Lucardi Bewertungen

1.083
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bestelling ging heel gemakkelijk. Echter was de bestelling niet binnen de vermeld levertijd aangekomen waardoor ik deze niet kon meenemen op reis. Voor de rest ging alles goed en afhaling in de sho... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behulpzaam, snel en effectief wat we gevaagd hebben. We waren rond aan het kijken naar een juwelier die de 4 namen van onze vorige katten op een juweel kon zetten. We vonden initieel niet wat we wi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle levering, duidelijke omschrijving van het product. de horloge heeft een heldere achtergrond met duidelijke zwarte cijfers. dit maakt het heel goed zichtbaar voor de oudere heer voor wie ik het... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik koop al vele jaren bij Lucardi en ik ben nog steeds super tevreden! De levering is altijd ontzettend snel en de juweeltjes zijn prachtig. Elke keer weer word ik er helemaal blij van. Echt een topwi... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Lucardi juwelier shop je trendy armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en horloges online. Voor 21.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

1083 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 86 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1.083)

209 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De armband is echt te klein..

De armband is echt te klein... Ik heb een kleine maat van mijn pols maar toch dat zit echt strak...

9. Juni 2026

Beste Olga,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat de armband te strak zit, ook al heb je al een kleine polsmaat gekozen. Dat is natuurlijk niet prettig om te dragen en niet wat je mag verwachten. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is. Als je wilt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@lucardi.nl of langskomen in de winkel, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oorbellen valt eruit

Oorbellen valt eruit. Er is een probleem met de oorbel .ga het terug sturen.

10. Juni 2026

Beste Nora,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de oorbel niet goed blijft zitten en er een probleem is met het sieraad. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. We begrijpen dat je dit wilt retourneren en dat is een goede stap. Mocht je nog hulp nodig hebben of willen dat we met je meekijken, dan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@lucardi.nl. We helpen je graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling VEEEEEEEEL te laat…

Bestelling VEEEEEEEEL te laat verzonden.

Besteld enige dagen voor moederdag, met volop vermeldingen op de site, besteld voor 17u, morgen geleverd. En bij het aanduiden van graveren werd dit aangepast naar 2-3 werkdagen. Was in eerste instantie voor mij perfect aanvaardbaar. Uiteindelijk werden het meer dan 10 werkdagen, en bij het aanspreken van de klantendienst is men dan ook telkens arrogant en denkt men absoluut niet in oplossingen.
Gelukkig is er nog een beetje capabel personeel in de shops zelf, mochten die medewerkers ook zijn als de backoffice van lucardi, het faillisement was al lang uitgesproken.

5. Mai 2026

Antwort von Lucardi

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen, zeker omdat je deze bewust vóór Moederdag had geplaatst. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is, vooral wanneer de communicatie en het contact met de klantenservice daarna niet naar verwachting verliepen.

Fijn om te horen dat je in de winkel wel goed bent geholpen door onze medewerkers. Tegelijk vinden we het vervelend dat je het contact met onze klantenservice als onprettig hebt ervaren. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We nemen je feedback dan ook serieus mee om onze dienstverlening te verbeteren.

We kijken graag alsnog met je mee naar je ervaring. Neem hiervoor gerust contact op via en vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je sneller kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een week voor moederdag armband met…

Een week voor moederdag armband met gravering besteld. Max 2-3 werkdagen levertijd zogezegd. 10 dagen later pas geleverd dus geen cadeau voor moederdag! Terwijl er geadverteerd stond speciale moederdag actie..

4. Mai 2026

Beste David,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling met gravering niet op tijd is geleverd voor Moederdag, zeker omdat je hier speciaal op had gerekend. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is.

We nemen je feedback over de levertijd en communicatie serieus en gaan dit intern bespreken. Dank je wel dat je dit met ons deelt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie oorbelletjes gekocht voor onze…

Mooie oorbelletjes gekocht voor onze tweejarige. Snelle levering, maar na 1 dag was ze al een oorbelletje kwijt :(

12. Mai 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de oorbelletjes in de smaak vielen. Jammer dat er al zo snel eentje kwijt is geraakt. Helaas kunnen wij geen garantie bieden op verlies van sieraden, maar we waarderen het wel dat je jouw ervaring met ons deelt.

We hopen je in de toekomst alsnog weer te mogen verwelkomen bij Lucardi.

aankoop

aankoop, goed materiaal met fikse korting, service nadien in winkel (aanpassen riempje uurwerk)

9. Mai 2026

Antwort von Lucardi

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop, de kwaliteit én de mooie korting. Ook leuk dat je goed geholpen bent in de winkel met het aanpassen van het horlogeriempje. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Lucardi!

Team Lucardi.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr