Snel geleverd en goede kwaliteit
Goede webshop. Ze leveren snel en de kwaliteit is uitstekend.
Bent u op zoek naar een luchtreiniger of luchtbevochtiger? Op luchtreiniger.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan luchtreinigers | Shop online!
Goede webshop. Ze leveren snel en de kwaliteit is uitstekend.
Ik heb onlangs mijn tweede luchtreiniger aangeschaft, dit keer de compacte versie van Pro AirTech voor mijn slaapkamer en ik ben echt onder de indruk.
Wat me meteen opviel is hoe stil en effectief het apparaat is. De lucht voelt merkbaar frisser aan en ik slaap er gewoon beter door. Precies wat ik zocht voor een kleinere ruimte.
Daarnaast wil ik ook even benadrukken hoe goed het advies was dat ik kreeg. Er werd echt meegedacht over mijn situatie en ruimte, waardoor ik precies de juiste keuze heb kunnen maken. Dat maakt het verschil.
Kortom: top product én top service. Zeker een aanrader!
Zeer teleurstellende ervaring. Er wordt nauwelijks moeite gedaan om problemen op te lossen, en retour sturen blijkt vrijwel onmogelijk. Zonde van het geld en absoluut geen aanrader.
Heb maar een luchtreininger besteld bij een ander online bedrijf, die waren wel vriendelijk en retourneren als er iets niet goed mee was zou geen enkel probleem. Pro’s.
Vieze vuile oplichters . Besteld niks gekregen . Is onderweg . Geen enkel contact meer . Geld weg
Zonde van het geld. Dat ding doet gewoon niets. Een beetje de lucht circuleren. Dan is een ventilator goedkoper en meer effectief.
Nadat we al een paar jaar de 9000 voor de woonkamer hadden nu ook de 5500 voor de slaapkamer gekocht. Werd supersnel geleverd. Raam tijdje opengehaald voor de nul-meting, aangezet en nu houdt hij de kamer keurig fris. Ideaal is de stiltestand en de knop voor lichtjes-uit. De 9000 heeft meteen nieuwe filters dus die kan er ook weer tegenaan. Scheelt echt qua astma.
we hebben het zwaarste model nu een aantal dagen staan en als we s,morgens uit bed komen is het controle licht blauw maar als we even in de woonkamer zitten is het weer fel rood , dus ik begrijp niet helemaal hoe ze dit als de beste koop kunnen betitelen , erg jammer .
Anderhalf jaar geleden hier een luchtreiniger gekocht. Destijds een snelle levering en een gratis extra set filters bij mijn bestelling. Toen al tevreden.
Vorige week een mankement aan de luchtreiniger. Na een belletje direct een oplossing en na een mailtje kon mijn luchtreiniger opgestuurd worden. Al voor dat deze ontvangen is door de fabrikant mijn verzendkosten al terugbetaald en weer een nieuwe luchtreiniger mijn kant op gestuurd.
Al met al top service!
Heb de ZX 9000 besteld, die na een week verschillende kuren vertoonde. Vlotte communicatie met de webshop, waarna ik na aflevering meteen een nieuw exemplaar meekreeg. Ook kreeg ik een extra set filters mee als compensatie van het ongemak.
Gekochte apparaat maakte na 2 weken herrie. Een mailtje op zondagavond werd meteen beantwoord en ik mocht het apparaat retour sturen. Ik heb het helaas naar het verkeerde adres van het bedrijf gestuurd. (Afzender ipv adres uit de mail) dit was echter geen probleem. Ze hebben het pakket doorgestuurd en ik heb met een paar dagen een nieuwe luchtreiniger ontvangen. Al met al ben ik zeer tevreden over de service van dit bedrijf.
Ivm de slechte ervaringen van een aantal mensen hier vooraf contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben uitgebreid te woord gestaan over de verschillende apparaten. Inclusief het hygiëne aspect. Zet zo'n ding aan en hij werkt. Oftewel, hij verzamelt direct de aanwezige pollen, huisstof, haren, fijnstof, etc. De filters, hygiënisch en is plastic verpakt, zijn dus direct'tweedehands' als zo'n apparaat z'n werk doet. Vandaar dat terugsturen inderdaad niet de bedoeling is. Op zich logisch toch? Een onderbroek mag je ook niet ff uitproberen om daarna te retourneren. De negatieve recensies hier, de houding om apparaten na uitproberen niet of moeilijk te kunnen retourneren, is voor mij juist een reden deze leverancier aan te raden. Stel je voor dat jij de persoon bent die een apparaat besteld die wel 'uitgebreid is getest', met filters die al vuil zijn.
Een luchtreiniger besteld via Bol.com waarbij de verwachting lag dat het apparaat zijn werk zou doen en de lucht zou zuiveren. Schijnbaar is dit niet nodig bij ons thuis en heeft hij maximaal 1dag aangestaan en de hele dag een blauwe balk zichtbaar. Besloten om na contact met bol.com en bevestigd te hebben gekregen dat hij retour kon. Dit daarna gedaan en opgestuurd, maar na een 25 minuten een mailtje binnen met dat het apparaat niet retour kan omdat hij heeft aangestaan ?!?! Naar mijn idee kun je elektrische apparaten testen en als het niet bevalt je het gewoon kunt retourneren. Er is een mogelijkheid om contact te zoeken, maar de benaming van "klantenservice" is verre van alles waar dit bedrijf voor staat.
Snelle levering goede service.
Avond voor de kerst besteld volgende dag in huid.
Wanneer je het apparaat langer dan 15 minuten gebruikt kan je het niet meer retourneren. Alsof je in zo'n korte tijd goed kan testen of het aan de verwachtingen voldoet. Helemaal als je geen expert bent.
Dit wordt nergens duidelijk op de site vermeldt, behalve diep in de algemene voorwaarden. Ze zijn dus alle behalve transparant in hun dienstverlening. En ze staan ook totaal niet open voor tegemoetkoming hierin. Teleurstellend en laatste koop ooit bij dit bedrijf.
Ik lees de slechte reviews en zij verbazen mij. Met een levering was een probleem en dat is op een heel prettige en adequate wijze opgelost. De communicatie was uitstekend. Het lijkt wel alsof we het over verschillende bedrijven hebben.
Behoorlijk onvriendelijke behandeling, totaal ongeïnteresseerd in klant, klantvriendelijkheid of servicegerichtheid na de verkoop. Het product mocht uiteindelijk bij gratie van de eigenaar retour gestuurd worden, maar niet zonder op voorhand meermaals te wijzen op de onverkoopbaarheid van een beschadigd product. Deze man kan wellicht beter een andere baan zoeken dan zich op voorhand te ergeren aan een te ruilen of retourneren product (helaas, het hoort er af en toe bij). Het geld is netjes teruggestort maar aan alles in de communicatie (die na de retour stil viel, geen bevestiging, geen antwoord) merk je dat het pijn doet. Jammer voor alle partijen, maar de volgende keer koop ik liever ergens anders.
Ik heb contact opgenomen met Luchtreiniger.nl omdat ik wat vraagtekens zet bij het gekochte product waar ik nog garantie op heb.
De reacties van de klantenservice zijn weliswaar snel (dezelfde dag, zelfs in het weekend), maar de toon waarop er tegen me wordt gesproken is afschuwelijk. Passief agressief wordt er op mijn vragen gereageerd en er is geen vriendelijkheid te bekennen. Mijn teleurgestelde reactie op hun matige bereidwilligheid om me te helpen, wordt met honende woorden weggewuifd.
Ik sta perplex dat een bedrijf zo met hun klanten omgaat en raad aan bij een andere winkel je luchtreiniger te bestellen.
"...een slechte review doet ons weinig.", aldus Luchtreiniger.nl.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.