Framragende service fra Hanne, men selve produktet er lidt skuffende med finishen på samlingen i ryggen af woood jada stolen,håber vi finder en løsning.
Bestilte en lysestake i januar. I april fikk jeg til svar at de ikke hadde glemt meg og at de ville få den inn 20.mai. Ikke mottatt varen enda. Ser den er i nettbutikken. Pengene er trukket. Får ingen... Mehr ansehen
Jeg har ventet i 4 mdr på en sofa. Forretningen sagde at det tog 3 uger. Leveringen er under al kritik. Den dag de lovede kom der ingen sofa. De svarer sent eller slet ikke på e-mails. Man kan ikke ri... Mehr ansehen
Købte en billedehylde i slut januar, fik den først i april. Måtte undervejs, selv skrive flere mails for at finde ud af hvad der foregik. Da pakken endelig blev registret til at være på vej gik der en... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sofa, spisebord, spisestel, spejl, lysestage, demo, skrivebord, garderobe, børneværelse, reoler, belysning, borddækning, havemøbler, outdoor, indoor. Prikken over i'et til dit hjem
Dänemark
- lovingrooms.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De trækker penge
De trækker penge, men sender ikke varen. IKKE køb noget ved Lovingroom. Først efter mit køb har jeg opdaget de negative anmeldelser! Vildt at den slags ting sker fra en dansk forretning!
De trækker pengene men sender ikke…
De trækker pengene men sender ikke varerne! Umulige at komme i kontakt med!
Bemærk at næsten ingen af de positive…
Bemærk at næsten ingen af de positive anmeldelser kommer fra personer der bor i Danmark.
Svindel
Virksomheden trækker konsekvent penge før varer er afsendt, hvilket er direkte i strid med afgørelser fra forbrugerombudsmanden.
Virksomheden svarer ikke på henvendelser.
Derudover er begge ejere anholdt for svindel med coronamidler og har gentagne gange været involveret i svindel.
Det er 2
Det er 2. Gang vi handler hos lovingrooms og bliver nok ved fordi de forhandler produkter som vi har været rimeligt tilfredse med, hver gang har der været en eller anden fejl på produktet, men ikke noget vi har gidet returnere for.
Første gang vippede en puf vi havde fået tilsendt fra Holland og fragtmanden insisterede på at han ikke “havde” nogen puf til os efter vi havde pointeret at der manglede en sofa. Herefter måtte vi kontakte lovingrooms og fragtmanden fandt den bagerst i bilen da han havde været ude med alle forsendelser.
Der var en lidt besværlig proces med kundeservice da de blev ved med at stille spørgsmål som hvorvidt der var “4 fødder under puffen”, hvilket vi selvfølgelig havde tjekket. Så i sidste ende løste vi det med et par dupper under den ene fod, og det er kun synligt hvis man leder efter det.
Vores sofabord havde en malerklat i kanten og et hak, men det malede vi over med sprittusch efter tidl. erfaring med kundeservice.
Her 2. Gang købte vi to sofaborde med sammedagslevering fordi der stod 1-3 dages levering på webshoppen og vi skulle bruge dem inden juleaften. Det viste sig så at det ene ikke kunne leveres samme dag selvom det var på lager og det andet kom 1 uge efter jul pga. nedlukning i Holland, men ikke helt det man regner med når der står forventet levering på 1-3 dage. Det undrer os desuden lidt at der ikke var nogen information om at bordene ikke ville blive leveret på adressen? Vi har ventet hjemme 2 dage nu for at få leveret bordene og bord nr 2 er nu leveret i en pakkeboks langt fra os selvom der findes et utal af gls shops i nærheden. Pænt besværligt når man ikke har bil.
Produkternes kvalitet er efter prisen, men med 2 små børn så kommer vi ikke til at købe det meget dyrere før de bliver større, vi kommer sikkert tilbage, men generelt ret svingene standard på produkt og webshop.
Fup og fusk a/s
Firmaet burde skifte navn til fup og fusk a/s...
Fake trust pilot anmeldelser fra Holland, Lithaun, England osv.
Fusk med Corona refusion.
I det hele taget bør man holde sig fra ejerne bag dette firma..
Modtog aldrig mine varer
Bestilte for 10 dage siden på siden. Har intet hørt siden. Jeg har mailet, ringet og sendt sms. Pengene er hævet, men mine varer skal jeg kigge langt efter.
Advarsel butikken trækker dine penge straks til trods for mange ugers/måneders leveringstid.
Update:I dag 11. Januar 2021, har jeg endelig fået mine penge retur fra Looving Rooms. Indehaveren ringede i sidste uge og lagde en besked på min telefonsvarer. Det lyder som deer meget presset og ikke har timer nok i døgnet. Men det kan vi kunder jo ikke tjenes med. Jeg er nu bare rigtig glad for at have fået mine penge retur. Så må jeg leve uden den fede stol de har. Hele problemet med denne webshop er, at du trækker pengene straks. Så det skal man være opmærksom på. Jeg vente gerne længe på en vare , især i disse Coronatider, men jeg vil ikke "låne" mine penge ud i 3 måneder, uden at få min vare, det går ikke og er også imod aftalen om god nethandelkultur i Europa. 3. Januar: Har for 14 uger siden d. 21 september bestilt en stol til 5000 kr. Pengene blev trukket straks. Jeg har intet hørt siden. De svarer ikke telefonen når man ringer. Svarer ikke mail. Overvejer at politianmelde butikken for svindel. Meget dårlig service.
Bestilte et sidebord 4 november
Bestilte et sidebord 4 november, dagens dato, 27 december, sidebordet er stadig ikke modtaget, trods at jeg fik at vide at jeg vil modtaget bordet inden for 3-5 hverdage, og kontakt med stedet er umulig at høre fra dem med henblik på forsinkelser sker der heller ikk, ingen status at kigge efter, ingen kommunikation. Virkelig elendig og dårlig service, jeg bestiller aldrig derfra igen verdens elendige service aldrig set noget lignende.!!! Anbefaler det ikk!!!
Langtrukken affære
Bestilte 2 sofapuder 30/11, modtog ingenting,10/12 skrev jeg til kundeservice. Der kom intet svar. Skrev til en anden mail der kom svar efter et par dage at pakken var sendt men blevet væk med gls. Der går 2 dage med at efterlyse pakken hos gls så den 16/12 skriver de (puderne skulle faktisl gives 12/12) at de ville sende nogle nye. (Problemet var så at den ene var udsolgt så jeg måtte vælge en anden). De skriver så at de vil sende dem 17/12. Har stadig (23/12) ikke modtaget min pakke selvom de skrev at den ville komme inden jul. Jeg er virkelig ikke imponeret, og slet ikke imponeret over kundeservicen (eller mangel på samme) ! Jeg køber ihvertfald aldrig derfra igen !
Skuffende kundeservice
Bestilte et sidebord i midten af december. Fik en bekræftelsesmail og beløbet trukket på min konto med det samme. Siden er der intet sket, hverken en mail med forsendelsesoplysninger eller retursvar på mine henvendelser pr. mail. Har også forsøgt flere gange at ringe uden at komme igennem.
Noget skuffende, at der bliver reklameret med levering af varer samme dag (hvis det er inden for hovedstadsområdet), men at der så INTET sker. Det er naturligvis forståeligt at der er travlhed op mod jul, men virkelig dårlig kundeservice ikke at få en eller anden form for status over ens bestilling :(
Kan derfor ikke anbefale at handle hos Loving Rooms.
Dårlig stil og dårlig service!
Jeg bestilte en vare d 27/11 dvs. 4 (!!!) uger siden nu. Jeg har de første 3,5 uge efterfølgende intet hørt fra dem på trods af, at jeg havde bestilt den til afhentning i deres butik i Hellerup. Pludselig godt og vel en uge før jul modtager jeg en mail om, at de ikke kan levere min vare før i januar. Ja det er jo ikke så smart, når det er en julegave, der var jo en grund til, at jeg havde bestilt den så tidligt, som jeg havde! Jeg tænker fint, så bestiller jeg bare noget andet. Til min store overraskelse får jeg så igen en mail 2 dage efter, hvor de nu skriver, at min vare er på vej. Kan de beslutte sig??? Dette kan jeg iøvrigt ikke bruge til noget, da det er for tæt på jul og jeg ikke kan nå at afhente. Jeg er meget skuffet over deres service, og jeg er ærgerlig over, at jeg står uden julegave en uge før juleaften og at man får besked så sent. Dårlig stil og dårlig service!
Ingen kundeservice
Bestilte primo december. Siden har jeg gentagne gange søgt kontakt mhp at få afklaret, hvornår jeg får varen. INGEN af mine henvendelser er besvaret, og jeg har ikke modtaget min vare, selvom de pt reklamere med levering fra dag til dag og det bestilte er en lagervare (puf). Virkelig skuffende oplevelse.
Ingen kontakt og massiv forsinkelse
Bestilte den 27 november.
-sendte mail om status den 03/12, ingen svar.
-sendte mail om status den 10/12, ingen svar.
-skrev på Facebook den 12/12, ingen svar.
-fik en standart mail den 14/12 at den var på vej fra Holland.
-nu har vi den 18/12 og har stadig ikke modtaget noget forsendelse nummer.
Vil ALDRIG anbefale nogen at købe hos lovingrooms.
Flotte møbler - elendig service
Flotte møbler. Resten beklageligt. Som jeg kan se i andre anmeldelser, går flere ting igen i min og min kærestes oplevelse af Loving Rooms: ‘Forsvunde’ mails, manglende svar, forsinkede møbler uden besked derom (måtte gentagne gange selv tage kontakt og fik til sidst møblet efter ca 10-12 uger snarere end 2-3). Besked om leveringsdatoer, der konstant blev udskudt med corona som begrundelse (info vi fik ved egne henvendelser - og den dårlige service kan trods alt ikke undskyldes med corona, kan jeg se på tidligere lign anmeldelser). Penge trukket med det samme, mens vi kunne være usikre på om og hvornår vi fik møblet. Forsøg på gentagne ubesvarede telefonopkald samt lovning på at blive ringet tilbage, hvilket aldrig skete. Ingen form for kompensation eller undskyldning eller forsøg på at optimere vores kundeoplevelser undervejs - selv efter gentagen kontakt og beklagelse over problematikken. Alt imens kunne vi se samme leveringstid som altid figurere på deres hjemmeside og slet ikke fyldestgørende information om, at man kunne risikere meget længere leveringstid pga. corona. Som andre anbefaler: Find samme produkt andetsteds.
Utallige forsøg på at få kontakt til…
Utallige forsøg på at få kontakt til loving rooms, men ingen kontakt. Fik på ét tidspunkt fat i en passiv butiksmedarbejder i telefonen som blot blev ved med at sige de nok skulle vende tilbage...
Jeg står med 5100kr. ude og flyve og en reol der er defekt.
Jeg kan ikke få kontakt til dem. De svarer ikke mails, SMS eller tlf.
Jeg frygter for om jeg ser mine penge igen.
Kan på det varmeste anbefale at du IKKE handler hos Lovingrooms.dk.
Jeg kan se at nogens ordre går fint, men hvis der opstår et problem med din ordre, så kan du forvente at du bliver ignoreret.
Jeg ved foreløbigt ikke hvad det ender med, men indtil videre er der gået 2 uger med at forsøge at få kontakt til dem og få mine penge retur.
Det er den mest utrygge oplevelse jeg nogensinde har haft med en butik/shop.
Manglende vare - umulig at få kontakt med...
Glemte at tjekke trustpilot inden jeg bestilte, da jeg blev overbevist af den troværdige hjemmeside. Bestilte og modtog hurtig faktura/kvittering på købet, men derefter hørte jeg ingen ting. Jeg har prøvet at ringe - men den går konstant på telefonsvare, og de svare ikke på mails.
I dag ville jeg lige tjekke trustpilot, for at se om det kun var mig der har udfordringer med stedet, men kan se at profiler der har "flere anmeldelser" på bagen alle har dårlige erfaringer, og dem der "elsker stedet" kun har den ene anmeldelse. Min tillid til at jeg nogen siden kommer i kontakt med dem, er nu på lavpunktet... Har nu haft kontakt. De undskyldte med at de havde haft travlt op til jul. Den vare jeg havde bestilt var ikke længere på lager, og de ville høre om de måtte bytte den ud. Jeg takkede nej og fik istedet annulleret ordren. Det gik trods alt nemt. Havde oprindeligt givet 1⭐, men har end på 2🌟, fordi de annullerede ordren.
Hjemmesiden ser jo godt og ud og der…
Hjemmesiden ser jo godt og ud og der står en masse om man også kan kontakte dem. Fint nok.... meeen jeg og andre kan jeg se nu, kan jo ikke kontakte jer når i ikke svarer. Jeg har intet hørt om min ordre, aner ikke om det kommer eller.....
Ingen kontakt
Aner simpelthen ikke hvordan man får kontakt med jer. Har bestilt en vare i starten af november og kun fået faktura. Har sendt adskillige mails men de bliver ikke besvaret. Håbløs og dårlig service.
Dårlig service
Jeg læste på trustpilot inden jeg valgte at handle med Loving Rooms, hvor mange af anmeldelserne lød på dårlig service, samt ingen svar på mails når man kontakter dem.
Jeg tænkte at folk efterhånden bliver sippede over ingenting og tog dermed chancen.
Men hold nu ferie, hvor er det den ringeste service jeg har modtaget.
Bestilte 3 varer hvor de desværre kun havde to på lager, og de skrev dermed på sms om de kunne erstatte varen med samme slags bare en anden farve.
Jeg gik med til dette og svarede med det samme tilbage på sms. 2 dage senere havde jeg stadig ingenting hørt og måtte skrive på sms igen hvor de så svarer.
Jeg modtager stadig ingen pakke og har ikke fået mail på at den er afsend så jeg kontakter samme nummer. Efter 7 dage, stadig ingen svar.
Jeg skriver på mail, og efter 3 dage, ingen svar.
Jeg skriver så en mail idag igen om at jeg vil have min order annulleret fordi, det her bøvl gider jeg ikke vente på.
Et par timer senere er ordren annulleret, hvilket er fint nok, men hvorfor svarer de så ikke på den anden mail?
Det er skidt arbejde og jeg handler der ikke igen, bare på grund af den dårlige service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.