Banner for Lumulu

Lumulu Bewertungen 50

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice. Vi oplevede lidt problemer med vores Lumulu søvntræner, som vi ellers har været meget glad for. De svarede henover weekenden og fik løst problemet på fornemmeste vis. Vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

MEGET hurtig levering. Urets design er så sødt! Det rødlige/varme lys lampen får, når Lumulu “sover” er godt tænkt og meget behageligt. MEN jeg undrer mig over at de anviste dage i bunden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at sovet væk fra mit eget soveværelse i 1 år sover jeg nu igen alene sammen med min kone. Vi har prøvet alt med vores piger på hhv. 7 år og 5 år og intet har virket før vi fik Lumulu. Vi har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skrev, som en træt og frustreret mor, til Lumulu i håbet om, de ville lave en konkurrence, så man kunne vinde deres fantastiske opfindelse. Kort tid efter svarede Niklas på min besked... Mehr ansehen

1. Kinderladen
  2. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lumulu er et danskudviklet søvnprodukt, skabt til at hjælpe børn med at forstå forskellen på nat og dag, og give hele familien en roligere nat. Med blødt lys, venligt ansigt og rolige lyde guider Lumulu dit barn trygt gennem natten. Vi designer med omtanke, tester med børn i fokus og prioriterer certificeret kvalitet. Vores mission er at skabe produkter, der gør hverdagen lidt lettere for børnefamilier, og nætterne lidt mere fredelige. lumulu.dk 🇩🇰 Dansk design 🌙 Søvnfremmende funktioner 🧸 Børnevenligt og sikkert

Tilfredshedsgaranti

30 dages tilfredshedsgaranti

Hvis ikke i bliver glade for Lumulu kan i uden omkostninger returnerer produktet inden for 30 dage. Gives Lumulu som gave starter garantien selvfølgelig først fra det tidspunkt gaven åbnes 😊

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Præcis som ønsket

Meget fin og blød lampe som viser forskel på dag og nat. Meget fin.

2. Dezember 2025

Hej Conni

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Vi er super glade, for at i syntes vores lille Lumulu er fin 😊

Vi håber i fortsat bliver glade for den 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt, som vores søn forstod med det samme. Overskueligt at sætte op og derudover gratis, hurtig levering.

16. Dezember 2025

Hej Marta

Det er vi super glade for at høre! Mange tak for dine pæne ord og fine anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, men desværre kun det ene ur med. Men det blev rettet med det samme og hurtig respons på min mail. Absolut stor service.

17. Dezember 2025

Hej Janie

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊Vi bestræber os også på, at have en så god service som mulig 👨‍💻
Vi håber i bliver glade for jeres Lumuluer!

Dejligt produkt!

Vi har en pige på 5 år (der er mørkeræd), og som står meget tidligt op. Derfor købte vi Lumulu.
Vi elsker alle sammen Lumulu herhjemme. Den har et dejligt lys til natten, er simpel at betjene og forstå - og er nuttet at se på!
Stor anbefaling!

24. Dezember 2025

Hej Christine

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at Lumulu er blevet taget godt imod hjemme ved jer, det varmer hjertet 😊

Rigtig godt nytår 🎉

Fint produkt

26. November 2025

Hej Dagny

Tusind tak for den pæne anmeldelse! 😊🎉

Rigtig god jul og godt nytår

Kæmpe anbefaling herfra

Vi købte Lumulu, fordi vi var ret desperate efter hjælp til at få vores 2-årige søn til at sove længere. Han plejede at vågne mellem kl. 4-5 – og hvis man selv har stået i den situation, ved man, hvor hårdt det kan være 😴

Jeg var ærligt talt ret skeptisk i starten, men samtidig klar på at prøve næsten hvad som helst… og jeg må bare sige: jeg tager fuldt ansvar og indrømmer, at jeg tog fejl!

Der gik lidt tid, før vores søn helt forstod Lumulu (jeg tror egentlig, han var liiige i den yngste ende som 2-årig), men efter mange snakke om Lumulu og ved at være meget konsekvente med putterutinerne, hvor Lumulu blev en fast del, begyndte han langsomt at forstå lyset og Lumulus øjne – altså hvornår Lumulu sover, og hvornår den er vågen.
Efter noget tid vågnede han en morgen og sagde: “Lumulu sover”. Vi ventede lidt med at gå ind til ham, og da vi kiggede ind, lå han faktisk og sov – og han stod først op kl. 6 (!!) 😱

Nu er det blevet en vane, at når han vågner, så kigger han på Lumulu i stedet for straks at kalde på os. Han forstår: “Lumulu sover, så skal jeg også sove”. Nogle gange ligger han bare og venter på, at Lumulu åbner øjnene – helt uden at have brug for, at vi er der.
Vi bruger også Lumulu ved puttetid, hvor den giver en ekstra tryghed ved at være tændt, og han falder nemt i søvn til det bløde lys.

Det har virkelig været en game changer for os. Vores bedste råd er at være vedholdende og tålmodige – det tager tid at indføre nye putterutiner, men det skal nok lykkes i sidste ende (det gjorde det i hvert fald for os).

Og hvis man samtidig mangler en god ammelampe, så er Lumulu uden tvivl den bedste, jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange). Lyset er super behageligt både for mor og baby, batteriet holder længe, og den er nem bare lige at duppe på om natten, når baby vågner.
Kæmpe anbefaling fra en mor og far, der nu kan sove helt til kl. 6-7 😍

Tak, Lumulu ❤️

1. Dezember 2025

Hej Rikke

Tusind tak fordi du deler hvordan jeres opleveler har været med Lumulu! Det er virkelig flot anmeldelse 😊

Vi er så glade for, at Lumulu har hjulpet hjemme ved jer! Og ja, det kan nogle gange kræve at man er konsekvent i sine putterutiner. Men det kan så også give værdi i sidste ende!

Vi håber i fortsat bliver glade for jeres Lumulu 😊

Hurtig ekspetion

Jeg fik det jeg skulle bruge efter et par dage.
Meget tilfreds med det.
Det er en julegave, så har ikke ser den i brug endnu. Men satser det er godt

29. November 2025

Hej Rita

Tak for din fine anmeldelse 😊
Vi krydser fingrer for, at Lumulu kan hjælp til om natten og morgenen 🤞

Hvis vi skulle være så uheldig, at Lumulu slet ikke har den effekt vi håber, så husk vi har en tilfredshedsgaranti på 30 dage, som selvfølgelig først starter fra den dag gaven åbnes 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste service jeg har oplevet ved…

Den bedste service jeg har oplevet ved et online køb.

29. November 2025

Hej Susanne

Tusind tak for de pæne ord!
Vi bestræber os også efter at have et højt service niveau, så vi er virkelig glade for, at du syntes vi har gjort den del godt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den er simpelthen så nuttet

Den er simpelthen så nuttet, og min datter på 3 år kommer ikke længere op i vores seng kl 4-5 om natter og spørger om det er morgen. Hun kalder den Lumi, og forklarer stolt at “nu siger Lumi det er morgen!”. Simpelthen den bedste investering jeg har gjort i lang tid!

28. November 2025

Hej Tiril

Det er vi simpelthen så glade for at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det varmer vores hjerter når Lumulu (eller Lumi 😉) kan hjælpe med at gøre en forskel ❤️

Sød og behageligt lys

Hurtig levering, nem at sætte op og et rigtig sødt design. Lyset er super behageligt, og det er dejligt at man kan indstille det i flere niveauer. Jeg ville ønske, jeg havde købt den tidligere for den havde været helt genial som ammelampe om natten. Nu glæder jeg mig til, at min søn bliver stor nok til, at vi for alvor kan bruge søvntræningsdelen:-)

1. November 2025

Hej Astrid

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi super glade for at høre! 😊
Hold os meget gerne opdateret når i begynder at bruge søvntræningsdelen og om den har effekt hos jer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste køb ift søvn NOGENSINDE!

Da min 8 årlige dreng modtog denne, var jeg bange for han var for stor til den – men hvor jeg tog jeg fejl!!! Den er blevet lige så god en “ven” som hans yndlings bamse, den er blevet navngivet, og følger med på alle rejser!
Han har PTSD og har altid sovet dårligt. Men nu glæder han sig til at tænde Buller, som den hedder, og høre White noisen. Og hvor han før stod ud af sengen alt for tidligt, ligger han nu og slapper af i sengen indtil Buller vågner og åbner øjnene 6.15.

Kæmpe anbefaling og klart pengene værd!

20. November 2025

Hej Ilena

Tusind tak for de pæne ord! Det varmer virkelig vores hjerter at Lumulu har hjulpet din drengs søvn, det gør timerne vi ligger i det her det hele værd 😊❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice og køb.

Super kundeservice og køb.
Har lige bestilt min søvntræner, og er så spændt på at få den. Hvis den er lige så god som, kundeservicen kan vi kun blive ellevilde med den.
Glæder mig til vi skal igang med den.

20. November 2025

Hej Ilena

De pæne ord varmer vores hjerter her i de kolde tider, mange tak! 😊
Vi bestræber os også på at yde god kundeservice nu hvor vi er rimelig nye, så det er så dejligt at hører.

Vi håber, at Lumulu kan gøre en forskel hjemme hos jer 🙌

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere søvn og tryghed med natlampen

Vi er super glad for den! Vores 3 årige dreng forstår faktisk hvornår han skal være vågen og sove, og han får næsten et sødt forhold til den. Oveni det, så er lyset perfekt til når han vil have lidt lys i rummet, og han kan styre det selv, udelukkende ved at give den et lille puf. Den er ret dyr for hvad det er, men kan ikke anfægte resultaterne. Mere søvn uden at blive hentet konstant!

30. Oktober 2025

Hej Jakob

Tusind tak for den fine anmeldelse :)
Vi er super glade for, at Lumulu har gjort en forskel for jeres nætter, det er virkelig dejligt at læse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så glad for vores Lumulu

Jeg er så glad for vores Lumulu. Vi købte den til vores dreng på 3,5 år, som tidligere vågnede mange gange om natten, og den har virkelig gjort en forskel. Natlyset er rigtig behageligt, og lampen er utroligt nem at bruge. Vores søn forstod straks konceptet med dag og nat og siger selv “Når Lumulu sover, så er det nat.”

Det er præcis det, jeg har ledt efter i en vågelampe. Den skaber ro om natten, og som forælder er det også rart at kunne se, hvad klokken er uden at blive forstyrret af andet belysning. Jeg ville ønske, den fandtes dengang jeg ammede, for den havde været helt perfekt som nattebelysning 🙏🏼

15. Oktober 2025

Hej Simone

Tusind tak for de søde ord, det varmer vores hjerter!
Vi er glade for, at Lumulu har gjort en forskel i jeres natrutine.
Lumulu kan som du også beskriver nemlig også fint bruges som ammelampe :)

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot design og enkel opsætning

Problemfri bestilling og levering. Nem at opsætte. Meget imponeret over produktet, som er virkelig flot designet. Bruges akuelt som ammelampe, hvor den fungerer upåplageligt. Vi glæder os til at Ebbe bliver lidt ældre, så vi også kan afprøve om "urfunktionen", som forhåbentlig fungerer til ham :-)

22. Oktober 2025

Hej Christian

Tak for de flotte ord og stort tillykke med Ebbe!
Vi hører meget gerne om de andre funktioner kommer til at fungerer til ham :)

Flot dansk produkt

Flot produkt, nemt at bruge, mega hurtig levering. Giver et skønt lys, både som amme-lys og som vågelys til små børn.

Derudover er det så skønt med en dansk webshop, med danske stiftere, som starter laver et produkt som er målrettet vores børn.

25. September 2025

Hej Kirstine

Tusind tak for de søde ord, det gør bare dagen endnu bedre! :)
Vi er glade for at i syntes det er et skønt lys. Vi brugte også længe på at vælge de helt rigtige farver som bedst muligt fremmer en bedre søvn for de små, samt viser hvornår de gerne må stå op.

Skøn natlampe til mindre børn

Skøn natlampe til mindre børn
Og lynhurtig levering
Kan kun varmt anbefale Lumulu
Den har et behageligt lys og er virkelig super sød at kigge på
Der er fra Lumulus side virkelig tænkt meget på funktion og design og man kan mærke , at de brænder for at dele og give deres passion videre .

15. September 2025

Hej

Det varmer hjertet med de søde ord, tak!
Vi er også glade for den hurtige levering vores lagerhotel kan præsterer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre nattesøvn - også til bedsteforældre

Mit barnebarn Elisabeth på tre år er skøn, kvik og meget aktiv. Også om natten 😬
Det har fået hendes far - min kreative svigersøn - til at udvikle natlampen Lumulu.
Denne søde lille lampe har i den grad hjulpet Elisabeth med at forstå, hvornår man skal sove, og hvornår man kan stå op. Det er Bedste og Morfar👵👴 rigtigt glade for, når det lille menneske cirka hver 14. dag sover her hos os. Altid med Lumulu ved sengekanten. 🌜

14. September 2025

Hej Susanne

Tak for de søde ord :)
Det er nemlig netop Elisabeth som har været med til at forme netop den funktionalitet Lumulu har i dag! Vi er meget stolte af vores rejse og produkt! :)

Morten fra Lumulu

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr