ADVARSEL MOD LUKSUSPLEJE FREDERICIA
ADVARSEL MOD LUKSUSPLEJE FREDERICIA
De eneste positive anmeldelser herinde er falske og er fra deres egne medarbejdere.
Herfra en kæmpe advarsel mod luksuspleje i Fredericia! Ikke nok med at deres arbejdsvilkår er umenneskelige, så udbetaler de ikke din løn - og hvis du tager fat i din fagforening, så lyver firmaet og siger de ikke kender til dig??
Firmaet ansætter hver og en mand fordi de er så hårdt presset og mangler medarbejdere.
Jeg startede i oplæring, men fandt hurtigt ud af at jobbet ikke passede beskrivelsen, og ikke var noget for mig. Derfor stoppede jeg i min oplæringsperiode igen.
Da vi så kommer til lønningsdag, mener Luksuspleje at de ikke skal udbetale løn, og jeg tager fat i min fagforening. Da min fagforening tager fat i Luksusplejen, som siger til min fagforening at jeg aldrig har været der og de intet kender til mig?? Jeg har både beviser og vidner på at jeg har været ansat?!!!!
Så til alle sammen - kan virkelig kun anbefale at I går en STOR bue uden om Luksusplejen, og så håber jeg at kommunerne prioriterer at finde en privat pleje løsning der ikke snyder og bedrager deres hårdtarbejdende medarbejdere!!!