Nadat ik jarenlang gebruik maakte van - achteraf gezien - verzorgingsproducten die vol zaten met troep, bestelde ik medio december 2017 voor het eerst een lipbalm en een deo bij Loveli. Licht sceptisc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na bijna een jaar was het tijd voor een refill van de XL deo. Zeer tevreden hierover. Zowel voor, tijdens en na de zwangerschap weet deze deo mijn oksels fris te houden. Dit keer ook een klein verpakk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik snap werkelijk niet waarom dit product "Loveli deodorant" nog op de markt gebracht en verkocht wordt. Er zit natriumbicarbonaat in het middel. Natriumbicarbonaat leidt tot huidirritatie. Daarnaas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een tip van een collega begonnen met de deodorant, vanwege menopauze last van zweetgeur. De deodorant werkt echt fantastisch, totaal geen zweetgeur meer. Inmiddels zijn mijn twee pubers ook overges... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Eerst de 6-pack mini test deo's geprobeerd. Daar was ik al zeer tevreden over (ookal waren ze niet zo handig in gebruik vanwege de test verpakking). Nu een regulier formaat deo besteld en weer helemaal tevreden! Deze smeert prettig en werkt meer dan 24u.
De lippenbalsem plum ook geprobeerd, hij werkt goed maar hij geeft heel weinig kleur af, dus daar even rekening mee houden.
De make-up remover is echt zalig! Reinigt diep, haalt lastige make up er vanaf en geeft een verzorgend zacht gevoel. Alle producten ruiken ook heerlijk. Echt een aanrader!

Antwort von loveli.care
Ik was op zoek naar een deo, welke mijn (hormoon) transpiratie/geur kon wegnemen...en die heb ik gevonden! Heel blij mee, ik wil nooit meer anders. Vervolgens nieuwsgierig geworden naar het serum en de nacht olie. Gebruik het nu een tijdje en ben inmiddels ben ik fan!

Antwort von loveli.care
Erg fijne producten. Zuinig in gebruik. Fijne geur.

Antwort von loveli.care
Mijn huid is zichtbaar verbeterd na gebruik van de producten van Loveli. Geen glazend voorhoofd meer en de producten trekken fijn in. Je hebt maar een klein beetje nodig waardoor je lang met de producten doet.

Antwort von loveli.care
Een heel fijn product. Wil geen andere deodorant meer. Heb nu ook de lippenstift met factor 15 voor de zon. Tot nu toe ben ik daar ook tevreden over. Ik hoop dat meer kleurtjes lippenstift komen😉.

Antwort von loveli.care
Helaas werkt het product totaal niet bij mij. Heb een maand lang geprobeerd, maar op een gegeven moment is het genoeg.

Antwort von loveli.care
Ik had heel erg veel last van hormoon zweet. Deze deodorant is fantastisch, wil echt nooit geen ander meer. Toen ben ik de serum en de dagcrème gaan gebruiken ook dit zijn ook fantastische producten.
Shampoo zou ik wel meer variatie in willen zien, wellicht komt dat nog

Antwort von loveli.care
Wij gebruiken inmiddels met bijna het hele gezin de deodorant van Loveli en zijn daar erg enthousiast over. Hij doet precies wat je ervan verwacht: geen zweetgeur meer, zelfs niet op drukke of warme dagen. En heel belangrijk; geen puberzweetlucht meer in huis! Echt een aanrader! Wel laat de deo een wat wax-achtige laag achter die je onder de douche lastig wegkrijgt, dat is soms wat onhandig.
Ook heb ik meerdere gezichtsverzorgingsproducten geprobeerd, zoals de gezichtsspray, dagcrème, het serum en de oogcrème. Qua werking voelen ze goed aan op de huid, trekken fijn in en irriteren niet. Wat ik persoonlijk minder prettig vind, is de geur van deze producten. Ze ruiken wat muffig, wat voor mij afbreuk doet aan het luxe of verzorgde gevoel dat ik bijvoorbeeld wel ervaar bij merken als Hannah. Dat maakt dat ik twijfel of ik ermee door wil gaan.
Wat ik wel erg waardeer is de communicatie van Loveli. Ze spreken hun klanten aan op een persoonlijke, toegankelijke manier, wat heel prettig aanvoelt. Hierin zit veel kracht, maar wellicht ook ruimte voor verdere verbetering, vooral op het gebied van geurbeleving en productervaring.
Ik denk dat Loveli een merk met een mooie missie is, sterke producten zoals de deodorant, maar met nog wat ruimte voor verfijning.

Antwort von loveli.care
De communicatie per mail gaat snel en is erg duidelijk. Ik ben al jaren zeer tevreden over de deo's en de lippenbalsem. Tegenwoordig bestel ik ook de zonnecreme en aftersun waar mijn gevoelige huid goed tegen kan.

Antwort von loveli.care
Heb de man cotton deo besteld , echt een top product , wel zweten maar geen zweetgeur meer , is wat prijzig maar je doet er dan ook lang mee en ook belangrijk het werkt , makkelijk te bestellen via de website , snel en goed verpakt geleverd met track and trace

Antwort von loveli.care
Na 3 maanden proberen en tips te hebben gevolgt is de deo niet effectief. Ook krijg ik regelmatig huidirritatie van de stick. Ondanks dagelijks 2x wassen en meerdere keren per week douchen ruik ik naar zweet. Loveli deo is niet voor mij, ik ga maar weer een ander merk proberen. Erg jammer want goedkoop is de deo niet.

Antwort von loveli.care
Ik koop en gebruik heel graag de deo van Loveli, het was lang zoeken naar een goede natuurlijke deo die werkt. En voor mij werkt deze deo zeer goed.
De dagcream ben ik ook fan van!
De shampoo is voor mijn haar dan weer geen topper, mijn haar wordt er snel vettig van.
Wel gemakkelijke site en snelle verzending van de bestelde producten.

Antwort von loveli.care
Ik ruik al jaren nooit meer naar zweet dankzij de deo van Lovli.

Antwort von loveli.care
Mijn huid is strakker en zachter geworden, rimpels niet meer zo diep, ben tevreden

Antwort von loveli.care
Wat een heerlijke bodycreme coconut. En heel fijn dat het natuurlijke producten zijn, goed voor ons en moeder natuur. Ik had 3 tubes besteld, dan kan ik weer vooruit, keurig bezorgd in niet teveel overbodig verpakkingsmateriaal.

Antwort von loveli.care
Zeer tevreden met deze deo. Na borstkanker wilde ik een deo gebruiken zonder troep. Helemaal top!!

Antwort von loveli.care
Ik ben super blij met de deo en lippenbalsem van Loveli. Het is voor mij de eerste deodorant die me echt beschermd tegen nare geurtjes en die ook nog eens niet irriteert.
De lippenbalsem voelt heerlijk zacht aan en staat ook nog eens mooi. Je voelt dat je lippen worden gevoed en verzorgd.
Wat ik ook fijn vind zijn de leuke mailtjes die ik tussendoor krijg. Altijd leuk om betrokken te worden bij het proces waar een bedrijf inzit en om de makers een beetje te leren kennen, via hun verhalen.
Kortom, top merk en zeker een aanrader. Vooral ook voor pubers en dames in de (pre) overgang!
Groetjes Nicole

Antwort von loveli.care
Gebruik de deo nú enige jaren en bevalt goed geen zweetlucht en geen irritatie plekken. De bodycrème trekt lekker snel in. Dus geen vette plakkende kleding. De lipbalsem vind ik minder deze geeft mij een uitdrogend gevoel. De bodywash is vrij dun waardoor deze meer over m’n hand vliegt dan in mijn hand.

Antwort von loveli.care
Door mijn partner in aanraking gekomen met de loveli deodorant. Waar ik eerst nogal sceptisch was ben ik nu helemaal om en heb ik ook twee grote deo’s gekocht. Het is een hele fijne zachte deo voor je huid.
Enige is dat er nog wel wat andere geurtjes bij zouden mogen komen. Vindt er één echt lekker ruiken, de rest mwah.

Antwort von loveli.care
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.