Zeer weinig resultaat maar zeer hoge rekeningen sturen die via de gemeente worden betaald. Maakt gebruik van grijze gebieden in de wetgeving en kan daardoor hoge facturen sturen naar de gemeente. D... Mehr ansehen
Nette en correcte afhandeling van ons verzoek inzake de WOZ waarde. Ons bezwaar is keurig door hen afgehandeld. Je meld de kwestie aan en in de beginfase lever je de gevraagde stukken in. Hierna he... Mehr ansehen
In eerste instantie had de gemeente een afwijzing gestuurd, maar deze bleek van een ander huis in een andere straat in Eersel te zijn. Een verschilletje van 'H' in plaats van 'SCH' zullen we maar zegg... Mehr ansehen
WOZ aanslag verlaagd Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons bezwaar, Naast het verzoek hebben wij alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en neen aantal foto's ge-uploaded. Dat was o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
MaakWOZbezwaar.nl helpt particulieren en bedrijven bij het bezwaar maken tegen de WOZ waarde. In veel gevallen wordt er namelijk te veel belasting betaald, omdat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld. Met onze beproefde werkwijze en het persoonlijke contact met onze klanten hebben wij al vele klanten mogen helpen bij het controleren en verlagen van de WOZ waarde en alle belastingen die daarmee samenhangen.
Postbus 2, 7440AA, Nijverdal, Niederlande
- info@maakwozbezwaar.nl
- maakwozbezwaar.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prima geholpen
Prima geholpen, duidelijk en overzichtelijk.
Bedankt
Voor een goed bezwaar laat dit aan experts over
Niet iedereen kan zo maar een goed bezwaarschrift indienen die ook effect heeft, ik heb positiefe ervaring gehad.
Dus een aanrader!

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Hartelijk dank voor de hulp
Hartelijk dank voor de hulp. Ik had er niet meer op gerekend.

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Goed geholpen en resultaat mag er zijn

Goed en netjes geregeld!
Via mail goed contact gehad en zonder kosten prima geholpen. Het bezwaar tegen een te hoge WOZ waarde was terecht en dus krijg ik geld terug. Fijn geregeld!

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Zij zijn goed voor mijn belangen…
Zij zijn goed voor mijn belangen opgekomen dank jullie wel

Bezwaar WOZ
Meer dan tevreden, had niet verwacht dat het zou lukken. 'MaakWOZBEZWAAR.NL' hield mij op de hoogste van de laatste ontwikkelingen omtrent het bezwaar. Dus het loont om bezwaar te maken.
Helemaal top,dank je wel.

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Ze hebben mij echt super goed geholpen
Ze hebben mij echt super goed geholpen. Ben echt zeer tevreden.

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Bedankt voor de afwikkeling van mijn…
Bedankt voor de afwikkeling van mijn verzoek hetgeen in een goed resultaat heeft gewerkt.

Effectief
I.k.v. aanpak bezwaar tegen WOZ-waarde : duidelijk, snel en succesvol !!

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
MaakWOZbezwaar heeft het geheel goed gedaan!!
MaakWOZbezwaar heeft het geheel goed opgepakt. Ik heb er zelf geen verstand van hoe bezwaar te maken. Zij hebben me wat vragen gesteld en zijn aan de slag gegaan. Mijn WOZ waarde is aanzienlijk gezakt en is nu een realistische waarde waar ik tevreden mee ben. Dank jullie wel.

Geniaal
Geniaal , en een echte aanrader.
Behulpzaam en proffesioneel.
En verstand van zaken.

Uitstekende dienstverlening
Mooi resultaat en goede communicatie ten aanzien van voortgang

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
zonder poespas gewoon hun werk gedaan…
zonder poespas gewoon hun werk gedaan en mijn WOZ verlaagd gekregen. heel erg bedankt.!

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Wat een geweldige service.

WOZ is diefstal.
Het heeft negen maanden geduurd om de te hoge WOZ te corrigeren!Maar geen sorry voor de niet bestaande berging die ze uit hun duim hebben gezogen. Ik vertrouw de gemeente niet wat de WOZ betreft. Het blijft een zeer manipuleerbaar constructie.

Fijn geholpen
Fijn geholpen, dacht het wordt toch niets maar hun zeiden ach laten we het gewoon maar afwachten het kost u immers niets, dus toch doorgang gegeven en zonet bericht gekregen dat het alsnog verlaagd is dus Top, zelf hadden wij dit niet voor elkaar gekregen maar met hun aan onze zijde dus wel, heel fijn

Antwort von MaakWOZbezwaar.nl BV
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.