Ik heb altijd moeite met lipstick maar deze ethereal touch lipstick mirage vindt ik zo geweldig, smeert gemakkelijk en blijft lang zitten, de kleur is prachtig en ga zeker ook een ander kleurtje uitpr... Mehr ansehen
Toen ik kennis maakte met L’OYÉ stond ik er versteld van hoe mooi deze artikelen zijn en goed het blijf zitten. de kleuren van de oogschaduw, eyeliner heel mooi van kleur zijn.ook de combi’s zijn heel... Mehr ansehen
De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳 De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs een bestelling geplaatst waaronder 3 samples voor een minerale foundation. Helaas zat de juiste kleur er niet tussen, waardoor ik de lichtste kleur nog graag wilde bijbestellen. Helaas komt e... Mehr ansehen
- Kosmetikgeschäft
- Kosmetikproduktehersteller
- Parfum- und Kosmetikanbieter
- Kosmetikindustrie
- Kosmetikgroßhändler
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij L'OYÉ Cosmetics, waar we geloven dat schoonheid verder gaat dan alleen de buitenkant. Onze missie? Vrouwen laten stralen, zowel van buiten als van binnen! We willen niet alleen dat je er geweldig uitziet, maar vooral dat je je fantastisch voelt. Bij L'OYÉ draait alles om selflove. Onze producten zijn niet zomaar make-up, het is alles wat je nodig hebt om je elke dag speciaal te voelen. Met meer dan 600 verschillende kleuren oogschaduw zijn we wereldwijd de grootste. Onze filosofie? "Beauty begins the moment when you decide to treat yourself." We willen dat je jezelf elke dag verwent en dat je straalt van binnen.
Looyenbeemd 12, 5652BH, Eindhoven, Niederlande
- 0850657373
- klantenservice@loyecosmetics.com
- loyecosmetics.com
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldig product
Geweldig product, doet wat er gezegd wordt. Blijft zitten tot je het eraf haalt.
Snelle levering.
Waardeloze kwaliteit mascara en nog slechtere klantenservice
In de winkel een mascara gekocht, werd geadviseerd dat deze niet uit zou lopen! Ik heb deze 2x keer kunnen gebruiken omdat deze daadwerkelijk WEL!!!!! uitloopt.
Contact opgenomen met de klantenservice en werd van het kastje naar de muur gestuurd, en uiteindelijk NIET!!!! geholpen en kwam er dus geen oplossing! Slecht, ik koop hier nooit meer iets.
Wat mij betreft kunnen Dior en alle andere dure merken niet tegen L'Oye op
Ik heb lang getwijfeld en was helemaal om door de oogschaduw. Wat een prachtige kleuren en wat blijft het goed zitten. Daarna ook de eyeliners. Net zo geweldig! Inmiddels al wat meer producten rijker zoals kwasten, poeders etc. En niets valt tegen. Zowel online bestellen gaat vlot en in de winkel net zo klantvriendelijk geholpen.
"Te lange" wimpers :)
De mascara's zijn top! Ik gebruik 'm al jaren. Vroeger (pré-L'Oyé-mascara tijdperk) gebruikte ik er 2 van verschillende merken: 1 voor lengte, 1 voor volume. Werkte goed. Nu met 1 mascara de mooiste wimpers! Ik heb wel al redelijk lange wimpers. Maar met deze mascara moet ik ze een duwtje 'naar achter' geven, want anders zit ik tot aan mijn brilglazen :D Ik krijg zelfs vragen op de trein over welke mascara ik gebruik... Uiterààrd maak ik reclame!!
Echt topkwaliteit oogschaduw
Echt topkwaliteit oogschaduw, blijft de hele dag zitten. En geen lijntjes in de plooien
Inhoud 6,5 gram ipv 7 en 2,5 ipv 3 gram
Op de website en op de testers in de winkel stond dat de high cover 3 gram zou bevatten in de potjes primer 7 gram
Vervolgens blijft het maar 2,5 en 6,5 gram te zijn.
Mail app gestuurd maar geen reactie. In winkel deden ze er ook niets mee.
Komen met reactie dat het machinaal in de potjes is gedaan maar dat de inhoud hetzelfde is.
7 gram is 7 gram en niet 6,5
Na mijn reactie hebben ze op de site de hoeveelheid aangepast maar geen reactie op mijn mail.
Update:
Ik heb zojuist telefonisch contact gehad na wat mailverkeer heen en weer. Inmiddels is het naar tevredenheid opgelost. Bedankt dat jullie het alsnog hebben opgepakt.
De website is aangepast en ook zijn de testers in de winkel vervangen voor de potjes met de nieuwe formule.
Love L'oye
Love L'oye. Heb me in eindhoven laten opmaken door een super leuke en lieve dame. Het product is zo nstuurlijk en prachtig en je ziet niet dat je opgemaakt bent.
Wil nog verder gaan uitbreiden met de oogschaduw en blush. De waterproof mascara is een musthave❤️
De verkoopster was heel enthousiast DAT…
De verkoopster was heel enthousiast DAT is hun sterkste punt want een paar winkels verder zit KIKO kosmetics,, echte heel slechte ongeinteresseerde verkoopsters.
De lipstick viel tegen, het blijft niet echt lang zitten en een lipstic van 20 euro moet langer blijven. Hele mooie eyeliner, die koop ik volgende keer en lang zittend
Goede service en mooie producten!
Als eerst werd ik super goed geholpen via whats app, ik stuurde een foto van m’n gezicht en er werd mij precies verteld welke producten bij mijn gezicht passen, en zelfs met welke kwasten je dit moest aanbrengen. Ik had concealer en foundation nodig dus dit heb ik besteld samen met de bijbehorende kwasten. Dit was de volgende middag al gelijk in huis! De kleuren matchten echt perfect bij mijn huidskleur. De producten voelen heel licht op mijn huid, dekken mooi maar het lijkt niet gelijk alsof je een dikke laag make up op hebt. Zeker een aanrader!!
Covering concealer
Ik wou graag de covering concealer bestellen maar ik wist niet in welke kleur. Toen heb ik mbv de whatsapp advies gevraagd welke kleur het beste bij mij zou passen. Ik kreeg super snel een reactie terug met daarin het juiste advies.
Ik gebruik de covering concealer nu een kleine maand en ik ben echt helemaal verkocht. Ik wil nooit meer anders! En ik zit er zelfs aan te denken om meer dingen bij loyé te kopen want minerale make-up heeft mij echt positief verrast!
Minerale make-up
Uitgebreid assortiment natuurlijke minerale producten. Snelle en nette levering. Fijne en snelle hulp via de whatsapp advieslijn. Prettige klantenservice.
Super leuk geholpen door de meiden bij…
Super leuk geholpen door de meiden bij de store in The Mall of the Netherlands. Ze namen echt de tijd voor ons. De producten en kleuren zijn echt prachtig, inmiddels 5 kleuren pick-up liners in bezit. Ze zouden niet uit moeten lopen maar helaas gebeurt dat bij mij wel. Vandaar de 4 sterrren, anders zouden het er 5 zijn geweest.
Fantastisch bedrijf met prachtige producten
Buiten dat de verzending perfect en snel is zijn de producten echt geweldig! De winkel in The Mall is ook prachtig.

Antwort von L'OYÉ Cosmetics
Waardeloze klantenservice!Ik heb een…
Waardeloze klantenservice!Ik heb een week geleden een aankoop gedaan van rond de €50.
Voorheen vaste klant,niks aan de hand.
Dan informeer je via email naar de status van je bestelling wordt je gwn genegeerd.Klantenservice gebeld....min 7 min in de wacht.Laat je klanten dan van te voren weten dat het langer gaat duren.Maar nee hoor.Nee,Voor mijn geen Loye meer.Ik ben er wel klaar mee.Zal het anderen ook niet (meer) aanraden.
Via Fb wordt er wel meteen gereageerd dat er binnen 3 dan contact opgenomen gaat worden...ik heb ze nog niet gehoord.Ik laat het er niet bij zitten en wil mijn geld terug.

L'oye helemaal top
Volgde Michellen en L'oye al heel lang. Eindelijk de stap gewaagd om zowel de minerale make-up als oogschaduw enz gekocht. Wat een verademing en plezier weer bij het opmaken. Super goed geholpen in de nieuwe store in The Westfield Mall in Leidschendam. Dat ik dit nog mag ontdekken op 54 jarige leeftijd ❤️❤️❤️

Zeer slechte verkoopers
Zeer slechte verkoopers
Asociaal en respectloos
totaal geen greintje respect voor de klant

Fantastische producten
Fantastische producten! Blijft heel goed zitten de hele dag. Erg blij mee!

Geen succes voor mij.
Standaard kreten als antwoord op vragen.
1 bestelling gedaan en dat is gelijk de laatste keer. Oogschaduw blokjes komen los en niet in een doosje. Heb het idee dat het succes ze nu al boven het hoofd stijgt.

Fijne producten
Fijne producten, goede service en advies

Antwort von L'OYÉ Cosmetics
Mooie producten en leuk verpakt
Mooie producten en leuk verpakt. Wat ik leuk vind is dat ze bij de levering een kaart met jouw naam handgeschreven bijvoegen.

Antwort von L'OYÉ Cosmetics
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.