Al 4 tandenborstels gekocht. Voor mijn eigen kinderen twee en als cadeau ook twee gedaan. Ze zijn er allemaal dolblij mee, het tandenpoetsen is een leuk onderdeel van de dag geworden. 1 had wat manke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Topservice! Tandenpoetsen is geen probleem meer sinds we deze borstel gebruiken. Wij zijn fan!
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met de post is het pakketje te ruw behandeld waardoor wat mankementen bij aankomst. Loby heeft meteen een nieuwe gestuurd. Ons kindje van 16 mnd wil graag meedoen met elektrisch poetsen, kreeg steed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
7491DK, Delden, Niederlande
Topservice!
Bestelling kwam in 2 keer, maar top! Fijne tandenborstel voor de kleinsten. Alle neefjes en nichtjes hebben er een
Mijn dochter heeft er vooral veel plezier van en wil eindelijk weer tandenpoetsen.
Kleine compacte verzending, handig formaat voor reizen ook! Mijn zoontje van 1,5 is er gek van en poetst nu met gemak zijn tanden! Daarvoor, met een manuele tandenborstel, was het altijd met het nodige gevecht!
Mijn zoontje vindt deze tandenborstel geweldig! Hij wil nu zelf zijn tandjes poetsen en vindt het nog leuk ook. Met een normale tandenborstel was dat wel even een ander verhaal. :-)
Snelle reactie en levering, fijne service en meedenkend.
Kortom een mooi product voor een goede prijs.
1 had wat mankementen, maar daar is enorm snel heel positief op gereageerd, we hadden dezelfde week nog een nieuwe tandenborstel thuis gestuurd gekregen! Enorm bedankt!!

Antwort von Loby
Snelle en goede levering! Goede tandenborstel, m’n zoon vindt hem geweldig.

Antwort von Loby
Super blije klant hier! Snelle verzending en product voldoet aan de verwachtingen!

Antwort von Loby
Super tevreden. Mijn dochter vraagt nu zelf om haar tanden te poetsen.
Top product en kwaliteitsvol

Antwort von Loby
Snelle levering en precies gekregen wat k heb besteld

Antwort von Loby
Een leuke tandenborstel die een dreumes van twee jaar met plezier zijn tanden laat poetsen.
De tandenborstel werd snel geleverd.

Antwort von Loby
Hele snelle levering en product ziet er goed uit. Fijne zachte borstel en mooi design. Ligt ook prettig in mijn kindje haar handen.

Antwort von Loby
Snelle levering en leuke tandenborstel!

Antwort von Loby
Ons zoontje vindt sinds we deze Tandenborstel gebruiken een feestje om te poetsen! Super bedankt!

Antwort von Loby
Vlotte bestelling en snelle levering! Ik heb 2 elektrische tandenborstels aangeschaft voor mijn 11 maanden oude tweeling. Ze lachen hun tandjes bloot als ik de tandenborstel uithaal en het poetsen gaat super vlot!

Antwort von Loby
We gaan hem vanavond uittesten maar denk zeker dat het goed gaat zijn , snel binnen heel fijn
Update , getest en zeer fijn ervaren

Antwort von Loby
Snelle levering! De kids vinden het geweldig

Antwort von Loby
Snelle levering netjes verpakt! Precies zoals beschreven

Antwort von Loby
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.