Lyngens Pizza Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lokale er rent og imødekommende, Personalet er flink, der er meget at vælge imellem de forskellige retter, Pizza er godt tilberedt og det smagte rigtigt godt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyngens Pizza har min absolut yndlings pizza, som man ikke kan få andre steder og de er altid mit go-to pizzaria😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig service, god betjening og lækre pizzaer, med et stort udvalg og massere muligheder for ændringer efter ønske.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I modsætning til andres oplevelsee var min oplevelse af lyngens pizza god. Varm mad venlig personale, og da en kunde havde brændt dem af fik jeg en ekstra gratis pizza med 👍

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LYNGENS PIZZA ER ULÆKKER!

LYNGENS PIZZA ER ULÆKKER!
Kebab er IKKE ÆGTE KEBAB.
Vi købte 2 durumruller, og sikke en skuffelse!
Lyngens Puzza snyder med deres kød.
Købab var små tern af “ukendt oprindelse”. Vi ved ikke, hvilket kød, der er tale om, MEN DET ER IKKE KEBAB!

1. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt mad kl 15:30 til levering…

Har bestilt mad kl 15:30 til levering 17:30
17;45 ringer og rykker for maden
Nu 18;40 er maden stadigvæk ikke kommet, det er nu 3 gang det sker og kommer ALDRIG til at købe mad derfra igen ……. Ps maden kom 18:50 havde rykket 2 gange og maden var iskold 😤

21. Oktober 2023

Dejlig madoplevelse

Havde en dejlig madoplevelse sammen med familien forleden! Smilende servicemedarbejdere, der altid er klar til at hjælpe!
Klar anbefaling, da der er stort udvalg!

15. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

To gange (senest 2 uger) bestilt via…

To gange (senest 2 uger) bestilt via deres hjemmeside og begge gange har de ikke modtaget ordrer og så er de så mange i butikken at den ene frem for den anden er snot forvirret!
Bedst er at møde op eller ringe for at bestille…. Velkommen til året 2023 og online bestilling og begge gange vente mega længe 🥶

14. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man bør ikke engang give en stjerne..

Man bør ikke engang give en stjerne..

Bestiller hjem samt fortæller man vil betale på Visa..
Sjovt nok vil de have penge ind på en anden konto over Mobilepay..
Undre mig meget..

Ikke første gang

Har tænkt på at kontakte Ekstra Bladet, de tør hvor andre tier. "Om dette"

Dette er korrupt..

Skuffet er jeg

16. Dezember 2021

Over 2 timers ventetid dårlig service madforgoftning

Vi ventet over 2 timer til maden blev leveret, også manglet der mad samt det var tørt og kold, 2 af pizzaerne var ikke skåret. Da vi ringet ned til dem, Så fik vi af vide vi ville få Penge tilbage for levering og den ret der manglet. Vi har kun fået penge tilbage for retten da vi så ringer dagen efter og siger der mangler penge for leveing, svar han meget bøvlet og siger vi ikke betaler levering tilbage alligvel og ligger på. ( 4 af os ud af 7 ligger faktisk med mad forgiftning) køber aldrig derfra igen :)

7. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service og pizzaer.

Elendig service og pizzaer.
Sidste halvdel af pizzaer halv time forsinket da de ikke havde styr på ordresystem. Imens var første halvdel blevet kolde og slatne.
Generelt skuffende pizzaer.

Pizza ikke skåret over, ikke super praktisk på stranden :-(

Kebabrulle bestilt uden dressing væltede så ud med dressing. FLOT

Fuldkommen ligegyldighed trods åbenlyse fejl.

15. August 2020

Kedelig pizza uden fyld

Kedelig pizza uden fyld! Købte en pizza med pepperoni, bacon og cocktail pølser, men der var næsten intet fyld på og slet ikke til at blive mæt af. Der lå 3 tarvelige stykker bacon og 1 cocktailpølse der var skåret ud i skiver, Kan ikke anbefale stedet til nogen.

8. April 2020

Absolut uspiseligt

Forfærdelig mad! Kedelig pizza og en vattet “pariser toast”: kedelig blød burgerbolle med skinkestrimler og en lille smule ost. Absolut uspiseligt!

24. Februar 2019

Maveonde

Efter at have spist salatpizza fik jeg et alvorligt maveonde. Det samme gjorde min kæreste nogle uger tidligere. Vi havde regnet med at det bare var en enkelt gang, men der tog vi fejl. Det lader til at de har en yderst dårlig håndhygiejne. Jeg vil bestemt ikke anbefale at købe mad her.

21. August 2018

Diarre

To x madforgiftning med efterfølgende diarré.
Første gang fik jeg ved bestilling af salat pizza, anden gang min mand ved bestilling af det sammen.
Så vi er færdige med Lyngens Pizza............

21. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr