stick och pwo känner man av. 10/10 enligt mig helt ärligt.

3. September 2023