Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Mehr ansehen
Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Mehr ansehen
Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Mehr ansehen
Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ belei... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.
Dänemark
- hallo@luxreaders.nl
- luxreaders.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Great glasses and quick delivery!

Antwort von Luxreaders
The glasses are of a better quality…
The glasses are of a better quality than other brands in this pricerange.
Some models are stronger now I read so just wait and see about these new ones.

Nice (quality) reading glasses
Nice (quality) reading glasses. Only the shipping party left the delivery on our door-step. Not OK!

Antwort von Luxreaders
The frames and lens are great quality
The frames and lens are great quality. Light weight so easy on the nose. Wish it had more styles to choose :)

Niet tevreden
Ik heb 3 brillen besteld en betaald. Tot nu toe niets ontvangen, enkel een mail van Ida dat mijn adres niet volledig was. Op de mails die ik hierop antwoordde kreeg ik steeds hetzelfde antwoord: "There was a temporary problem delivering your message to hello@...."

Antwort von Luxreaders
Snelle levering. Goed product. Precies zoals verwacht op basis van de website.
Mooi design en goede kwaliteit. Bevalt prima!

Niets ontvangen wel PayPal bevestiging
Ik heb een bestelling gedaan en afgerekend via PayPal, ik heb van Luxreaders niets vernomen. Geen order bevesting, geen verzend bevestiging. Vooralsnog niet tevreden over dit bedrijf. Voldoen niet aan levertijden (ik heb rekening gehouden met pinkster maandag)

Antwort von Luxreaders
De bestelde modellen voldeden aan de…
De bestelde modellen voldeden aan de verwachtingen, breed genoeg met een goed opberghoesje. Verzending was iets trager dan verwacht, maar het komt niet uit Nederland (en daar had ik niet naar gekeken...) Al met al goede brillen voor een schappelijke prijs.

Had 3 brillen besteld
Had 3 brillen besteld. Maar 1 was echt te klein. Geen probleem wordt goed opgelost

Duidelijk
De brillen zijn netjes verpakt en op tijd aangekomen.
Het zijn mooie brillen en ik zie er prima door.
Ze zijn wel alle 3 te wijd, en ik heb toch geen dun hoofd.

Antwort von Luxreaders
De brillen zien er goed uit
De brillen zien er goed uit. Lijken robuust te zijn en zitten goed.

Antwort von Luxreaders
Slechte bril en lange levertijd
Duurde lang voordat de leesbril kwam en 1 pootje was al lam. Niet kunnen gebruiken.

Antwort von Luxreaders
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.