Zij stelde me gerust en konden mij met zekerheid vertellen dat mijn fatbike weer terecht zal komen. Ik geloofde er niet zo snel in omdat ik het eerst wilde zien. Na ongeveer 6 dagen werd ik gebeld doo... Mehr ansehen
Supergoed geholpen! Nadat ik op de website de melding had gemaakt dat de fatbike van mijn dochter gestolen was is er dezelfde dag nog contact geweest. Ze zijn er direct mee aan de slag gegaan. Helaas... Mehr ansehen
Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden ui... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort, Niederlande
- +31 (0)85 130 58 61
- info@loqater.nl
- loqater.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer…
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer negatief. Naar mijn mening wordt er onduidelijk en mogelijk oneerlijk gehandeld. Er worden tegenstrijdige verhalen verteld en wanneer je om duidelijkheid vraagt, krijg je vage of ontwijkende antwoorden.
Er wordt geld gevraagd met de belofte dat het probleem opgelost kan worden, maar vervolgens blijkt dat er geen concrete gegevens of bewijs worden geleverd. Ook wordt er gesproken over een locatie waar een peilsignaal zou zijn gevonden, maar hierover krijg je geen verifieerbare informatie. Dit maakt het voor mij erg moeilijk om vertrouwen te hebben in de werkwijze.
Daarnaast roept de constructie met meerdere zogenaamde “zusterbedrijven” bij mij serieuze twijfels op. Het is onduidelijk met wie je precies zaken doet en wie waarvoor verantwoordelijk is.
Al met al geeft dit mij het gevoel dat er niet transparant wordt gewerkt. Mijn advies aan anderen: wees zeer voorzichtig, stel kritische vragen en ga niet zomaar akkoord zonder duidelijke en controleerbare informatie.
Fatbike gekocht in nov 2025 nieuw…
Fatbike gekocht in nov 2025 nieuw gestolen 24 maart , gelukkig door loqater binnen 1 maand terug gevonden .
Fiets kon gelijk opgehaald worden .
Blij met de fiets terug dankzij Loqater.
Bedankt !!!
3x gestolen 3x teruggevonden
Mijn fatbike inmiddels 3x gestolen en ze hebben het elke keer terug kunnen vinden ❤️
Ik ben echt super tevreden over de service van Loqater
Ik ben echt super tevreden over Loqater! Mijn fiets was gestolen maar ongelooflijk genoeg hadden ze hem binnen 24 uur al teruggevonden en naar de politie gebracht. Daar kon ik hem weer in perfecte staat ophalen. Wat een topservice! Ik raad Loqater aan iedereen aan!
Ik raad het niemand aan.
Ik raad het niemand aan.. onze fatbike is gestolen en dan zou je denken het bedrijf komt meteen in actie. Niks is minder waar. echter geven ze me aan dat ze er een maand over mogen doen om je fiets terug te halen. Terwijl deze volgens hun elke uur signaal af geeft. Waarom dan zo lang wachten dan is deze natuurlijk al lang gestript en of gps gevonden.
Ik heb er geen hoop meer in dat onze fatbike heel thuis komt.
Inmiddels 3 weken verder en nog geen fatbike terug. Dit omdat ze zeggen dat ze hem niet kunnen peilen elke uur wat die wel zou moeten doen.
200 euro betaal je voor de service en de peilzender maar het is gewoon bagger
Fiets snel teruggevonden
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Loqater. Mijn fatbike was gestolen, maar dankzij Loqater heb ik hem weer terug. Ze hielden mij tijdens het hele proces goed op de hoogte van de stand van zaken en het contact verliep duidelijk en prettig.
Ik kan Loqater daarom zeker aanraden aan iedereen die zijn fatbike of fiets extra wil beveiligen en verzekeren tegen diefstal.
Ze hebben de fiets teruggevonden
Ze hebben de fiets teruggevonden, dus heel blij mee. Ze waren ook goed bereikbaar. Daarna sturen ze een vervangende batterij van de zender als je een review post op trustpilot.
Mijn fatbike werd gestolen
Mijn fatbike werd gestolen, slechts een paar dagen nadat ik hem had ontvangen. Ik heb meteen contact opgenomen met Loqater, en ik kan niet anders dan hun service als uitmuntend en professioneel omschrijven.
Vanaf het eerste moment verliep alles uiterst vlot en efficiënt. Ze legden duidelijk uit hoe het peilzendersysteem werkte en wat ik kon verwachten tijdens het opsporingsproces. Dankzij hun expertise en snelle handelen werd mijn fatbike binnen korte tijd terug gevonden.
Wat me vooral op viel, was hun zorgvuldige en professionele aanpak.
Ze bleven tijdens het hele traject communiceren en gaf updates. Het voelde alsof ze er echt alles aan deden om de fatbike terug te krijgen.
Ik ben ontzettend tevreden over de service en kan Loqater van harte aanbevelen.
Mijn Gilera Runner 180 was uit de…
Mijn Gilera Runner 180 was uit de parkeergarage gestolen (surprise surprise), na het melden van de diefstal laat in de avond kreeg ik binnen 24 uur een berichtje dat ze de zender uitgepeild hadden en bij een garagebox waren in een hele beruchte plek, hier werd ik heel erg fijn op de hoogte gehouden van de bevindingen en percentages van waar de loqater zich zou bevinden.
5 uur later (om kwartvoor 5 sochtends) kreeg ik een appje dat de klus was geslaagd en dat de garagebox samen met de politie was opengebroken. Hier kan geen airtag tegenop.
Top service en ze komen alle woorden na, ook na de diefstal is de service en het contact erg prettig. Heb ze in 3-4 jaar tijd slechts 1 keer gesproken, hoop dat ik ze nooit meer spreek want dan is mn voertuig weer gestolen. Mocht deze wél gestolen worden, ben ik blij dat Loqater ‘m gelijk terughaalt ;)
Top bedrijf
Werkt perfect. Fatbike dochter gestolen. Melding gedaan bij Loqater, vriendelijk geholpen. Na 1 dag al kreeg ik een telefoontje dat de fatbike was gevonden. Werd duidelijk op de hoogte gehouden en begeleid om de fatbike op te halen. Echt super systeem, zeker een aanrader.
Behulpzaam en fiets terug!
Ze hebben ons vanaf het moment dat de fiets gestolen is, gelijk geholpen.
Het was duidelijk en nadat de fiets terecht was; gelijk een bericht over een nieuwe peilzender plaatsen.
Mijn fatbike was gestolen een maandag…
Mijn fatbike was gestolen een maandag en aangifte gedaan. Loqater ingelicht gevens toegestuurd. In de zelfde week werd in gebeld dat ze hem getraceerd hadden. En ik na het weekend mijn fatbike kon ophalen bij politiebureau.
Wereldbedrijf
De fatbike was gestolen en we dachten hem nooit meer terug te zien . Wat voor een wereld leven we in ; maar ja . Door loqater bv die snel reageerde , hun product , de zender het werk liet doen en er snel een recoveryteam op af stuurde .Wij konden het niet geloven dat hij toch gevonden was en we hem konden ophalen .Echt een wereldbedrijf.
Top prestatie van loqater
Top prestatie van loqater. Contact na aangifte diefstal fatbike verliep snel goed en duidelijk. Fiets locatie gepeild alleen nog te ver om politie in te schakelen. Daarna locatie uitgepeild en in de gaten gehouden . Meteen iemand ter plaatse gestuurd en die heeft de fiets meegenomen en bij de politie afgegeven . Mijn dochter super blij . Super gedaan bedankt voor het goede contact en snel en super handelen Mvg Bas
Great communication and great help
Great communication and great help. Amazing guest service.
De fatbike is weer terug gevonden.
Mijn fatbike is weer terug gevonden.
Fatbike was stolen in November
My Fatbike was stolen in November and we call the Loqater about the incident and they were helpful to guide me through the process in the most professional way. The police did recover the bike
Super gewoon super!
Super gewoon super!
De fatbike van onze dochter was gestolen en na contact met loqater is de fiets de volgende avond al gevonden.
Bij aankomst bleek de fiets niet meer te kunnen rijden en vertelde ze die fiets komt hoe dan ook vanavond bij jullie thuis. Wij zijn dus erg blij met loqater en hun goed service. Sebastiaan
Very good
Had to use your service two times because my bike got stolen. Every time your service was fast and efficient.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.