Mooie vintage lampen besteld.! Werden bezorgd in tussen pozes van enkele dagen.! Bleek twee verschillende ophangsysemen te zijn, niet zo mooi als ze ook nog naast mekaar komen te hangen.! Met wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pakketje was wat later geleverd dan bedoeld en daarover een email gestuurd en werd direct beantwoord! Aardige reactie en oplossingsgericht! Kwam het pakketje toevallig zelfde dag als mijn email binn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Slecht bedrijf, komen beloften niet na. Scam
Twee lampen besteld die na wekenlang wachten aankwamen in slechte verpakking. Lampen waren van simpel slecht plastic en zagen en echt cheap uit terwijl ze er op de fotos heel chique uitzagen. Dit bedrijf lijkt dropshipping te doen. Ik wilde ze terugsturen en na lang emailen kwam klantenservice met een vage ai reactie. Duidelijk niet nederlands! Lijkt vaag bedrijf vanuit china. Na lang gemail zouden ze mij als compensatie 50 procent van aankoopbedrag terugstorten zonder terugsturen. Dit is nu een maand geleden en ik heb niets ontvangen. Ze reageren ook niet meer op mijn mails. VERTROUW DIT BEDRIJF NIET. Ze komen hun beloften niet na. NOOIT MEER LUMENSA. Ik ga een klacht indienen. Ik ben jurist. Dit laat ik niet toe.
Lamp komt gebroken aan
Vijf lampen besteld. Na lang wachten kwamen ze op zondag onaangekondigd aan, verpakt in Chinees krantenpapier. Een lamp is gebroken. Gemaild met Lumensa, maar nooit een nieuwe lamp ontvangen. Wel mooie beloftes, maar geen lamp.
Pakket nooit toegekomen
Pakket nooit toegekomen, heb dit meermaals gemeld. Ondertussen zijn we maanden verder en is het nog steeds niet opgelost, nog steeds niets ontvangen. Ze reageren zelfs niet. Mijn geld kwijt.
Total scam
Total scam. They're in China and the emails are being replied by a robot or AI. After 3 months of follow-up, they claimed that my package has been delivered and it has not.
Pas op voor dit bedrijf
Pas op voor dit bedrijf. Lumensa.nl
maar gevestigd in China, levertijd zou 1 tot 2 dagen zijn.
Heeft 5 weken geduurd, wel responsive per mail.
Voor twee lampen 120 euro betaald. Bij aankomst 1 lamp beschadigd en de kwaliteit is ronduit slecht. En de batterijen lopen heel snel leeg. Er zou een oplossing komen maar nog niks vernomen. En erachter dat exact dezelfde lamp nu voor 1/10 van de prijs op twee andere sites staat (Hanos en Kabelshop). Het is echt heel jammer dat het luxe gevoel ze op hun site uitstralen niet wordt geleverd.
Aziatisch bedrijf. Onprofessioneel!
Laat je niet misleiden door de .NL website. Het is een Aziatisch bedrijf. Zeer onprofessioneel!! Houd rekening met incomplete bestellingen.
Het bedrijf reageert weliswaar op mailtjes, maar probeert je er eindeloos mee aan het lijntje te houden. De juiste producten toesturen doen ze niet. In okt mijn bestelling gedaan. Tot op de dag van vandaag is deze niet compleet. Zeer jammer!!
Eindelijk alles geleverd maar niks…
Eindelijk alles geleverd maar niks werkt-volledige miskoop en geen positieve feedback-waardeloos

Zeer goede klantendienst
Zeer goede klantendienst, vragen via e-mail worden snel en vriendelijk beantwoord door een persoon en niet door een computer. De bestelde luster was zeer goed ingepakt en in perfecte staat bij aankomst.

aankoop glazen plafondlampen
De verkopers reageren snel en stellen oplossingen voor bij retourneren.
Ze zijn steeds vriendelijk en beleefd.

Antwort von Lumensa
Mooie vintage lampen besteld.!
Mooie vintage lampen besteld.!
Werden bezorgd in tussen pozes van enkele dagen.!
Met wat fotos maken en aantonen van dit geheel.!
Oplossing gevonden in het toesturen van een nieuwe lamp, met het goede ophang systeem.!
Heel fijn, bedankt.!
Opgelost.!

Bauhau lamp gehaald erg mooi
Bauhau lamp gehaald erg mooi

Antwort von Lumensa
Snel levering ideal bestelling ook…
Snel levering ideal bestelling ook veilig en snel dsnkjrwel

Antwort von Lumensa
Dankjewel Albert voor de goede service
Dankjewel Albert voor de goede service, en snelle levering

Pakketje ontvangen
Pakketje was wat later geleverd dan bedoeld en daarover een email gestuurd en werd direct beantwoord! Aardige reactie en oplossingsgericht! Kwam het pakketje toevallig zelfde dag als mijn email binnen.
Verpakking was wat minder maar het gaat tenslotte om de inhoud! En het lampje doet het prima! Dus blij mee.

Oplichters
Oplichters zijn het. Bestelde klok werd met veel vertraging geleverd rechtstreeks vanuit China, maar is van erbarmelijke kwaliteit en wijkt af van de afbeelding. Klantenservice reageert niet en KvK-nummer blijkt niet te bestaan (dom, had ik moeten checken). Bestel hier niet.

koop hier niks je krijgt niks geleverd
koop hier niks je krijgt niks geleverd
allemaal smoesjes
vreselijke site
trap er niet in!!!!

Wacht al 15 dagen op een lamp
Wacht al 15 dagen op een lamp
, wordt steeds gezegd is onderweg . Maar wat , waar , wanneer totaal geen informatie . Spijt van deze aankoop en terugsturen moet naar China , op rekening van jezelf 🤨

Antwort von Lumensa
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.