Jag är väldigt nöjd med servicen! Bokningen gick snabbt och smidigt. Allt fungerade perfekt och jag kommer definitivt att använda denna resebyrå igen. Rekommenderas varmt!”
No complete choices about hotel like double bed or 2 bed. No information or confirmation from the hotel either. 1 pin missed to login into to hotel site.
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Vereinigtes Königreich
Bittet Kunden um Bewertungen
Det var tydligt vad man skulle betala och vad man fick för pengarna. Sen vet jag inte hur själva resan blir.

Antwort von weloveholidays
You are very bad customer service only take mouny then no thing

Antwort von weloveholidays
Snabbt bekräftat allt på ett ställe! Snabb återkoppling önskar bara att det gått att efterbild väska på deras sida . Nu får man gå in på flygbolaget o boka. Men ser framemot att få se att resan fungerar när det är dax

Antwort von weloveholidays
the hotel is amazing. the price is super nice given how nice the hotel and the location of the hotel and also the flight.

Antwort von weloveholidays
Jag är väldigt nöjd med servicen! Bokningen gick snabbt och smidigt.

Antwort von weloveholidays
Jag har inte rest med flygbolaget ännu, men bokningen gick väldigt smidigt. Det var enkelt att hitta flyg och genomföra betalningen. Jag fick min bokningsbekräftelse snabbt och allt verkar tydligt och välorganiserat. Hittills är jag nöjd med upplevelsen och ser fram emot resan

Antwort von weloveholidays
Ni försökte lösa mitt problem med mellanlandning men gick ju inte utan svindyrt

Antwort von weloveholidays
Vi har inte åkt än. Men hoppas på en trevlig resa för detta helt ok pris.

Antwort von weloveholidays
Får ju inget riktigt svar om man ska avboka vad det kostar

Antwort von weloveholidays
Det var slumpen att hitta er hemsida o därefter blev jag glad över det
Jag hoppas ni försätter på samma nivå o förbättrar er mer .