Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Mehr ansehen
Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Mehr ansehen
Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... Mehr ansehen
Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Mehr ansehen
Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.
Nieuwendijk 40, 3443 BM, Woerden, Niederlande
- info@maelilly.nl
- maelilly.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooie producten
Mooie producten, netjes ingepakt en snel geleverd! Ook mijn vraag in de chat werd snel en netjes beantwoord.
Snel en betrouwbaar
Super
Snelle reactie en levering
Ondanks de zwangerschapsverlof
Leuk ingepakt
Een dikke tien
Werd netjes en leuk ingepakt bezorgd!
Goede en duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie, mooi product geleverd!
Twee haarklemmen voor dik lang haar…
Twee haarklemmen voor dik lang haar besteld. De ene (vierkante) is perfect. De andere (ronde) heb ik nog wat ruzie mee. Wat ik prettig vond was dat ik keurig bericht werd dat de verzending wat later was ivm zwangerschapsverlof.
ondanks zwangerschap z s m geleverd
Snelle levering
1 haarclip in een mega doos
1 haarclip in een mega doos
Een beetje zonde van verpakking, bezorgkosten, tijd en afval en dat met alle problemen die we met z’n allen moeten oplossen………….
Haarclip was geweldig daar lag het niet aan
Heel goede ervaring,
Heel goede ervaring,
Alles goed aangekomen,
Leuke aanbieding en in mooie geschenkverpakking.
Met een lief handgeschreven kaartje erbij.
Grote aanrader!!
Vaker hier besteld, erg fijne winkel! Goede customer service. Haarklippen zijn top! Ik heb 2 paar oorbellen besteld. Een paar is kleiner dan verwacht maar verder perfect! Het andere paar had helaas een oorbel die slecht sluit. Zonde, maar met een kleine aanpassing van mezelf is het nu prima te doen! Zeker een aanrader
Goede foto’s en informatie
Goede foto’s en informatie. Duidelijke site. Na bestelling snelle levering waarbij ik steeds geïnformeerd werd over de status van de bestelling. Ik ontving een mooi verpakt, degelijk product.
Mooie sieraden snelle levering
Mooie sieraden snelle levering! ik ben heel erg tevreden
Omdat 't alles naar wens ging!
Top: Snelle levering en goede producten. leuke verpakking!
Top! Snelle levering en goede producten. leuke verpakking!

Antwort von Mae Lilly
Altijd blij met de items 💜💜 en wat…
Altijd blij met de items 💜💜 en wat een ongelooflijk leuke webshop is dit ik vindt het altijd leuk om te bestellen maar ik zal dit bedrijfje zeker weten altijd supporten 🥰☺️

Snelle levering
Snelle levering. Mooie producten!! Precies zoals verwacht/omschreven.