Lumene's night cream has worked wonders for my skin. I love that it uses Nordic ingredients and feels natural.
Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ordinaire haartrimmer ontvangen die bij bol.com 8 euro kost. Na contact met selena vroegen ze of ik 10 procent wilde betalen. Belachelijk natuurlijk ik ga helemaal niet... Mehr ansehen
Ik ben er ook ingetrapt vrees ik! Heb twee laserapparaten besteld en zou een bevestigingsmail ontvangen! NIET DUS! Naar allebei de mailadressen die in de advertentie staan een mail gestuurd maar kre... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skincare I trust
In september 2 x bestelling gedaan
In augustus bestelling gedaan, geen lumiskin of bericht terug ontvangen.
Een zending van je bestelling #14451 wordt binnenkort verzonden
Dat was 28 augustus en ik heb gemaild, geen bericht!
Wil graag de producten!
Bestelling 4 september half ontvangen…
Bestelling 4 september half ontvangen ..alleen de mesjes geen apparaat al 5x gemaild geen reactie ..geld kwijt pure oplichting 🤬🤬
Net zoals iedereen hier
Net zoals iedereen hier , ook ik opgelicht!
Geen besteld produkt gekregen alleen een klein potje en wie mag het weten waarvoor dit dient… mail gestuurd maar mail adres foutief 😡
Opgelicht
Opgelicht, voor € 43 pillen besteld. 16 september besteld, uiteindelijk 1 oktober "bestelling" binnengekregen, maar was een heel verkeerd product. E-mail gestuurd en deze kwam direct retour omdat het e-mailadres niet bereikbaar was.
Mijn pakketje inmiddels ontvangen i.p.v…
Mijn pakketje inmiddels ontvangen i.p.v pillen krijg ik een zalfje weg 27.00 en niet meer te traceren mail en track en tracé alles is er niet meer.
Mail gestuurd ook bestaat ook niet
Oplichters!
Hier ook de pillen besteld en kreeg een potje crème!
Ook opgelicht dus! A.u.b. niet bestellen!! Oplichters!
Ik had de pillen besteld maar nooit…
Ik had de pillen besteld maar nooit ontvangen. Net een klein potje ontvangen en geen idee waarvoor het is. Maar niet hetgeen ik besteld heb. Dus oplichters want email adres is ook niet meer actueel.
Opgelicht
Opgelicht. Heb alleen 2 opzetstukjes gekregen en daar betaal je dan rond de €36,00 voor.
Nu nergens meer te bereiken om het terug te sturen en m,n geld terug te krijgen😡
Pure oplichters!!
Pure oplichters!!! Misschien kunnen we gezamenlijk politieaangifte doen! Zulke bedriegers moeten aangepakt worden.
Oplichting
Ik bestelde pillen maar krijg een heel klein potje rare creme. Oplichting zo bedenk ik mij nu.
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht . Heb net als de andere klanten de dexa pillen besteld en betaald
Wel mail gehad maar via track en trace niks te traceren . Heb mail gestuurd maar adres klopt niet . Vrees dat ook ik er met open ogen ben ingetrapt. Wat een hufters heb je toch ook rondlopen . Verdien gewoon op een eerlijke manier je geld en niet op deze wijze . Geen goed woord voor over 😬
GROTE OPLICHTERIJ
GROTE OPLICHTERIJ! Daar detox pillen besteld, betaald maar nooit ontvangen….. Helaas doen ze een ander bedrijf met bijna dezelfde naam daardoor schade aan! Schandalig dat iemand een ander zo op kan lichten. Fatsoen is een woord wat dit bedrijf/oplichtersbenden niet kent! NOOIT bij kopen!
Grote Oplichters Ever.
Hun zijn oplichters op 6 september Darm Detox besteld en nooit gekregen. Hun gemaild en een reactie. Op FB gereageerd en ook geen reactie. Vieze hufters dat Hun zijn. Allemaal rapporteren aub.
Nooit meer iets daar bestellen.
Op FB is het ook neppe account die reageren op het product.
Opgelicht!
Op 6 sept besteld via Facebook en 16 sept alleen een paars scheermes opzetstukje ontvangen, wat een oplichters.
Probeer via de mail :LumiSkyn contact…
Probeer via de mail :LumiSkyn contact te maken maar dit adres wordt niet gevonden!?
Bedrijf zit in Roermond geen telefoon nummer bekend
Oplichting??? Besteld Flat belly pillen
Ook ik hen enkel 2 sets opzetstukken…
Ook ik hen enkel 2 sets opzetstukken gekregen.
Site is niet meer bestaande
Oplichters
Oplichters! Stom dat ik niet eerst had gekeken naar deze reacties…
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt. Wel iets gekregen maar niet wat ik had besteld
Geen reactie op de mail.
Stom stom stom.
Oplichters!
Zie vorige berichten, ben er ook ingetrapt en kreeg 2 opzetstukjes.
Waarom nog iets leveren als je toch de boel oplicht?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.