Møller-Poulsen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Schönheitssalon

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Møller Poulsen er en af Københavns førende skønheds-klinikker. Vores rolige og afslappende lokaler er placeret centralt i København, kun 2 minutters gang fra Kongens Nytorv metrostation.

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Forsvundet

Jeg har prøvet at ringe cirka 20 gange i åbningstiderne i to måneder nu. De er bare forsvundet uden at sige noget.

2. Mai 2023

Hvor er I henne??

Hvor er I henne??

Jeg har ringet, skrevet via kontaktformular, skrevet via Facebook og sendt mails.

Ingen svar! Er der lukket?

25. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utallige behandlinger og mange penge…

Utallige behandlinger og mange penge senere, har jeg stadig samme hårvækst i intimområdet. (Tæller til omkring 15 behandlinger af intimområde)

Jeg fik mine behandlinger tilbage i slutningen af 2020 og måtte selv slutte forløbet i 2022 - da der ikke skete noget.

Jeg pointerede flere gange, at jeg ikke synes at der skete meget, hvortil jeg fik at vide, at der jo selvfølgelig skulle flere behandlinger til.

Til sidst måtte jeg endnu en gang selv pointere, at jeg synes, at det var mærkeligt, at der ikke skete noget - hertil blev jeg bare spurgt om jeg ville genoverveje mit forløb.

Jeg endte med at få lov til at gå hjem og “tænke” over, om jeg ville fortsætte uden, at der blev tjekket op på hvor mange behandlinger jeg havde fået og hvordan mit resultat stod til… virkelig uprofessionelt.

Jeg hørte aldrig fra jer efterfølgende.
Forløbet virkede slet ikke professionelt! Jeg er kunden, og i skal være dem, der guider og rådgiver mig, og jeg føler slet ikke, at i formåede det.

21. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været der 4 gange og fået den…

Jeg har været der 4 gange og fået den bedste behandling og resultat efter 2.gang
har set frem til at sige hej til de to søde piger der inde der altid bare er så glade og smilende vær gang og fornuftig pris har de osse så man føler man for virkelig noget for pengene

21. Oktober 2020

Kære Maria.
1000 tak for den fine anmeldelse;)
Det er også nogle gode resultater du har opnået.
Venligst, Julie og Christina

OVER ALT FORVENTNING

Jeg kontaktede Møller Poulsen tilbage i Maj og har indtil nu været i gang med et behandlingsforløb. I den forbindelse bliver jeg simpelthen nødt til, at dele mine erfaringer! Jeg er ovenud tilfreds med klinikken, personalet og behandlingen som jeg har fået og kan kun anbefale stedet til andre, som måtte sidde med samme skepsis, som jeg gjorde til at starte med.
5 store stjerner herfra.

9. September 2020

Hej Anne.
Tusind tak for de fine ord. ❤️
Vi arbejder meget med at der er en god “i øjenhøjde “ kommunikation fra konsultationen til færdigt resultat. Og det må siges at være gensidigt glædeligt at nå i mål tilfredstillende😁✔️

Venligst, Christina /Møller-Poulsen
📞70605989

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted og søde mennesker

Dejligt sted og søde mennesker. Jeg kommer snart igen.

26. Dezember 2019

Mange tak Sally.
Vi prøver altid at gøre det bedste for alle vores kunder.
Så ses vi jo;)

Fra Møller-Poulsen

www.møllerpoulsen.dk
Permanent hårfjerning med SHR https://møllerpoulsen.dk/permanent-haarfjerning-koebenhavn/
Fedtfrysning https://møllerpoulsen.dk/fedtfrysning/

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moderne klinik med permanent…

Moderne klinik med permanent hårfjerning som virker. Efter 1-2 behandlinger ses et mærkbart resultat.

Nem adgang til behandlinger, og Julie er meget seriøs omkring behandlings behov og forløbet.

18. Dezember 2019

Hej Johnny.
Tak for din anmeldes af SHR laserbehandlingen.
Det er også vores oplevelse af den er yderst effektiv. Og jeg glæder mig over, at du er så glad for den, at du fik lyst til at anmelde os. Vi ses snart til 3. Behandling

Flotte kønsneutrale lokaler.

Flotte kønsneutrale lokaler.
Julie er sød og professionel.
ser frem til næste behandling.

13. Dezember 2019

Kære Christina.
Tak for de fine ord.
Vi er også rigtig glade for vores lokaler. Vi ses snart igen .

Julie er super professionel

Julie er super professionel! Rigtig god oplevelse allerede fra første kontakt!

6. Dezember 2019

Kære Niclas.
Mange tak for din anmeldelse. Vi ligger os i selen hver dag for at gøre en forskel, og er meget glade for dine ord.
Det betyder at vi er motiveret til at forsætte med at anstrenge os lige det mere end man kan forvente.
Venligst, Julie og co.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behagelig behandler og god…

Meget behagelig behandler og god behandling. Fedtfrysning er noget der bare skal prøves.

28. November 2019

Kære Per.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse. 1000tak og på snarligt gensyn - Julie

Byens bedste klinik:)

Tak for hele turen igennem. Gode resultater og dygtige behandlere. Jeg mangler min sidste tur og allerede nu er jeg mere end tilfreds.

27. November 2019

Kære Søren
Mange tak - vi ligger os i selen hver dag for at levere den bedst mulige behandling og oplevelse. Så vi er altid glade for når kunderne ligger mærke til det. 1000 tak - Julie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for god og professionel behandling

Tak for god og professionel behandling, vi ses til næste behandling :-)

27. November 2019

Kære Tommy.
Mange tak. Som du skriver anstrenger vi os for at levere den bedst mulige behandling. Så tak for du ligger mærke til det. ;) - Julie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr