Neem je tijd als je naar deze shop gaat, zeker als beginnende visser. Waarom? Omdat Davy alles van A tot Z perfect uitlegt. Er zijn zelfs workshops aan de waterkant of je kan met een ervaren roofvisse... Mehr ansehen
Top service bij Luregoblin! Een klein en gezellig winkeltje, waar je echt geholpen wordt en eerlijk geholpen wordt zonder dat je spullen mee hebt die je totaal niet nodig hebt. Davy weet waar hij ove... Mehr ansehen
Vanuit Nederland 2 uur in de auto gezeten om Davy van Luregoblin te bezoeken en daarna weer 2 uur terugrijden naar huis. Het was de rit meer dan waard 😀 Prachtige winkel met eerlijke informatie van D... Mehr ansehen
Bestelling was vlug verzonden had probleempje met mijn mails, en ik was niet thuis voor de levering(bekijk spam meer). Ik wist niet dat het al verzonden was, bericht gestuurd en heel kort erna gebeld... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij luregoblin.com, Wij zijn een professionele roofvis webshop met de bekendste A-merken. Reins - Vanfook - Nogales - LMAB - Keitech - Lucky John - FishUp - Xzone - Decoy - Palms - Major Craft - ect.... We verzenden gratis naar België vanaf 50€ en naar Nederland vanaf 65€. Alle bestellingen worden binnen de 24h verwerkt en uitgezonden. (Behalve op feest- of brug dagen) Voor info kan je ons steeds contacteren op info@luregoblin.com of telefonisch via volgend gsm nummer +32476626575
Gorenstraat 58, 3290, Diest, Belgien
- +32476626575
- info@luregoblin.com
- luregoblin.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeker de moeite om eens binnen te springen!
Gewoon top!
Superleuk zaakje en vooral supervriendelijk
Je kan er terecht met alle vragen ivm alle technieken ivm roofvis
Ook goede uitleg over materialen zoals hengels, molens ,...
Zeker een langs gaan! Tis de moeite 👍
Goede produkten,snelle verzending
Luregoblin had wat ik zocht,normale prijzen en snelle verzending.
Vooraf whatsappje gestuurd met snelle reactie over beschikbaarheid.
Top👍👍
Je krijgt altijd goede uitleg en zeer…
Je krijgt altijd goede uitleg en zeer vriendelijk
Top winkel en geweldige service
Super viswinkel bij Davy!
Rapala net
Zeer snelle levering en ook het delen van tracking. Snelle reactie. Aanrader!
Altijd een goede ontvangst en goed…
Altijd een goede ontvangst en goed advies. Niets is Davy teveel om je als klant te helpen. Ook de workshops zijn super! Ik kan het iedereen aanraden!
Levertijd en webshop
De levertijd en levering was top alles goed ingepakt maar de website is Beke ingewikkeld het zou makkelijker zijn dat je alles mooi sorteert en als je op u gsm wilt bestellen doet de site Beke raar maar voor de rest helemaal top
Davy geeft goede uitleg en richt ook…
Davy geeft goede uitleg en richt ook workshops in waar we aan meegedaan hebben
Zeer behulpzame mensen die je niks…
Zeer behulpzame mensen die je niks proberen aan te smeren om Tog te kunnen verkopen.top kwaliteit 👍
Perfect zoals altijd
Ruim assortiment en snelle en goede…
Ruim assortiment en snelle en goede levering dus een aanrader.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Luregoblin sportvisserij. Het assortiment is groot en gevarieerd, met alles wat een sportvisser nodig heeft, van kunstaas tot hoogwaardige hengels. De kwaliteit van de producten is uitstekend, en ze bieden veel merken aan die je niet overal vindt.
Daarnaast is de service fantastisch: het personeel is deskundig en altijd bereid om te helpen of advies te geven over de juiste materialen voor jouw vistechniek of doelen. Bestellingen worden snel geleverd, en alles is keurig verpakt.
Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sportvisser, Luregoblin is absoluut een aanrader! Ik kom hier zeker vaker terug.
Men laatste online bestelling werd weer…
Men laatste online bestelling werd weer netjes en snel, op de beloofde tijd geleverd. Voor roofvis materiaal moet je gewoon bij luregoblin zijn. Zowel online een mooie voorraad, als in hun showroom waar je een complete uitleg krijgt. Ook als beginnend roofvisser.
Pracht zaak!
Luregoblin wordt duidelijk gerund door een gepassioneerde man die kennis van zaken heeft en deze ook met passie overbrengt, qua roofvissen kan ik me niet inbeelden dat er een betere plaats in vlaanderen is.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.