Luméra Maison staat voor luxe en tijdloos design in de keuken en op tafel. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kopshouten snijplanken en stijlvolle peper- en zoutmolens, ontworpen voor dagelijks gebruik én om gezien te worden. Onze producten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten zoals walnoot, teak en acacia. Door het gebruik van kopshout zijn onze snijplanken extra stabiel, mesvriendelijk en bestand tegen kromtrekken. Elk product wordt afgewerkt met natuurlijke oliën en bijenwas voor een duurzame bescherming en een warme uitstraling. Naast functionaliteit hechten wij veel waarde aan esthetiek. Onze ontwerpen zijn bewust rustig en elegant, zodat ze passen in zowel moderne als klassieke keukens. Elk product wordt geleverd in een luxe Luméra Maison giftbox, waardoor het ook perfect geschikt is als cadeau. Bij Luméra Maison combineren we vakmanschap, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. We streven naar producten die jarenlang meegaan en bijdragen aan een keuken met karakter.
Niederlande
- lumeramaison.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Top kwaliteit
Ziet er in het echt mooier uit dan op de foto. De snijplank geeft mijn keuken een luxe uitstraling.
Snelle service bij Lumera en blij met…
Snelle service bij Lumera en blij met mijn producten!! Zeker een aanrader dus
Blij mee!
Bestelling kwam optijd en het product was prima verpakt.
Ik had een vraag en klantenservice reageerde netjes.
Kwaliteit van product ben ik zeer te spreken over dus een goede review waard.
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit product. Daarnaast ook snel geleverd!
Fijne en mooie snijplank
Snijplank voldoet volledig aan de verwachting. Stevig, mooi, groot formaat en makkelijk schoon te maken. Ook leuk om als cadeau te geven.
Wauw!
Wauw, opzoek naar een houten snijplank zag de website van Lumeramaison.com er eigenlijk direct netjes en vertrouwd uit! En dat is gebleken....
Ik ben erg blij met deze plank!
Waar voor je geld. Je kunt zien dat het geen Chinese rommel is.
Door de luxueuze verpakking is het ook een top cadeautje om weg te geven.
Indruk van de website doet zeker niet ten onder voor het product wat je in huis krijgt :D
Betrouwbaar en mooie kwaliteit
Mooie site en snelle levering. Bedrijf is betrouwbaar en spullen zijn in mooie stijlvolle verpakking verpakt.
Prijs en kwaliteit staan in verhouding met elkaar. Erg blij met mijn mooie kopshouten snijplank mooie kwaliteit!