Nadat ik jarenlang gebruik maakte van - achteraf gezien - verzorgingsproducten die vol zaten met troep, bestelde ik medio december 2017 voor het eerst een lipbalm en een deo bij Loveli. Licht sceptisc... Mehr ansehen
Na bijna een jaar was het tijd voor een refill van de XL deo. Zeer tevreden hierover. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap weet deze deo mijn oksels fris te houden. Dit keer ook een klein verpakk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik snap werkelijk niet waarom dit product "Loveli deodorant" nog op de markt gebracht en verkocht wordt. Er zit natriumbicarbonaat in het middel. Natriumbicarbonaat leidt tot huidirritatie. Daarnaas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Niederlande
- 0630583049
- linda@loveli.care
- loveli.care
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Helaas behoorlijke branderige huidreactie gekregen wat lijkt op een contactallergie. Na een paar een andere deo met andere geur gebruikt maar helaas. Ik ben verder niet bekend met (contactallergieën).
Helaas behoorlijke huidreactie gekregen wat

Antwort von loveli.care
Via mijn dochter in contact gekomen met…
Via mijn dochter in contact gekomen met Loveli. Zij was er zo enthousiast over dus was benieuwd of het voor mij wat zou zijn met rijpere huid. Eerst een reispakket besteld om uit te proberen en moet zeggen het was even wennen aan sommige producten. De Deo, geur van de olie, gebruik van serum. Maar dankzij goede tips van jullie ben ik er nu aan gewend en vind de olie zelfs heerlijk ruiken!

Onwijs goed product
Onwijs goed product, ondanks andere deo's altijd aan het einde van de dag iets van "geur". Nu met Loveli gewoon niets te ruiken. Shirtjes blijven fris. Ook met extreme warmte. Ik ben fan!!

Antwort von loveli.care
Troepvrije spullen die goed werken!
Troepvrije spullen die goed werken!

Fijne producten zonder troep
Fijne producten zonder troep. Eenvoudige en praktische verpakkingen en snelle bezorging.

Antwort von loveli.care
Ik ben heel tevreden met de producten…
Ik ben heel tevreden met de producten van Loveli.
Zowel de prijs,de producten zelf als het resultaat na gebruik voelen voor mij als eerlijk en puur.

Jammer.
Sorry. Niet mijn ding. Als het buiten wat is is de deo boterzacht en dit maakt het aanbrengen moeilijker, ook een navulverpakking hanteren met warm weer lijkt onmogelijk dus hup kon zo in de prullenbak. Verder valt het mij ook een beetje tegen hoe beschermt tegen geurtjes. Fijn als het bij je past, maar duur als je het niks vind....

Onderhuidse pijnlijke bultjes..
Ik gebruik Loveli al bijna een jaar naar tevredenheid, maar sinds een paar maanden krijg ik pijnlijke onderhuidse bultjes onder mijn oksels. Het lijken wel verstopte talgkliertjes. In eerste instantie wilde ik het niet direct aan Loveli wijten, dus ben ik tijdelijk gestopt met gebruiken. De bultjes verdwenen na drie dagen. Daarna heb ik Loveli nog een kans gegeven, maar helaas kreeg ik opnieuw bultjes, ondanks dat ik het heel dun en slechts één keer per dag smeer. Daarom neem ik afscheid van Loveli.

Hele fijne producten
Hele fijne producten, ik gebruik van deo tot lippenbalsem en gezichtscreme. Allemaal goed verdraagbaar en zonder chemische troep. Ik bestel hier graag!

Fijn product
Snel thuis bezorgd. En een goed product. Doet wat het moet doen zonder allemaal toegevoegde troepjes.

Helemaal overstappen op Loveli
Heb een klein jaar geleden kennis gemaakt met Loveli via de proefset deodorant. Dat beviel zó goed, dat ik nu langzaam ben aan het overstappen op alle verzorgingsproducten van Loveli. Gezichtsverzorging, shampoo, conditioner, het bevalt allemaal even goed en ik vind het een fijn idee dat het ‘troepvrij’ is.

Deodorant
Ik gebruik deze deodorant inmiddels al een tijdje. Eerst heb ik de kleine variant uitgeprobeerd, maar toen vond ik het al jammer dat ik niet meteen voor de grote verpakking had gekozen. Inmiddels ben ik overgestapt op de grote variant en die bevalt echt geweldig.
Ik wil nooit meer anders! Ben er ontzettend blij mee en kan het echt aanraden.

Top maar wel verbeterpunten
Gebruik al jaren de Zen XL. En dat is niet voor niks. Het is gewoon een super product! Wel even door de eerste weken heen ik kreeg er best wel last van. De deo heeft toch een ontgiftende werking maar eenmaal gewend wil je niet meer anders!
Het minpunt is als de deo op is er heel veel onderin blijft zitten. Ik heb dat van 2 lege XL bussen eruit geschraapt en in een leeg potje gestopt. Dat was tussen de 30 en 40 gram wat daar nog uit kwam!
Mijn advies is om de deo niet in een draaimechanisme te verkopen maar in een los potje. Als de deo wat warmer is wordt het zachter en kon je het toch al niet smeren zoals deo maar moet je het wel gewoon met je vinger/ nagel eraf halen. Het is dan leuker als het gewoon meteen in een potje gekocht kan worden. Maakt het product waarschijnlijk nog wat goedkoper ook.
Als laatste: de website is erg moeilijk leesbaar. Kleine grijzige letters en witte producten op een witte achtergrond. De combi is gewoon niet goed en iets kopen ( of nog even rondkijken) is daardoor een vermoeiende ervaring.
Vanwege deze punten 3 sterren en geen 5.

Fijne deo
Gebruik de deo al een tijdje.
Heb na wat verschillende proberen nu een grote genomen. Fijn product, fijne firma, vriendelijke mensen en snelle bezorging.

Super deo
Super deo, wat een aanwinst. Ik hoef geen andere meer.

TOP!
Fijne producten! Ik gebruik ze inmiddels al een paar jaar en mijn hele skincare-routine bestaat nu uit producten van Loveli. Mijn huid is er echt blij mee. Daarnaast altijd goede service, vriendelijke medewerkers en snelle verzending. Heel blij dat ik Loveli heb ontdekt!

Fan van Loveli 💕
Ik gebruik al langere tijd de ginger flower body olie. Hij ruikt écht heerlijk en mijn huid wordt er superzacht en soepel van. Ook de leave-in conditioner met collageen is super! Mijn haar voelt zacht, heeft meer volume en wil goed in model. Andere conditioners maken mijn haar slap, als ik ze vaker gebruik, maar deze van Loveli blijft het gewoon geweldig doen😍. Ook de klantenservice is top! Toen ik vorige week via de mail aangaf, dat ik de beloofde biologische bloemzaadjes niet had ontvangen, kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en gisteren lag er een envelop met 6 setjes bloemzaadjes in mijn brievenbus 😃. Écht super 🥰. Echt fan van zowel de producten, als de service van Loveli 💕

Top!
Super fijne producten en een goede levering altijd!

Zeer tevreden
Sinds iets meer dan een jaar gebruiken mijn man en ik de deodorant van Loveli. Geen zweetlucht meer in onze kleding, heel fijn.
In de zomer bij hoge temperaturen vind ik de deodorant wel zachter worden, wat ik oplos door deze in de koelkast te bewaren.
Bestellingen worden altijd snel geleverd.

Fijne website
Fijne website, duidelijke specificaties en heerlijke producten zonder troep.

Antwort von loveli.care
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.