LUMINIQUE DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har modtaget 2 virkelig smukke smykker. De var pakket i flotte æsker med gaver i pakken. Herudover var der vedlagt et personligt brev om mine 2 smykker og de sten der er i dem. De kom meget hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Luminique for de smukke smykker, som jeg modtog i den fineste indpakning. Ligeledes modtog jeg ekstra seks gratis stabiliserende ørelåse, som også var smukt pakket ind i en sød lille gennemsig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er anden gang, jeg køber smykker hos Luminique, men det er absolut ikke sidste gang. Det er en rigtig god oplevelse, hurtig forsendelse og fantastisk kundepleje. Kan varmt anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så smukke øreringe👌🏻 Super kundeservice der svarer kort tid efter man skriver, en hjemmeside med gode billeder og forklaringer omkring smykkerne og ved modtagelse er der et fint personligt brev, i... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en dansk familieejet virksomhed, med en stor passion indenfor smykker lavet af ædelsten, halvædelsten og ædelmetal. Vi elsker, at vores smykker komplementerer dit outfit med et strejf af naturens skønhed med deres smukke former og farver. Vi har mange forskellige kombinationer af forgyldning, sortsølv og sølv, som sammen med de smukke ædelsten og halvædelsten kan skabe de smukkeste udtryk. Vi giver vores smykker med 18 karats forgyldning og sortsølv en ekstra stærk holdbarhed, for hos os er kvalitet vigtigt. Alle vores smykker bliver lavet af vores venner i østen, hvor vi nøje håndplukker dem, og oftest sammensætter vi selv, de forskellige styles, derfor kan du på vores side opleve smykker, som der kun findes ganske få af. Vi håber, at vores smykker følger med dig overalt, du går. 30 DAGES BYTTERET - GRATIS LEVERING

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for de smukkeste øreringe i den…

Tak for de smukkeste øreringe i den flotteste indpakning ❤️ Og endnu engang tak for skøn vejledning ifm med købet. Tillykke med jeres flotte webshop og held og lykke fremover ❤️

26. April 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine smukke øreringe og vores indpakning. Det betyder meget for os, at du også værdsætter den vejledning, du har fået i forbindelse med dit køb. Din ros og gode ønsker for vores webshop varmer virkelig vores hjerter. Tak fordi du valgte os, og vi håber at se dig igen snart! ❤️

Super smukke smykker

Super smukke smykker, og derfor skal jeg også invitere mine veninder og kollegaer til en “Girls night out”, så de får mulighed for at se det flotte udvalg og selv blive ejere af mindst et smykke 😃. Tak for en sød og varm support, som ved hvad de snakker om. Jeg kommer igen snart👍

8. April 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Bethiina, tusind tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at du også elsker smykkerne. Vi glæder os meget til at afholde din "girls night out" smykkeparty. Dbh. supporten LUMINIQUE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De flotteste smykker i den bedste kvalitet og til en pris, hvor alle prinsesser kan være med👌🏼🤩

Har lige modtaget de smukkeste MOLLIE ørestiks med rosakvarts-SÅ elegante og fine til enhver anledning👌🏼😍De ALLERBEDSTE anbefalinger herfra hvad angår kvalitet, kundeservice og hurtig levering👏🏼😊Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer🤩

2. April 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære EC, tusind tak for din fine anmeldelse, og din anbefaling, den er vi rigtig glade for. Vi vil glæde os til at se dig igen, og ønsker dig en god dag med dine nye smykker :) Dbh. Supporten LUMINIQUE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt smykker hos Luminique

Vi har købt smykker hos Luminique. Og det var en rigtig god oplevelse.

27. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Benny tak for din anmeldelse, det var rigtig hyggeligt at betjene din kone og dig, vi glæder os til at se jer igen. Dbh. Supporten LUMINIQUE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig smukke og unikke smykker 😍 Jeg…

Utrolig smukke og unikke smykker 😍 Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Luminique!

1. April 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Line, tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du er glad for dine nye smykker. Vi ser frem til at se dig igen. Dbh. supporten LUMINIQUE

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Hurtigt svar og er meget behjælpelige i forbindelse med guidning og køb.
De har så mange fine og flotte smykker, hvorfor jeg vil handle her igen.

30. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige modtaget de fineste smykker…

Har lige modtaget de fineste smykker :-) jeg må sige at de lever op til mine forventninger og mere til. Hurtig service og fragt. Jeg handler gerne der en anden gang og min varmeste anbefalinger til et yderst professionelt firma :-)

26. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Hej May, tusind tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for at høre at du elsker smykkerne lige så meget som vi gør. Vi glæder os til at betjene dig igen. Dbh. supporten LUMINIQUE

Super smukke øreringe

Super smukke øreringe, og hurtig levering 🤗

30. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Lene, tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb. DBH. Supporten LUMINIQUE

Varm anbefaling :)

Min kæreste blev super glad for gaven. Fede produkter til en skarp pris. Havde nogle spørgsmål og fik god og hurtig hjælp, så top service kan også forventes. Kan klart anbefales :)

31. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Hej Mark, det er vi rigtig glade for at høre, og vi er glade for at vi kunne være dig behjælpelige. Tak for din anmeldelse. DBH supporten LUMINIQUE

Vildt smukke smykker

Vildt smukke smykker, lækkert udvalg og meget prisvenligt ift kvaliteten! Modtog hurtigt mit nye smykke som er endnu smukkere i virkeligheden.

28. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Tanja hvor er vi glade for at høre smykkerne bragte glæde. Vi vil glæde os til at betjene dig igen en anden gang. De bedste hilsner supporten LUMINIQUE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske smukke smykker, god kvalitet og fin pris

Jeg købte nogen smykker til et smykkeparty hos en veninde, og må bare sige jeg sjældent har set smukkere smykkere i en fantastisk kvalitet. Og prisen er også super fin. Kan kun anbefale. Og glæder mig til det er mig der skal holde smykkeparty snart.

9. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Niccoline, tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du også elsker vores smykker, og vi glæder os meget til at komme hjem til dig, og præsentere vores nyeste kollektioner. De bedste hilsner LUMINIQUE support.

De smukkeste smykker

Det var en fornøjelse at se de smukke smykker hos Luminique.
Jeg elsker farver og det at man har flere muligheder for valg af sten og design, er så fedt.
Jeg glæder mig til at holde et smykkeparty og vise mine veninder hvor flotte de er og prislejet er for alle.
Jeg er overrasket over man kan få den kvalitet til de penge.

26. März 2024

Antwort von LUMINIQUE DK

Kære Pernille, tusind tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for, at du deler vores begejstring over smykkerne og tak for besøget. Vi vil glæde os til at besøge dig til det kommende smykkeevent. God påske. De bedste hilsner LUMINIQUE‐support.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr