Super fin oplevelse. Hurtig levering - ordre lagt søndag, pakken afsendt mandag og fremme tirsdag. måtte desværre sende retur, da kjolen var en one size, men ikke passede mig xs/s. Retur var også ne... Mehr ansehen
Tøjet er virkelig flot og i lækker kvalitet, så selve produkterne har jeg intet negativt at sige om. Jeg oplever dog, at returprocessen er langsom, da der kan gå en del tid fra pakken er modtaget, til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg startede med at købe et par felicia diamant jeans i str small, de var desværre alt for små hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i... Mehr ansehen
Kvaliteten af tøjet er virkelig ringe. Deres eget mærke er ikke på noget af tøjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og så er det meget forskelligt ift. størrelsen - samme størrelse, men st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Er så glad for min nye vinter jakke.
Er så glad for min nye vinter jakke.
Er præcis som på billedet.
Hurtig levering og fra en fin web shop…
Hurtig levering og fra en fin web shop med et overskueligt udvalg af lækre varer. Overkommelige priser for god kvalitet. Jeg vender tilbage
Hurtig levering, jakkerne levede op til forventningerne, både i størrelse og udseende. Shopper helt sikkert igen!
Jeg købte en vinterjakke, som
Jeg købte en vinterjakke, som levede fuldstændig op til billederne – både i pasform og farve. Kvaliteten er virkelig, virkelig god, og jakken føles varm og lækker. Hurtig levering og en super positiv oplevelse hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales!
Dog undrede jeg mig lidt over, at billederne af modellen også findes på andre hjemmesider med den samme jakke – det gjorde mig lidt i tvivl i starten, men heldigvis levede produktet fuldstændig op til forventningerne. Jeg tog chancen, og det er jeg virkelig, virkelig glad for. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler derfra!
Hurtig levering 😍 god kvalitet og er…
Hurtig levering 😍 god kvalitet og er bestemt ikke sidste gang jeg køber herfra 😍
Bestilte en vinter jakke
Bestilte en vinter jakke, og den var som på billedet. Super lækker varm jakke med blød lækker pels! Virkelig dejlig jakke ❤️
Sød og god service
Sød og god service, fik min jakke 1 dag efter den blev afsendt, og meget glad for min jakke, dejlig varm og god kvalitet!
Super god kvaliteter men dårlig kundeservice
Jeg fik mine bukser og min top men toppen var for lille og de har modtaget min returnering den 7/10. og vi har nu den 15/10 og min ombytningsvare er stadig ikke blevet sendt afsted fra dem det er simpelthen ikke okay.

Lækkert tøj 😍
Hurtig levering! Og vildt lækker kvalitet til billige penge ❤️
Nemt at handle på siden
Nemt at handle på siden, hurtig levering 😄
Super tilfreds strik trøje lever op…
Super tilfreds strik trøje lever op til billede . 😀👍🌸
Ingen penge retur efter 20 dage
Jeg bestilte en returlabel den 10/9-25 og kan se pakken er leveret hos dem og kvitteret for den 15/9-25. Der står på deres hjemmeside de er 14 dage om at behandle retur, helt fair men nu har vi den 2/10-25 og jeg har stadig ikke fået pengene retur. Jeg mailede til dem og efter de har fået ordrenummer hørte jeg ikke mere og har endda rykket dem så sent som i dag 2/10.
Virkelig ringe man ikke svarer kunder og holder på deres penge så længe.

Glimmer stens tøj
Pink glimmer.
Jeg købte bukser, top og jakke i pink glimmer
Topper er super fin og go kvalitet.
Da jeg tog bukser ud af indpakningen røg mind 15 af glimmer stenene af og hvis man rør ved bukserne når man har dem på ryger lige så mange af. på lommerne på numsen sider der snore fra det pinke stof løst og hænger ud.
Jakken røg cirka lige så mange sten af ved udpakning og nogle af stene som var faldet af havde sat sig selv fast på indersiden af jakken. Imens jakken stadig lå i indpakningen.
Jeg syntes det er noget der er værd og vide når man køber glimmer sten bukser eller jakken da det jo ikke er et billigt sæt og købe

Spar jeres penge.
Gør jer selv en tjeneste og spar jeres penge på et andet køb. De billeder/videoer de bruger til at reklamere med, er ikke deres egne. I hvert fald ikke på deres glitter tøj. Laver man et lille baggrundstjek på mærket, kan man se at både billeder og videoer tilhører lilys boutique-Melbourne. (Dette kan lynhurtigt googles)
Hvor priser og kvalitet hører sammen. Det er bliver solgt herinde, er nok en Kina kopi fra Shein, temu eller lignende. Kan se der er mange kommentarer vedrørende dårlig kvalitet, hvor indehaver simpelthen bruger tid på at argumentere for folks køb. Kvaliteten er dårlig, da det produkt der reklameres med, simpelthen ikke er deres :-)

God og nem hjemmeside.
God og nem hjemmeside.
Jeg bestilte et sæt, bukser og top. To dage efter kunne jeg afhente det på lageradressen uden problemer. Bukserne var for store, men fik nemt og hurtigt fat i Mace by Amalie kundeservice, hvor jeg fik lavet en aftale om at jeg kunne få ombyttet bukserne til en mindre størrelse på lageradressen.
God oplevelse. Vil helt sikkert handle hos Mace by Amalie igen.
10/10 oplevelse
Jeg havde overset at de holdte sommerferie og havde lagt en ordre, da hun kom tilbage fra ferie var der 1 ting i min ordre de ikke havde på lager, hun kontaktede mig derfor, virkelig god service, jeg efterspurgte så om der var mulighed for senere afsendelse fordi jeg selv tog på ferie og det ville Amalie gerne. Så jeg modtog de smukkeste tøj, med den bedste betjenning! 10/10 oplevelse.
Elsker elsker elsker…❤️
Elsker at shoppe tøj hos jer❤️
Klart mit favoritsted at købe det fedeste tøj, er kæmpe fan❤️👏👏
Super god service fra Amalie
Super god service fra Amalie. Hun sikrede at tøjet nåede frem inden min 30 års og gav mig også besked om, at der var fejl på den ene størrelse bukser og derfor ikke kunne sende dem. Alt i alt super god service fra Amalie, jeg er også meget ked af, at sættet desværre ikke passede mig, men jeg vil bestemt købe fra Amalie igen!
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være , kvaliteten i top og levering som aftalt 👍
Hun besvarer kun kunder på trustpilot!!!
Det er alligevel vildt at jeg skal skrive inde på trustpilot for at få dig til at besvare min besked! Jeg skrev til kontakt@macebyamalie. dk og sendte endda screenshot af at jeg havde sendt min tidligere e-mail til den korrekte e-mail, som jeg sendte helt tilbage d.6 juli. Har nu igen sendt en d.24 juli kl 09:13 men stadig uden noget svar!! Jeg synes simpelthen, at det er for dårligt, jeg kan ikke forstå at du kan drive en forretning på denne måde. Utrolige dårlige kundeoplevelse!

Antwort von Macebyamalie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.