LuxEliteFinance  Bewertungen

2. Finanzberater
  3. Versicherungsmakler
  4. Hypothekenmakler

Vom Unternehmen geschrieben

We are a mortgage company specialized in no-residents, but we also defend very well the residents! 5 languages are spoken fluently and not our enthousiasme to help our clients is endless! We will move the world for you to become the owner of your dream house! Nederlands / Frans / Engels / Duits / Spaans

Hervorragend

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijkheid en heel goede kennis van zaken

Heel vriendelijke mensen die heel zeker weten wat ze moeten doen. De eerlijkheid die deze mensen hebben is een heel belangrijke troef die ze in huis hebben, evenals de kennis van zaken waarmee ze dossiers opvolgen en afwerken. Zeker een bedrijf om aan te bevelen!

9. September 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Bedankt voor jouw berichtje, we doen ons best al onze klanten zo eerlijk en open mogelijk te begeleiden bij de aankoop van hun woning in Spanje. Het was een plezier jullie te mogen spreken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze samenwerking met LuxEliteFinance…

Onze samenwerking met LuxEliteFinance ervaren we als bijzonder professioneel en aangenaam.

Voor onze klanten bij Vidando Estates is een goede financiering vaak een cruciale stap bij de aankoop van hun woning in Spanje. Daarbij kunnen we rekenen op de expertise, betrokkenheid en vooral de vlotte en duidelijke communicatie van LuxEliteFinance.

Ook wanneer een financieel dossier complexer is en een hypotheek niet vanzelfsprekend lijkt, denkt het team actief mee en zoekt het naar oplossingen. We hebben al meerdere keren mogen ervaren dat dankzij hun kennis, inzet en persoonlijke opvolging klanten uiteindelijk toch de juiste financiering konden verkrijgen.

Die combinatie van korte communicatielijnen, oplossingsgericht denken van Laetitia en Magali en hun persoonlijke begeleiding maakt voor ons het verschil.

Een betrouwbare partner voor Vidando Estates én, nog belangrijker, voor onze klanten.

Absoluut een samenwerking die we van harte aanbevelen.

27. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very happy with the support of LuxEliteFinance

We are incredibly happy with the support we received from our mortgage advisor during the purchase of our new home in Spain. Arranging a mortgage in another country can be quite complicated, but thanks to their knowledge, clear communication and availability, we felt well supported throughout the entire process.
They really took the time to understand our situation, thought along with us and were always happy and fast to answer our questions. Everything was explained clearly, which gave us a lot of confidence and peace of mind.
We would absolutely recommend them to anyone looking to arrange a mortgage in Spain!

1. August 2026

Antwort von LuxEliteFinance

It was a real pleasure arranging your mortgage and following you in your dream of coming to live in Spain. Hope te meet up soon in Costa Del Sol and share a sangria.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel goed geholpen door Luxelite…

Ik ben heel goed geholpen door Luxelite Finance met het regelen van mijn hypotheek voor mijn huis in Spanje.

Vooral Leatitia wil ik bedanken. Ze was altijd goed bereikbaar, reageerde snel en dacht goed mee tijdens het hele traject. Het contact was gewoon erg prettig

Ik ben erg tevreden en zou Luxelite Finance zeker aanraden.

7. Juli 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Oh wat een super bericht, bedankt voor deze lieve woorden. Graag staan we klaar voor je volgende financieren!! Op naar de volgende!!

Top service van A tot Z!

Voor de aankoop van mijn vakantiewoning in Spanje ben ik fantastisch geholpen door Luxe Lite Finance. Het begon met een heel duidelijk intakegesprek via videocall met Laetitia en Magali, waarin direct helder werd wat er financieel mogelijk was en hoe het proces zou verlopen.
Magali was vervolgens mijn contactpersoon en zij heeft echt topwerk geleverd. Alles was enorm overzichtelijk. Ze hebben werkelijk alles voor me geregeld: van een advocaat voor het NIE-nummer en het openen van een Spaanse bankrekening, tot de taxatie en de woonverzekering. Omdat ik zelf in Nederland zat, heeft Magali zelfs de hypotheek en de overdracht voor mij getekend in Spanje.
Een absolute aanrader voor iedereen die zorgeloos een huis wil kopen in Spanje. Een eventuele volgende keer ga ik absoluut weer naar hen toe!

23. Juni 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Hey Jeffrey, bedankt voor je berichtje, het was een waar plezier met jou te werken, en je weet, als je wilt verder werken aan de financiele planning om je patrimonium te vergroten, staan we zeker klaar voor jou!!

Fantastische begeleiding!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Laetitia en Ingrid bij het regelen van onze hypotheek. De communicatie was werkelijk uitstekend: snel, duidelijk en altijd persoonlijk. De lijntjes waren kort, waardoor we nooit lang hoefden te wachten op antwoord. Daarnaast werd er continu met ons meegedacht op een betrokken, vriendelijke en professionele manier. Dit gaf ons niet alleen veel vertrouwen, maar ook echt een gerust gevoel gedurende het hele proces.

Onze ervaring was zeer positief en we raden hen zeker aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en persoonlijke begeleiding bij het regelen van een financiering.

Bedankt voor alles, Laetitia en Team!🌸

Dave & Angela

2. April 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Het was een plezier jullie te begeleiden, en ik kijk ernaar uit mee jullie financiele planning op te stellen zodat jullie je volgende pand kunnen kopen en zo jullie investeringsportefeuille doen groeien!! Tot binnenkort voor een lekker koffietje!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als ondernemer een financiering krijgen…

Als ondernemer een financiering krijgen in Spanje is toch wat complexer dan aan de voorkant gedacht. Door de deskundige hulp van Laetitia en haar team is het toch gelukt en dat met een erg scherp voorstel. Top service en altijd een snelle reactie!

20. März 2026

Une courtière de confiance

Une courtière exceptionnelle, animée par une vraie pugnacité et un professionnalisme irréprochable. Sa rapidité, sa grande disponibilité et surtout son empathie font toute la différence. On se sent écouté, soutenu et accompagné avec bienveillance à chaque étape. Un véritable coup de cœur que je recommande les yeux fermés.

4. Februar 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Merci a vous!! On a du se battre, mais on y est arrive! Profiter de votre nouveau bien!! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een vlot hypotheekproces en een flinke besparing!

Heel fijn contact met Laetitia en Ingrid van LuxEliteFinance. Het dossier werd zorgvuldig opgebouwd en vele vragen werden gesteld, wat ik als zeer positief heb ervaren, zo weet je zeker dat ze je helemaal begrijpen en je dossier aan de bank correct wordt gepresenteerd.
Elk moment van de dag kon je terecht voor vragen en die werden steeds snel beantwoord.
Voor ons was het soms zeer stresserend omdat we een negatieve ervaring hadden met een andere hypotheekmakelaar, maar achteraf gezien was dit nergens voor nodig.
Dankzij LuxEliteFinance hebben wij een besparing van bijna 40.000 euro aan rente kunnen realiseren.
Tijdens het traject waren er een aantal struikelblokken (buiten hun toedoen) en die werden correct opgevolgd en opgelost.
Ik kan LuxEliteFinance iedereen aanraden voor een vlot hypotheekproces en een flinke besparing!

28. Januar 2026

Antwort von LuxEliteFinance

Bedankt Matthias, het was even vechten maar het is ons gelukt!! Geniet maar van je nieuwe pand!! Laetitia

Financiering huis in Spanje

Nadat een Spaanse bank een overeenkomst voor een hypotheek introk, wat voor ons Nederlanders een onbegrijpelijke en onwerkelijke situatie is, zijn we in contact gekomen met Laetitia. Ondanks dat het weekend was, was het op haar verzoek om even met ons te facetimen om de ergste zorgen weg te halen. Dit eerste contactmoment bleek een voorbode te zijn hoe we haar de maanden die zouden volgen zouden leren kennen. Of ze bij een bank, notaris, thuis of andere klant is, ze zoekt altijd de tijd en ruimte om contact met je te hebben. Ze heeft zoveel geduld maar werkt achter de schermen keihard voor jouw belangen. Geen vraag is teveel of te gek. Iedere keer weer bleef ze het ons uitleggen hoe de dingen werkten. Er kwamen geen valse beloftes, alleen maar verduidelijking. En soms de vervelende boodschap dat het wachten, wachten en nog eens wachten is.
Laetitia heeft een bijzonder groot empathisch vermogen waardoor ze echt snapt wat je als klant doormaakt. De spanningen, het onbekende, onzekerheid, de Spaanse manier van zakendoen en de stress. Ze heeft ons er echt doorheen gesleept wanneer we het zelf bijna niet meer zagen zitten. We hadden dit echt niet zonder haar gekund en gunnen iedereen, die eenzelfde droom heeft, Laetitia om voor jou die droom werkelijkheid te laten worden.

24. November 2025

Antwort von LuxEliteFinance

Het was inderdaad een hobbelige weg, maar het is ons dan toch gelukt!! Geniet maar van jullie nieuwe huisje!!

Doorzettingsvermogen van 1000%

Zonder ondersteuning van LuxEliteFinance hadden we de financiering nooit rond gekregen. Wat een kennis en een doorzettingsvermnogen!

19. Dezember 2025

Antwort von LuxEliteFinance

Bedankt Melvin en Bibi dat we de kans kregen jullie te ondersteunen bij jullie aankoop in Spanje! Veel plezier ermee en prettige feesten...

Professioneel en betrouwbaar

Professioneel, punctueel, flexibel, eerlijk en een te vertrouwen partner in de samenwerking. Altijd positief en zien geen beren op de weg. Elke uitdaging pakken ze met beide handen beet. Standvastig met als resultaat de beste hypotheek voor de persoonlijke situatie.

16. Mai 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een lening in Spanje? Dankzij Luxelitefinance werd het mogelijk!

Het was geen evidente weg: het verkrijgen van een lening voor een buitenlands vastgoedproject bracht heel wat obstakels met zich mee. Maar dankzij de onvermoeibare inzet van Laetitia is het tóch gelukt.

Waar anderen afhaken, bleef zij zoeken naar oplossingen. Ze gaf niet op, ook niet toen het bloed, zweet en tranen kostte. Elke stap werd duidelijk uitgelegd, elk document grondig opgevolgd, en ik voelde me nooit alleen in het proces.

Als je iemand zoekt die écht voor je dossier vecht, met kennis van zaken én menselijke betrokkenheid, dan ben je bij Luxelitefinance absoluut in goede handen. Zonder haar was dit dossier nooit rond geraakt.

Dankjewel, Leti, voor je doorzettingsvermogen en geloof in dit verhaal. Spanje wacht! 🇪🇸🍾

Dikke kus! Laura

15. Juli 2025

Excelente experiencia y profesional

Estoy muy agradecida con el equipo que me ha ayudado a encontrar mi hipoteca. No solo han conseguido la mejor opción posible para mí, sino que lo han hecho con una cercanía y una amabilidad que se agradecen muchísimo en un proceso así.

Desde el principio me sentí acompañada, escuchada y en buenas manos. Han sido súper profesionales, resolviendo todas mis dudas con paciencia y explicándome todo de forma clara. Se nota que les importa realmente lo que hacen y que ponen el corazón en su trabajo.

Gracias por hacer que todo este camino haya sido mucho más fácil.

17. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr