Framragende service fra Hanne, men selve produktet er lidt skuffende med finishen på samlingen i ryggen af woood jada stolen,håber vi finder en løsning.
Das sagen Bewerter
Bestilte en lysestake i januar. I april fikk jeg til svar at de ikke hadde glemt meg og at de ville få den inn 20.mai. Ikke mottatt varen enda. Ser den er i nettbutikken. Pengene er trukket. Får ingen... Mehr ansehen
Jeg har ventet i 4 mdr på en sofa. Forretningen sagde at det tog 3 uger. Leveringen er under al kritik. Den dag de lovede kom der ingen sofa. De svarer sent eller slet ikke på e-mails. Man kan ikke ri... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sofa, spisebord, spisestel, spejl, lysestage, demo, skrivebord, garderobe, børneværelse, reoler, belysning, borddækning, havemøbler, outdoor, indoor. Prikken over i'et til dit hjem
Kontaktinformationen
Dänemark
- lovingrooms.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service
Super service. 2 underfade, som ikke var på lager i butikken, blev leveret på min adresse samme dag.
Jeg bestilte d
Jeg bestilte d. 10.05 en bambusmadkasse som skulle bruges som gave d. 15.5 jeg tænkte at dette var der ingen problemer i da leveringstiden er 2-3 dage. Jeg har endnu ikke set skyggen af den, og forsøgt at kontakte dem på SMS uden svar. I dag kontakter jeg på tlf. og får oplyst at der er lukket grundet sygdom. Kunne være fint med en melding fra jer på, at madkassen desværre ikke kunne leveres indenfor angivne dato.
Derfor kun én stjerne fra mig.
Altid super god og personlig service af…
Altid super god og personlig service af de søde piger i butikken. Elsker at blive inspireret i den skønne butik.
alt forløb som forventet på trods af…
alt forløb som forventet på trods af der indsneg sig en leveringsfejl som hurtigt blev rettet.
For det første
For det første, så reserverer de beløbet, man har handlet for. Men.... Der går alt alt alt for lang tid fra man har bestilt, til varen sendes. Næsten to måneder.
Efter en måned, så er pengene ikke længere reserveret, men så modtager man en mail om at man skal betale på ny, hvilket man så gør. Og så trækker de sgu pengene og varen er endnu ikke afsendt????
Der gik næsten 25 dage, inden varen blev afsendt, hvilket er under al kritik.
Helt iorden.
Helt iorden.
Bestilte nogle glas - de ankom hurtigt og de var fine. Ingen problemer.
Hold dig langt væk
For 15 uger siden blev en stol bestilt til mig, den er aldrig kommet. Kontakten er helt stoppet og der bliver ikke svaret på en eneste henvendelse. Jeg ved det er det samme for mange andre! Køb dine ting et andet sted.
Fupfirma.
Fupfirma.
Bestilte en bænk i starten af februar hvor beløbet straks blev hævet på mit kort.
Har intet modtaget og de svarer hverken på mail, sms eller telefon. Håber jeg kan få mine penge tilbage via banken
Virkelig dårlig kundeservice.
Virkelig dårlig kundeservice.
De er nærmest umulige at få fat i. Og når de lover at vende tilbage så ringer de ikke.
Jeg bestilte et produkt hvor leveringstiden lød på 14 dage - 3 uger. Det er nu 7 uger siden, og jeg har stadig ikke modtaget mit produkt - pengene er trukket.
De lovede ca 10 dage blev til flere…
De lovede ca 10 dage blev til flere måneder og information samt svar på mails var ganske mangelfuld. Pakken var møgbeskidt, da den ankom.
Rigtig dårlig oplevelse
Jeg lagde en ordre hos dem den 4/4 hvorefter de reserverede mine penge, jeg har ikke modtaget varerne endnu, og de svarer ikke på mail. Rigtig dårlig service.
Vil ikke handle der igen.
Dårlig kundeservice 😡
En butik hvor jeg har købt mange ting. Men sidst har jeg købt 2 tæpper ( de står til 850 kr pr stk) det ene tæppe havde desværre en fejl, så det skrev jeg selvfølgelig til Hanne, hun ville se bevis, så et billede fik hun også. Det er helt tilbage i januar måned. Nyt tæppe kunne hun ikke skaffe, og tilbyd at tilbage betale et beløb. Jeg valgte at beholde tæppet, og prøve selv at reparere det, og få et tilgode bevis. Nu er AlT kommunikation stoppet, har sendt Hanne 3 yderligere mails, hvor jeg har rykket for svar, og sidst har jeg skrevet til hende, at det er enormt skuffende, at hun behandler sine kunder på den måde. Har desværre hørt fra andre, at hvis der er reklamationer, så er der ikke så meget hjælp at få fra butikken 😡
Virkelig dårlig kundeservice 😡
Den her anmeldelse kunne være undgået, hvis Hanne havde gidet at svare tilbage.
Ringe ringe ringe oplevelse
Ringe ringe ringe oplevelse. Fik en lysestage i julegave (bestilt i sølv, ankom i guld....)
Kunne ikke få fat på nogen indtil jeg tog fysisk i butikken da i åbnede efter lock Down (jeg prøvede kald, sms, Facebook chat og e-mail)
I dag har jeg modtaget den rigtige. Glædelig jul ;)
Advarsel
Advarsel: Fusk og tusk. Så kort kan det siges. Handl ikke på denne hjemmeside.
Der er god kommunikation inden bestilling. Men de hæver pengene med det samme. To sofaer til 15.000 kroner. Derefter er der ingen kontakt. Hverken svar på mail eller telefon. Og de leverer ikke varerne som aftalt.
Det formodes, at de gode anmeldelser på Trustpilot kommer fra falske profiler.
God produkt og god kundeservice, på sin egen måde.
Føles virkelig som om vi købte et produkt der var anderledes end det vi hidtil var vant til. Føles som nogle penge godt brugt på lang sigt. Meget god kundeservice.
Redigeret 1/5/2021: Jeg læste alle de negative kommentarer, og jeg er lidt tvunget til, hvordan det kunne være så forskelligt fra vores oplevelse. Vi var blevet advaret inden købet om at leveringen ville være langsom. Og der har faktisk været 2 måneder mellem ordre og levering. Som familie laver vi ikke "fast delivery", så det var fint med os. Når jeg arbejder selv i kundeservice forstod jeg at min "ticket" må stod i kø. For mig betød det bare, at de ikke havde et godt svar at dele med mig på det tidspunkt, så igen blev jeg ikke bekymret. Men jeg forstår, at folk med Amazon-lignende forventninger ikke kan lide at købe fra dette firma. De kan tydeligvis ikke konkurrere med dem eller med Ikea. Det er også derfor, vi bestilte her i stedet.
Uacceptabel lang leveringstid
Uacceptabel lang leveringstid, næsten tre mdr. og lidt for sparsom (dog høflig og venlig) kommunikation undervejs. Utilfredsstillende at det ikke var muligt at ringe, men kun var muligt at kommunikere via mail (og knap så hurtige svar). Der var manglende åbenhed omkring den reelle leveringstid, hvilket ville have øget tilfredsheden/oplevelsen af kundeservice. Derudover oplevede jeg ikke leveringen var fleksibel.
Bordet er fint, så er tilfreds med produktet.
Købte en billedehylde i slut januar
Købte en billedehylde i slut januar, fik den først i april. Måtte undervejs, selv skrive flere mails for at finde ud af hvad der foregik. Da pakken endelig blev registret til at være på vej gik der en uge før den kom og så havde billedehylden tydelige sjuske fejl ( fra fabrikkens side - skulle ikke være solgt videre til en kunde) da den endelige ankom. Vil ikke købe noget der igen.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.