Niets kopen hier, oplichters. Bestelling gedaan a 60 euro, deed het niet. Je krijgt netjes het bericht retour naar China op eigen kosten a 20 euro, of 25% geld terug, voelde het al aankomen. E... Mehr ansehen
Lollita Amsterdam
Belachelijk! Twee jurkjes besteld, eentje gekregen en die kan bij het grof vuil. Slechte kwaliteit, en geen reactie meer op mails.
Slecht bedrijf van ene robin thomassen uit Amsterdam. Aangegeven dat jurkje te kort is en dat ik het terug wilde sturen. Je moet zelf de kosten betalen…. Niets kopen!!!! Wel een cashback ontvangen
Waardeloze kwaliteit kan direct de container in. NOOIT bestellen. Dat hier geen politie voor is, het is gewoon criminele oplichting. Weet niet waar ik een aangifte moet doen hiervoor. Uiteindelijk 80%... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uiteindelijk een oplossing na een hoop gedoe
Lange verzending en slechte communicatie. Leidde tot een hoop gedoe en een tasje van slechte kwaliteit. Het probleem is inmiddels opgelost.
Grote oplichters
Grote oplichters. Ook ik ben erin getrapt. Ik dacht dat het een winkel was in Amsterdam.
Zij hebben deze kleding niet op voorraad (dropship). Had een jurkje besteld, maar kreeg een heel ander jurkje dan op de foto. Ik heb hiervan geleerd. Altijd de reviews lezen voordat ik wat bestel
Oplichting!
Tasje van 30 euro besteld. Duurde al lang voordat het binnen was. Uiteindelijk moest het uit Shanghai komen. Tasje was een 'Ali Express' achtig item. Contact opgenomen. Ik kreeg korting of mocht het voor 25 euro terugsturen. Aangegeven dat ik niet akkoord ging en die korting liep op tot 35%. Ze gaven aan dat de retourprocedure op de website beschreven zou staan. No way. Oplichterij!!
NIET BESTELLEN!
Duurt 2 weken tot het binnen is, en het is gewoon Ali kwaliteit met dan 3 dubbel betaald. Retourneren gaat, ma dan kost t je n 20-30 euro ( als je 1 huul klein jurkje besteld) En de vraag is OF je het geld retour krijgt want alles wat niet goed aankomt wordt niet betaald. Kortom NIET BESTELLEN dus. Ze bieden je n optie met 20% terwijl andere 30-35% krijgen, dit gemaild en bedrag is wel weer aangepast. Maar wat een Malefide onderneming.
Nooit bestellen hier
Nooit bestellen hier. Onderstaande reacties kan ik beamen.
Een op de foto mooie toilettas besteld…
Een op de foto mooie toilettas besteld van 30€ wat echt geen stuiver waard is! Nu ik een retourmelding gemaakt heb krijg ik eerst een voorstel van 30% en nu 35% van het aankoopbedrag retour en het product mogen houden.
Optie 2: retourzending naar Azië met alle kosten en risico voor mij.
DAT HET RETOUR ZOU KOMEN VAN VELEN WERD DUS AL INGECALCULEERD !!!
Het is een plastic lelijk tasje wat echt niets waard is en ik ook niet wil gebruiken. Die zou zo in de prullenbak belanden. Ook ondanks 35% retournering
Niets bestellen! word je niet vrolijk van … …
Kleding besteld en na lange wachttijd ontvangen, staat geen maat in en totaal niet passend -) er wordt geadviseerd niet te retourneren want kans dat t niet aankomt is groot in ruil daarvoor een restitutie van 30% van het aankoop bedrag! Kortom er klopt niets van!
Overigens heb je t recht om binnen twee weken na levering je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent over aankoop! Daar werd van aangegeven dat t niet kon.
Niets bestellen, word je niet vrolijk van!
Jurk niet oke!!!!!
Jurk niet oke. Te krap. Materiaal heel slecht. Geen retour mail voor info terugsturen. Klopt niets aan dit bedrijf. Geen adres in Amsterdam
Stay away from it!
Stay away from it. oplichters. Kwaliteit is onder de maat. Misleidend. Adres in Amsterdam maar retour naar China!!!
Totale oplichting de foto's op de site…
Totale oplichting de foto's op de site zijn totaal niet het gene wat je besteld heb super slechte kwaliteit nog geen tien euro waard en terug sturen naar China kost je 25 euro bieden korting aan als je het houd voor wat kan zo de kliko in heb via klarna besteld gelukkig betaal niets
Lollita Amsterdam zit in Azië? Hoge retourkosten
Alle bestelde kleding is te klein. XL besteld maar zelfs mijn vriendin met Mediuml maat past het te krap.
Nooit een bevestiging ontvangen van mijn bestelling, na 2 weken pakket ontvangen. Omdat het pakket uit Azië komt, wat ik nergens op uit kan maken, moet ik 20 euro verzendkosten betalen of ik mag de kledingstukken behouden met 20% korting. Ik zou een ieder afraden om hier te bestellen. De naam Lollita Amsterdam wekt de indruk dat ze in Amsterdam zitten. Retourneren in een winkel is niet mogelijk. Heel vreemd allemaal.
Slechte bedrijf
Eigenlijk niet eens één ster waardig…
Eigenlijk niet eens één ster waardig dit bedrijf. Alles wat andere mensen schrijven is waar. Hij wilde mij in eerste instantie 20% refund geven, uiteindelijk 50%. Maar op mijn opmerking: je vraagt niet eens om foto’s dus je weet dat je zooi verkoopt en mensen belazerd moet ik nog reactie krijgen. Nooit kopen hier!!!! Het komt rechtstreeks uit China, daar moet je het ook naar toe terugsturen (op eigen risico).
zeer misleidend stel oplichters
zeer misleidend, te laat met de reviews lezen . Toch gekocht . Je denk o bedrijf in Amsterdam nou mooi niet. komt uit China. terug sturen kost een kapitaal en 20% refound mag je het houden. steken ze ff een hoop geld in hun zak. oplichters
Ontzettend slecht bedrijf
Ontzettend slecht bedrijf, jurkje besteld in november, binnen gekregen met vlekken en totaal anders dan op de afbeelding. Terug sturen kost een vermogen, het moet naar China, na lang getouwtrek en de nodige tijd en energie ben ik er eindelijk vanaf. Bestel hier gewoon niet!!
Heel slecht
Heel slecht, klantonvriendelijk. Door de misleidende AMSTERDAM in de bedrijfsnaam denk je zit wel goed. Nou mooi niet. Je krijgt na 4 weken iets geleverd wat lang niet lijkt op wat je besteld hebt. slechte kwaliteit en de maatvoering klopt van
geen kant. Terugsturen kost je ineens 25 euro. Je mag wel je jurk houden met 30% cashback. Wat een oplichters. NIETS BESTELLEN!
Grote oplichters!!
Grote oplichters!!! China spul. 50 euro voor een blouse zelfde blouse bij shein voor 11 euro. Terug sturen naar China. Ga klarna ook berichten.
OPLICHTERIJ!!!
OPLICHTERIJ!!!! TRAP ER NIET IN!!!
Maten kloppen niet, terugsturen kost je minimaal €25,- met grote waarschuwing dat het onderweg niet opengemaakt mag zijn (China) of dat het geen garantie heeft dat het überhaupt aankomt. Als je de klantenservice contact krijg je de keus het terug te sturen met bovenstaande opmerking of 20% cashback voor iets wat in ons geval niet past. Na nog een mail heb ik mijn verlies gepakt en gekozen voor de optie 35% cashback terug. Overigens was dit wel heel snel teruggestort.
Nogmaals trap er niet in, hoe leuk de site er ook uitziet. Slechte kwaliteit en niet kloppende maten, kost je alleen maar heel veel geld!
Ook ik trapte erin
Ook ik trapte erin. Een jurkje besteld na een leuke foto op social media. Trap er niet in. Je krijgt of 20% van het aankoop bedrag terug of je mag het 95% polyester jurkje naar China terug sturen. Stom van mij, ik weet het maar bij deze dan een waarschuwing voor iedereen die daar wil bestellen!!!!
Het ging gelukkig net niet mis
Het ging gelukkig net niet mis. Had bijna besteld voor een dikke 150 euro, maar heb de winkelwagen leeggegooid na het lezen van deze reviews.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.