Der blev taget hånd om hele forløbet på en betryggende måde. God rådgivning og vi fik besked om de ting som mægleren havde gang i. Vi kan kun anbefale Lokalbolig Kastrup og særligt Thomas. Tove Ravn... Mehr ansehen
Både Thomas og Kasper har støttet os gennem hele vores forløb med salg af bolig og køb af ny bolig. De er rigtigt dygtige og kompetente og har under hele vejen stået til rådighed når vi har manglet no... Mehr ansehen
Vi havde Thomas som mægler da vi solgte vores lejlighed i starten af december 2025, og han guidede os fint igennem hele processen. Som sagt gik der under en uge, så var lejligheden solgt, og vi kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Thomas fra Lokalbolig satte den rigtige salgsprisramme fra start. Thomas kommunikerede proaktivt og relevant igennem hele forløbet. Thomas ringede altid tilbage hvis han ikke lige kunne besvare et opk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos LokalBolig i Kastrup har vi gennem de sidste mange år opbygget et stærkt lokalkendskab. Vi har stor erfaring indenfor køb og salg af alle ejendomstyper og skræddersyer altid et individuelt salgsforløb, når du skal sælge din bolig i Kastrup, Tårnby eller Dragør. Vi har passion for vores arbejde og lægger vægt på et højt fagligt niveau, kombineret med nærvær og tilgængelighed. Fra vores tre boligforretninger på Holmbladsgade, Islands Brygge og Kongelundsvej sikrer vi, at du kommer trygt igennem din bolighandel. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder i forbindelse med salg af bolig. Vi yder også køberrådgivning, hvis I står overfor køb af bolig.
Kongelundsvej 264, 2770, Kastrup, Dänemark
- kastrup@lokalbolig.dk
- lokalboligkastrup.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
5 af de flotteste stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
5 af de flotteste stjerner til Kasper og Thomas fra Lokalbolig på Kongelundsvejen 🌟🌟🌟🌟🌟
En yderst professionel og behagelig rejse ifm. vores hussalg med Kasper som mægler samt kompetent råd og vejledning af Thomas som rådgiver!
Kasper og Thomas er det perfekte valg af lokale mæglerne hvis du ønsker at sælge dit hus uden bump på vejen!
De største anbefalinger!

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Lokalbolig solgte vores lejlighed på 17…
Lokalbolig solgte vores lejlighed på 17 dage, det siger meget i sig selv.
Vores valg af Thomas som ejendomsmægler skyldtes, at Thomas virkede meget troværdig, ærlig og imødekommende, hvilket Thomas også har været igennem hele forløbet.
Stor ros til Kasper fra Lokalbolig også.
Der har igennem hele forløbet været en super god kommunikation, alle spørgsmål blev besvaret og vi blev hele tiden informeret om nye informationer.
Vi kan kun anbefale Lokalbolig Kastrup.

Thomas
Super fantastisk behandling for rigtig hurtig svar omkring tingene og masser af hjælp Thomas er super imødekommende person har styr på tingene
Han kan varmet anbefales og lokalbolig Kastrup kan også anbefales
Bh
Camilla og Lars ✌️🏡

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
5 stjerner til Thomas og Lokalbolig…
5 stjerner til Thomas og Lokalbolig Kastrup. Meget professionel og magen til service skal man lede længe efter. Jeg har følt mig tryg hele vejen, og Thomas har en evne til at vide hvornår han skal være på, og hvornår der er brug for at tænke.
Jeg vil til enhver tid vælge Thomas igen, og kan kun give de varmeste anbefalinger.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Meget tilfredse med ejendomsmægler…
Meget tilfredse med ejendomsmægler Thomas. Reel og behagelig. Kan kun anbefales herfra!

Jeg kan varmt anbefale LokalBolig
Jeg kan varmt anbefale LokalBolig. Hele forløbet har været fantastisk, især deres kommunikation og den måde, de guidede os på, gjorde hele oplevelsen dejlig og tryg. En topkarakter til jeres professionelle håndtering!

Salg af rækkehus i Kastrup
I forbindelse med salg af mine forældres rækkehus i Kastrup, havde vi besøg af 3 forskellige udvalgte mæglere. Vi besluttede os for Lokalbolig, fordi Brian var den mest vidende i sin gennemgang af huset, så masser af muligheder, fremhævede detaljer, som han var begejstret for - og derfor var overbevist om, at han kunne sælge det hurtigt, til den rigtige kunde og til en god pris.
Det har været nemt, enkelt og trygt at samarbejde med Lokalbolig, både hvad angår aftaler om fremvisning, papirarbejde mm
Brians spådomme viste sig at holde stik - huset blev solgt efter kun 13 dage, præcis til den kundekreds han forventede, og til en pris der - efter afslag - stadig lå 100 + 200.000 over de 2 andres udgangspunkt.
Vi vil derfor på det varmeste anbefale Lokalbolig Kastrup til andre kommende boligsælgere - her går professionalisme, arbejdsomhed, lokalkendskab og venlighed hånd i hånd.

Hurtigt salg
Rigtig god oplevelse med salg af hus via Lokalbolig Kastrup ved Thomas Aaes Kvist.
Salget gik som smurt på rekord tid og til en god pris.
Jeg kan kun anbefale Lokalbolig Kastrup.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Professionalitet fra start til salg
Er yderst tilfreds med Thomas og Kasper fra Lokalbolig. Fra start til slut har alt bare kørt på skinner. De er yderst kompetente og fik solgt huset på 3 mdr. Jeg havde haft huset til salg i 6 mdr inden hos en anden mægler, men det blev ikke taget særlig seriøst. Er glad for jeg valgte Lokalbolig i anden omgang. Vi har haft perfekt kommunikation frem og tilbage. Købers advokat havde en hel del forbehold, men alle dokumenter på mails og fra kommunen mm. Blev håndteret perfekt og alt godkendt. Tusind tak for det store arbejde og alt faldt på plads. Vil helt sikkert vælge Lokalbolig igen næste gang.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Rigtig god oplevelse med et godt…
Rigtig god oplevelse med et godt forløb. 2 gang at Thomas sælger vores bolig, så de kan kun anbefales.

1. gangs sælger
Som meget usikker 1. gangs sælger, lander jeg hos Lokalbolig Kastrup (Thomas). Har kun rosende ord om forløbet af salget, alle spørgsmål blev besvaret, også de "dumme". Har aldrig følt mig så tryk, i usikre omgivelser!
1000 tak for et trygt forløb, trods min usikkerhed!

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Lokalbolig/Kastrup Thomas Kvist.
Thomas Kvist var en troværdig og behagelig samarbejdspartner under hele salgsforløbet af mine forældres hus i Kastrup.
S.Kany

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Der er ikke * nok til min anmeldelse
Der er ikke * nok til min anmeldelse. Og jeg har ikke vaser nok til de roser som teamet fortjener. Super søde og behagelige samt tip top passioneret betjening. Det er virkelig professionelt arbejde. Hus solgt på 8 dage til prisen. Tak til Kasper for god rådgivning. Wow siger jeg bare. Bh Margit

Varm anbefaling
Stort engagement, høj professionalisme og realisme, høj troværdighed og informationsniveau samt fantastisk samarbejde.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Topklasse service og professionalisme…
Topklasse service og professionalisme ud over det sædvanlige!
Jeg skulle sælge mit hus i et nedadgående marked, en situation som ikke har været set i mange år på boligmarkedet, men endte med en super oplevelse!
Jeg havde forskellige mæglere ude, men Thomas Kvist fra Lokalbolig var, med længder den mest troværdige og realistiske af dem alle. Han virkede super rutineret og erfaren ift. også at have prøvet at arbejde i et marked, som ikke var i sælgers favør.
Qua hans finansielle baggrund, var han særdeles realistisk ift. prissætning og det at tilpasse sig det marked, vi befandt os i, med renter stigende fra 2% til 6% idenfor et år.
Boligen blev solgt på under 3 måneder - hvilket var helt exceptionelt godt!
Jeg kan med stor klang i stemmen, rette mine klare anbefaler i retten af Lokalbolig Kastrup, hvis du står med ønsker om at sælge din bolig.
Det vil du ikke fortryde!
Anders Theis

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Jeg havde en super oplevelse med Thomas…
Jeg havde en super oplevelse med Thomas og Kasper fra Lokalbolig Kastrup

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Fantastisk hurtig salg af bolig
Vi valgte ejendomsmæglerkæden Lokalbolig beliggende på Kongelundsvej Amager, da vi skulle sælge vores parcelhus. Boligen blev solgt på kun 4 dage. Vi har været yderst tilfreds med hele forløbet, som er håndteret professionelt. Vi kan derfor anbefale lokalbolig som tilmed er yderst behagelige og hele tiden kontaktbare.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Vi købte vores hus igennem Lokalbolig…
Vi købte vores hus igennem Lokalbolig Kastrup. Thomas var meget service minded og hjælpsom. I det hele taget en meget god oplevelse.

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Kan virkelige anbefale LokalBolig der…
Kan virkelige anbefale LokalBolig der i et snuptag fik solgt vores bolig, og til en rigtig god pris. Hurtig effektiv og god hjælp fra Thomas Aaes Kvist til at forstå hele salgs proceduren, og han tog sig bare af alt.
Så brug gerne Thomas til at sælge jeres hus

Salg af bolig
Vi har nu solgt to boliger (senest på Lyrens Alle) gennem Thomas Kvist og LokalBolig på Kongelundsvej og vi må sige at det var været en fantastisk oplevelse.
God og professionel behandling af Thomas og teamet fra LokalBolig og man føler virkelig man er i trygge og professionelle rammer. Oplevelsen blev kun bedre af at begge boliger blev solgt på første fremvisning.
Vi takker for godt samarbejde og en god handel!!!

Antwort von Lokalbolig Kastrup, Tårnby og Dragør
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.