Heb op 27 december een bestelling geplaatst en tot op heden nog geen levering. Op maandag 6 januari geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, geen gehoor. Dan maar mail gestuurd en tot op heden g... Mehr ansehen
Niet kopen. Loepenshop levert wel maar wanneer het hun uitkomt en niet zoals beloofd binnen een paar dagen. Contact is onmogelijk, telefoon wordt niet opgenomen en op e-mail wordt niet gereageerd. Cov... Mehr ansehen
Ik heb een juweliersloep besteld voor mijn werk als botanisch onderzoeker. Hierbij is het soms essentieel om de meest minuscule kenmerken te kunnen bekijken om de plantensoort vast te kunnen stellen.... Mehr ansehen
Wij zijn zeer tevreden! We hebben binnen enkele dagen onze bestelling ontvangen, in België. De microscoop die we besteld hebben is geweldig! Hij is bedoeld voor de studie van onze oudste zoon, m... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik vind het jammer dat er niet gereageerd is op de mails die ik gestuurd heb
Top!!!
Ģoede en duidelijke website. Snelle service en uitstekend verpakt. Loep voldoet geheel aan de verwachting. Heel blij mee!!
100% Te vreden.Snelle afhandeling en …
100% Te vreden.Snelle afhandeling en levering,zelfs op zaterdag.
mijn bestelling is al 2 weken geleden …
mijn bestelling is al 2 weken geleden gedaan en nog niets ontvangen.
traaaaag tot en met
Gebrekkige service
"in voorraad en levering binnen 2 werkdagen" stond er op de site. Heeft meer dan een maand geduurd eer het in ons bezit was. Als de siteowner al antwoordde op de mails was het telkens dat het pakket onderweg was.
Ondermaatse service, we hadden liever eerlijk geweten hoe lang het zou duren dan waren we het toestel elders gaan ophalen. Hadden enkel hier gekocht omdat het sneller was. Niet dus!
Levertijd
Het product werd netjes afgeleverd maar dit duurde een week, persoonlijk vindt ik dat te lang omdat het 2 tot 3 werkdagen zou duren.
Artikel wordt niet bezorgd
We hebben handloep bij deze onderneming besteld voor de verjaardag van ziek bejaard familielid maar na 6 dagen nog niets ontvangen, kortom we hadden geen cadeau voor zijn verjaardag. Deze onderneming had aangegeven dat product was verzonden en zegt na enkele dagen dat dit wellicht niet zo was maar later is verzonden kortom onbetrouwbaar internet webshop.
Webshop met een druk bestaan
Carson MM-200 Zakmicroscoop met LED gekocht bij Loepenshop.com.
De loep werd een aantal dagen later verstuurd maar kwam uiteindelijk toch aan. Net contact en ik zal zeker weer bestellen.
Niet alle goederen hoeven de volgende dag aankomen, toch?
Waardeloze levering en communicatie gebrek.
Ook wat besteld bij de LOEPENSCHOP is op voorraad dus kan het binnen 48 uur geleverd worden MAAR wacht nu een week en hoor NIKS. En heb nog niks Op mail en telefoon wordt NIET gereageerd De service is ver te zoeken dus als waarschuwing als je daar wat besteld BEZINT EER GE BEGINT. F.G Mahieu. Ps zet een telefoon nummer op je website en dan wel opnemen hè geeft ook veel meer vertrouwen aan de toekomstige klanten. MvG Frans M
Mooie beloftes...
"Vandaag besteld, overmorgen in huis"
Woensdag besteld (en direct betaald) zou dus betekenen: vrijdag in huis.
Pakketje uiteindelijk dinsdag ontvangen. Op mijn mail hierover wordt niet gereageerd.