Lsautoteknik Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

HOLD JER LANGT VÆK !!

HOLD JER LANGT VÆK !!
skulle have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk. Sagde mine bremser hylede lidt og spurgte om de kunne give et bud og pris på at få det lavet.
Inden jeg fik pris eller bud, var de bare begyndt at skille det hele ad og ville smørre dem. Dette var uden mit samtykke, da jeg ville kende prisen først.
Formanden flippede helt ud og sekretæren er decideret totalt ubehagelig.
Sagde de kunne få en politi anmeldelse så gik det meget hurtigt og vupti så var min bil færdig.
Samtidigt prøvede sekretæren at snyde mig i pris.
Simpelhent uanstændig opførsel.

11. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ridsede fælge og dæk smidt væk!

Hold jer langt væk fra firmaet!
Fik ridset mine nye 21” Audi-fælge ved mit første dækskifte ved dem - øv, øv….
Mine dæk blev så efterfølgende opbevaret hos dem, og da jeg så ville afhente dem, så havde de smidt dem ud, uden at have varslet/kontaktet mig pr. sms eller telefon!
Dækværdi ca. 9.000 kr.
Ved kontakt kan firmaejer ikke dokumentere, at han har kontaktet mig med varsel om, at min dæk smides ud/sælges til anden side.
Jeg har ikke modtaget nogen form for kompensation trods gentagne henvendelser.
Nu tages sagen til Ankenævnet for biler og Forbrugerklagenævnet.
Skrevet af Troels.

22. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra dette fuskerfirma.

Hold jer fra dette fuskerfirma.
De overholder ikke aftaler, og endvidere snyder de og bedrager deres kunder.
Ualmindeligt uhøflig værkfører på stedet.
Foruden at fremsende et tilbud til kunderne påbegynder de reparationer uden aftale - for derefter at vende retur med en faktura der er på 7000 kroner dyrere end andre steder.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reparation udført uden samtykke - overpris

Reparation udført uden samtykke – overpris

Indleverede bilen 12/12 med aftale om kun fejlsøgning og prisgodkendelse før arbejde. Alligevel blev bilen repareret uden mit samtykke, og jeg modtog et krav på 16.539 kr. for heater og 12V-batteri – langt over markedspris. Ejeren har erkendt telefonisk, at arbejdet blev udført uden samtykke.

Jeg undværede bilen fra 12/12 til 9/1. Forsøg på forlig blev afvist. En efterfølgende “fejlsøgningsfaktura” på ca. 6.400 kr. indeholdt ydelser, jeg aldrig har accepteret (bl.a. lånebil, som reelt var gratis).

Betalt i protest – sag kører hos FDM.

9. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Ringede 7.30 hvor de åbner og får besked på at jeg bare kan komme ud så de kan tjekke på computer hvad der er galt.
Er der lidt i 8 og kl 9 er bilen klar igen. Det er virkelig god og hurtig service.
Vi har brugt LS i flere år og det fungere bare, har aldrig oplevet problemer med dem.

25. März 2024

Ubehagelig betjening

Ubehagelig betjening! Da jeg ringede for at få forklaring på at prisen ikke passede med det aftalte, blev jeg råbt af, og vi kunne ikke finde en løsning, hvor vi begge var tilfredse på trods af gentagne forsøg fra min side. LS autos løsning var at de ikke skulle have lavet bilen - men det er svært at lave om.... Så find et andet værksted med venlig betjening.

20. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr