LybystrandBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelig autentisk restaurant med skøn fjordudsigt. Siddende udenfor på hyggelig terrasse. Overskueligt menukort med få men gode retter. Lækkert stjerneskud med hjemmelavet dressing🙏🏻(det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med et bredt spisekort og masser af nærvær. God vegetarret med bid og smag - rigelige mængder stegt flæsk der er knasende sprød - og god fisk. Serveret hurtigt og effektivt med et smil... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker omgivelser. Omgivelserne var upåklageligt med udsigt over strand og fjord på første paket. Deres bøfsandwich og stegt flæsk var virkelig godt. Deres stegt flæsk var sprødt uden at... Mehr ansehen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

20 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med et bredt spisekort og…

God oplevelse med et bredt spisekort og masser af nærvær.
God vegetarret med bid og smag - rigelige mængder stegt flæsk der er knasende sprød - og god fisk. Serveret hurtigt og effektivt med et smil. God stemning.
Jeg kan give Lyby Strand mine bedste anbefalinger.

24. August 2024

Super god oplevelse.

Vi fik 2 stk smørrebrød og en sildetallerken med 3 slags sild. Det var nok den bedste sildetallerken jeg til dato har fået. Smørrebrødet var også godt. Betjening venlig og hurtig. Kan klart anbefales.

16. Juli 2024

Super skønt sted

Super skønt sted. Dejlig beliggenhed med den fineste udsigt.
Fik 2 stk smørrebrød. En med fiskefilet og en med æg og rejer. Smagte dejligt og var ret store. Kommer helt sikkert igen 😊

16. Juli 2024

påskefrokost

Vi var i dag til påskefrokost. Med god og velsmagende menu, høflig og venligt personale helt igennem en god dag

31. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik oksekød på spyd

Vi fik oksekød på spyd , var ikke mørt ,pomme frits var bløde og uden salt , tilbehøret overkogt. Vi har besøgt jer flere gange tidligere, været godt tilfreds . Men dette var under al kritik. Vh Edith Astrup

26. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker omgivelser

Lækker omgivelser.
Omgivelserne var upåklageligt med udsigt over strand og fjord på første paket.

Deres bøfsandwich og stegt flæsk var virkelig godt. Deres stegt flæsk var sprødt uden at være branket og tørt.
Bøfsandwich saftig og helt perfekt.
Det bar præg af tingene var lavet fra bunden og med gode råvarer.

Servicen var i top.

Dog var det eneste som trak ned at der var persille på alt, både på kartofler og det stegte flæsk, derudover var der også persille pynt i sovsekanden med persillesovs.
Og efter vores smag, smagte det som om at de hjemmelavet rødbeder havde fået rigeligt med stjerneanes, som lige ud over det smagte godt og selvfølgelig er en smagssag.

Vi kommer helt sikker igen

19. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig is

0 stjerner kan man jo ikke give desværre. Ville have 4 kugler i bæger. Spurgte om de kunne være i det lille bæger. Fik flabet svar at det ku der jo blive nødt til, da de ikke havde større.
Vi måtte så nøjes med 3 kugler da det meste var halvtomt hårdt og krystalliseret. Stor kant af Frost i fryseren som gik ind over isen. Pigen forlod boksen med lågerne åbne bagefter. Masser af fluer.
Så absolut en dårlig oplevelse.
Desværre kan jeg ikke ligge billeder ind jeg tog.

19. Juli 2023

Fantastisk restaurant

Fantastisk restaurant, med flot udsigt over vandet.
Vi fik Smørrebrød og Moules frites, begge dele oversteg vores forventninger - meget lækkert.
Hyggelig betjening. Vi kommer gerne igen.

23. Juni 2023

Københavner priser😥

Dejligt sted og maden er da osse ok. Men standarten svingende desværre til den dårlige side, mængden på tallerknen samlinget med priser passer desværre ikke sammen mere. Det er så ærgeligt. Håber kvaliteten blir bedre og prisen igen kommer på et niveau hvor alle kan være med.

3. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelig autentisk restaurant med…

Overskueligt menukort med få men gode retter.
Lækkert stjerneskud med hjemmelavet dressing🙏🏻(det er desværre ikke så ofte set andre spisesteder
Imødekommende sød betjening, der også fandt overskud i travlheden til at spørge efter om vi havde lyst til kaffe evt. dessert.
En skøn oplevelse på en smuk sommeraften.

25. August 2022

En fantastisk perle

Tusinde tak for en helt fantastisk dag hos jer. Vi fejrede en konstabeludnævelse - og maden, betjeningen, personalet og beliggenheden var fænomenal. Varmeste anbefalinger - vi kommer helt sikkert igen!

8. Juli 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prisen for høj og kvaliteten for ringe - maden mangler “omsorg”

Vi havde bestilt bord til to og aftenservering. Venligt serveringspersonale af yngre ansatte.
Wienerschnitzel med stegte kartofler - kartoflerne var svedne. Saltbagt laks med hvide kartofler, hollandaise og garniture. Laksen i orden men lille, kartoflerne ikke gennemkogte, hollandaisesaucen var fra konserves og garnituren bestod af en broccoliasparges. Prisniveauet alt for højt i forhold til kvaliteten af de to måltider.

16. Mai 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Besøgte stedet den 5

Besøgte stedet den 5. marts.
Maden var sådan set ok, men vi frøs virkelig meget og besøget blev af den grund ret kort.
Rigtig sød og venlig servering.
Det var meget mørkt udenfor og derfor svært at færdes på/og se trappen.

6. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr