Luxx fashion Bewertungen

1. Damenmodengeschäft

Welkom bij Luxx! Het is onze passie om op zoek te gaan naar de allééérmooiste fashion items. Om van onze (speur)hobby werk te maken zijn wij  deze webshop begonnen. Elke week speuren we stad en land af naar de nieuwste fashion items en worden deze online geplaatst hier op onze webshop. Er is altijd wel iets te vinden wat bij jouw stijl past! LUXX houd haar oplages klein. Daarmee behouden we exclusiviteit wat onze items gewild en geliefd maakt. Wil jij niks missen en op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, nieuwste items en kortingen? Volg ons dan op Facebook & Instagram!

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

OPLICHTERS

Ik had niet door dat de producten uit china komen en daardoor zo'n ontzettend lange levertijd hebben. En dat de maten niet helemaal overeen komen. Ik heb mijn bestelling uiteindelijk wel gekregen maar het past niet. 30 dagen geld terug is een farce want ze zijn niet te bereiken. Telefoon, email wordt gewoon niet beantwoord.

7. September 2024

Opgelicht!!

Opgelicht!!
Op 25/10/24 een artikel besteld (een kostuum twv 125€) meerdere malen gemaild en gebeld (geen reactie)!
Gelieve bestelling #1343 zo snel mogelijk op te sturen….

25. Oktober 2024

Opgelicht!

Opgelicht!
Na een maand op mijn bestellin te hebben gewacht viel het product ook nog eens zwaar tegen en was veel te groot
Telefoon nummer bestaat niet
In totaal 12 e-mails verzonden en nooit reactie gekregen
Geld kwijt
Vreselijk dat zoiets bestaat
Ik ga volgende week het adres opzoeken daar ik in amsterdam woon

28. Oktober 2024

Een SCAM

Een SCAM, koop NIET van deze site. De jurk was helemaal anders dan besteld (lengte en vorm van de mouwen anders dan op foto, zakken van de jurk totaal anders, kraag helemaal anders, knopen anders, heel ander design dan op de foto’s) super slechte kwaliteit, kraaltjes vielen er al af toen ik hem aandeed, rits mega stroef, en de stof is super trashy materiaal. Heb ze meerdere malen geprobeerd te bereiken door te bellen en emailen, maar niks van terug gehoord.

29. Oktober 2024

Oplichters

Oplichters! 10 oktober een jas besteld en nooit meer iets van gehoord. Verschillende keren geprobeerd contact te krijgen. Telefoonnummer is buiten gebruik en e-mails wordt niet op gereageerd.

24. Oktober 2024

Bestelling gedaan voor mijn dochter

Bestelling gedaan voor mijn dochter. Reageert niet op mail, telefoonnummer doet het niet. Geld kwijt. Snel een andere jurk besteld voor haar gala!
Edit: uiteindelijk een jurk ontvangen... Daarom nu twee sterren. Levertijd klopte van geen kant, en communicatie doen ze niet aan.

14. Oktober 2024

lange levertijd - 3 weken

Bij het mailen na 1 week had de winkel niets ontvangen van een bestelling. Dan ging ze dit opsturen, door een computer probleem.
Hierna vroeg ik om de track en trace code en kreeg ik maar geen antwoord en bleef dit duren, waardoor ik niet wist of het pakketje wel of niet opgestuurd was, en werden de berichten ook niet meer gelezen. Na totaal wachten van 3 weken heb ik uiteindelijk de t-shirt ontvangen.
Ik heb een maand moeten wachten achter mijn pakketje.

19. April 2024

Leuke mensen en goede service

Leuke mensen en goede service. Was ook als cadeau ingepakt

24. Dezember 2023

Antwort von Luxx fashion

Wat lief. Bedankt dat je tijd heb genomen om een review te plaatsen! en tot ziens bij Luxxfashion :)

zeer blij met Luxx Fashion :)

Super aardige, behulpzame verkoopster. Ik heb al een aantal bestellingen gedaan. De kleding is van super mooie kwaliteit. heel erg blij mee. Ik ga hier zeker in toekomst vaker bestellen.

19. Dezember 2023

Antwort von Luxx fashion

Leuke actie heel blij met mijn spullen

Leuke actie heel blij met mijn spullen. Heb nu lekkere warme voeten. Dank je wel ook voor de snelle verzending. Kom zeker nog een keer kijken in je shop.

12. Dezember 2023

Leuke betaalbare kleding

Leuke betaalbare kleding. Lieve ondernemeemster erg klantvriendelijk... kom hier vaker terug snel bezorg en mooie webshop

27. November 2023

Super geholpen

Super geholpen. Ze denkt met je mee, en de levering was ook snel! De kwaliteit van de trui is lekker dik en zacht. Heerljk ik hou dr van! Aanrader!

26. November 2023