Lkvinduespolering Bewertungen 21

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kasper er nem og fleksibel at lave en aftale med, der var hurtig responstid og han fremsendte pris på forhånd. Alt i alt en god oplevelse - den varmeste anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super oplevelse. Kasper er meget omhyggelig og vinduerne blev flottere end nogensinde - kniv skarpe. Og iøvrigt sød, behagelig og punktlig. Bliver helt sikkert fast kunde.

1. Fensterreinigungsdienst
  2. Reinigungsfirma
  3. Reinigungsservice
  4. Garten- und Landschaftspflege

Vom Unternehmen geschrieben

Hos LK Vinduespolering tilbyder jeg professionel vinduespudsning med fokus på kvalitet, pålidelighed og god service. Jeg udfører både indvendig og udvendig vinduespudsning for private og erhverv i København og omegn, med base i Valby. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale at booke Kasper!

Kommunikationen om pris og tidspunkt var nem. Han er meget grundig og effektiv. Jeg er alt i alt virkelig glad for mine helt nypudsede vinduer, som virkelig trængte. Han huskede mig også på at benytte mit servicefradrag hos skat. Stor anbefaling! Jeg kommer til at booke igen.

15. April 2026

En super oplevelse

Og iøvrigt sød, behagelig og punktlig.
Bliver helt sikkert fast kunde.

14. April 2026

Så tilfreds og giver 5 stjerner +

Jeg ville gerne kunne give mere end 5 stjerner til Kasper, for jeg har bare oplevet den bedste service og den flotteste vinduespudsning. Jeg var førstegangskunde og skrev derfor til Kasper om pris, ift. hvor mange vinduer jeg havde. Virkelig fair pris jeg fik - og så har jeg bare aldrig haft så flotte og rene vinduer. Jeg bor i indre by og med gamle vinduer, som ikke var blevet pudset længe. Jeg er så imponeret over, hvordan Kasper gik så grundigt til værks - selvom at det var noget af en opgave;-) Jeg kan kun anbefale Kasper på det varmeste - og har allerede booket min næste vinduespudsning.

3. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Kasper var både meget effektiv og grundig, samtidig med at servicen var helt i top. Meget venlig og imødekommende. Kan klart anbefales, hvis man vil have flotte, rene vinduer.

13. Januar 2026

Antwort von Lkvinduespolering

Tusind tak for din anmeldelse om både kvaliteten, servicen og de 5 stjerner.
Grundighed og god service er noget jeg vægter rigtig højt, så det er fedt at høre, at det bliver bemærket :)

Fantastisk service

Fantastisk service, god og hurtig betjening.
Og MEGET flot polering.

3. Dezember 2025

Antwort von Lkvinduespolering

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at du er tilfreds med både service og den hurtige betjening :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris, grundig og til tiden

Det var en behagelig oplevelse at have ham forbi os og rengøre vores gamle vinduer (efter mange år uden at have gjort dem rene, ups). Det var den melding min partner på barsel gav mig efter han havde været forbi, mens hun var hjemme.

Selve resultatet var også i topklasse. Min første tanke da jeg så vores nyvaskede vinduer var, at det så ud som om til forvekskling, de var blevet udskiftet med nogle helt nye :)
(Selv vores børns tusch-streger på vinduerne kom væk :) )

19. November 2025

Antwort von Lkvinduespolering

Mange tak for din anmeldelse , det sætter jeg stor pris på.

Fedt at høre at vinduerne blev som nye igen, og at selv børnenes tusch-streger måtte give op :)

Kom til tiden

Kom til tiden - flot resultat og vi har lavet fast aftale
Vi har palæruder overalt - så kæmpe arbejde med fantastisk resultat

6. November 2025

Antwort von Lkvinduespolering

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt at høre, at I er tilfredse med arbejdet. Jeg ser frem til næste gang, vi ses :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart vores nu faste…

Helt klart vores nu faste vinduespudser! 😄 Vi har været i gang med en større renovering af huset og havde derfor meget støv og snavs på vinduerne – både ude og inde. Kasper fra LKVinduespolering var super professionel og efterlod alle vinduerne skinnende rene. Man kan virkelig mærke, at Kasper går op i både sit arbejde og sine kunder. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker flotte, rene vinduer og en god oplevelse 🌟

1. September 2025

En varm anbefaling

Et veludført stykke arbejde af Kasper som kom til aftalt tid og var meget grundig. Prisen var fornuftig i forhold til andre vinduespudsere, og vi kunne lave en aftale med kort varsel. Selvom vores hund var lidt nysgerrig (og larmende) var Kasper simpelthen så sød.

26. August 2025

Fantastisk service

Super nem og behagelig korrespondance. Vi fik hurtigt fundet en tid der passede os. De kom som aftalt med et smil og efterlod vores vinduer skinnende som aldrig før!

5. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man bliver glad i låget :)

Tak for et flot resultat. Kasper fra LK Vinduespolering gjorde mit hjem lysere og renere – vinduerne skinnede da jeg kom hjem. Gode folk med kunden i fokus, glimt i øjet og fleksible. Jeg er glad for at have skiftet. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

4. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr