I bought an SQL server from them, they were good at that time, but nowadays their website is no more working. I doubt they were fake people. However, my software is still working fine.
lizengo.dk
Jeg var lidt betænkelig da jeg så de andre anmeldelser her på trustpilot, men jeg tog chancen og det blev bedre end jeg havde forventet! Jeg bestilte Win7 Professional til en yderst favorabel pri... Mehr ansehen
Ved ikke hvorfor der er så mange der har haft problemer. Jeg bestilte en Windows 7 Home licens, til en formue af 119kr, fredag aften. Fik download link samme aften men fik først nøglen mandag mo... Mehr ansehen
jeg købte et windows program hos Lizengo det havde jeg lige efter jeg betalte så de er rimelig hurtige. jeg havde lidt problemer med produktnøglen men der hjalp Emma mig hun sendte hurtigt en ny så n... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
lizengo er en ung, kosmopolitisk og internationalt rettet webshop, med speciale i distribution af downloadbar software fra kendte producenter. Vores mål er altid at give vores kunder en fordelagtig indkøbspris samt omfattende service. Derfor henvender vi os både til privat- og erhvervskunder. Uanset om det er via telefon, live chat eller e-mail, står vi altid klar til at hjælpe dig med ekspertrådgivning - og vi hjælper dig også med installationen af din software. Selvom vi har stor fokus på Microsofts produkter, klarer vi også gerne mere komplekse nicheprodukter, for at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse. Vores brede produktvifte udvides løbende, så vi altid kan tilbyde dig aktuelle softwareprodukter til attraktive priser. Erfaringen med mere end 2.00.000 tilfredse kunders taler for sig selv.
Eiler Straße 3, 51107, Köln, Deutschland
- info@lizengo.dk
- lizengo.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Con artists
Con artists.
Paid for a license that just simply doesn't work. I have contacted them numerous times through the 'online chat' that always says it's offline. Phones the 'helpline' and was on hold for 20 minutes before the phone just hung up. Save your money and just buy it directly from Microsoft.
SCAM !
SCAM !
Lizengo sells second hand licenses that do not work.
Their only way of contact (telephone) is never answered.
If you don't believe me - try calling the number before purchasing.
FUP & BEDRAG - køb IKKE hos Lizengo
Hold jer venligst langt fra dette fupfirma. Jeg håber virkelig at der kan sættes en stopper for deres svindel.
Jeg kan kun tilslutte mig de dårlige oplevelser andre har haft med firmaet, og ønsker ikke, at andre også skal snydes.
Det er ynkeligt når Lizengo og en Morten herinde på trustpilot forsøger at retfærdiggøre deres tvivlsomme forretningsmetoder.
1. De leverer ikke tilsvarende varer, som man bestiller på deres hjemmeside. Jeg havde bestilt en officepakke standard 2013 på dansk, men får tilsendt et link med den engelske version! Og efter en utrolig flabet kundeservice fra Morten på deres chat og på mail, vil jeg gerne advare andre om at bruge dette firma.
2. De skriver på deres hjemmeside, at man kan returnere en vare inden for 14 dage, men det er åbenbart bare noget de skriver, for denne returret gælder åbenbart ikke, når man først er røget i deres "fælde"
3. De oplyser et telefonnummer på deres hjemmeside, men de tager ALDRIG telefonen.
----
Jeg vil blot følge op på svaret fra Lizengo!
Jeg syntes det er komisk og ynkeligt, at I vælger at forsvare jer på Trustpilot.dk, efter at have ignoreret mig på jeres chat og email, og at I konsekvent ikke tager telefonen, når mange frustrerede kunder forsøger at kontakte jer!
Hvis i læser anmeldelserne her, så kan I forhåbentlig se, at rigtig mange kunder er trætte af jeres forretninsgmetoder, hvilket forhåbentlig kan afholde andre fra at handle med jer.
Jeg gentager lige mig selv, I skriver så flot på jeres hjemmeside, at der er 14 dages fortrydelsesret, men det ser I fuldstændig bort fra, når I bondefanger jeres kunder, når I har fået deres penge. Derefter er der absolut ingen service fra jeres side, og man kan ikke komme i kontakt med jer, udover flabede svar på chatten og email og derefter tavshed!
Det kunne blive fedt TV, hvis en tv kanal eller andre får øjnene op for jeres svindel!

Køb IKKE.. læs her...
Jeg købte d. 18/12-2017, en Win.7 Home Premium key.
Første problem er så at de faktisk sendte mig to, men valgte bare den første og den virkede fint... indtil her den 13/10-2018, hvor der begynder at komme popup vinduer, konstant, med at min win7 er en kopi... Ringer så til Microsoft og får bekræftet at begge nøgler jeg har modtaget, ikke retmæssigt Lizengo.dk til at sælge... det er Licensnøgler til f.eks firmaer som giver dem til medarbejder og sådan.
Og efter jeg var dum og ikke lige tjekke trustpilot inden jeg købte, står jeg nu med den her skod kopi... Men F*** nej...
Har kontaktet microsoft per mail og telefonisk og anmeldt siden for svindel.. derefter har jeg anmeldt sitet til politiet, hvor jeg herefter sender beviser ind på mit køb osv...
Og tror de forstod alvoren i det, da jeg fik en medarbejder til lige at åbne google og skrive "købe win 7" og flere af de første foreslag er lizengo.dk, så de tjener mange penge på svindel..
For det betyder, at de betaler google mange penge for at ligge i toppen af søgningen(win7), men at det åbenbart sagtens kan betale sig, efter som det stadig for lov at køre i bedste velgående..
Køb ikke, de snyder dig.... og alle de anmelderser der er gode, er enten folk de har betalt for at sende gode ind, eller folk som mig, der sidder med en nøgle som ikke er blevet aktiveret et andet sted ENDNU...
Og ring endelig op til dem... telefonen har meldt optaget 4 dage i træk nu..?? flot...

Antwort von lizengo.dk
Gad vide om det er et fup-firma jeg har…
Gad vide om det er et fup-firma jeg har købt en licens til Office 365 af, de tager ikke support telefonen telefonen
Super nemt og billigt!
Super nemt og billigt!
Købte licens til Windows 7 - Home Premium.
Fik produkt nøglen med det samme via mail.
Ved brug af nøglen til aktivering af Windows, fungerede det bare med det samme, og alt kører endelig som det skal. Tak Lizengo!
Købte Windows 7 Ultimate software med…
Købte Windows 7 Ultimate software med produktnøgle.
Desværre var produktnøglen ikke gyldig.
Afventer svar fra Lizengo!
Efter kort tid vendte Lizengo tilbage, og Morten fra Lizengo sørgede asap for en ny og gyldig kode, dette gør at oplevelsen pludselig blev betydeligt bedre :-)
Bestilte og betalte for Office 365 for…
Bestilte og betalte for Office 365 for 3 dage siden og har endnu ikke modtaget licensnøgle.
Har forsøgt at kontakte virksomheden på telefon - der ikke virker.
samt forsøgt at skrive til dem - hvor jeg får at vide, at Lizengo ikke kan behandle min henvendelse.
Det virker som svindel eller en virksomhed i meget store problemer.
Update 13. aug
Og ordrene ekspederes ikke i løbet af en dag, som Lizengo hævder.
Jeg har idag den 13. aug måtte købe softwaren andetsteds, da Lizengo endnu ikke har leveret.
De har nu tilbudt mig et helt andet produkt til 1.999,- kr...... mod det produkt til 248,- jeg oprindeligt bestilte....øhhhh hvad sker der.
Men de har ikke svaret på min henvendelse om at annullere ordren.
Mit råd er:
Hold jer væk fra dem.

Antwort von lizengo.dk
Lizengo är ett bluffbolag.
Lizengo är ett bluffbolag.
Köpte 1 office 2007 licens, och en Win 7 Ultimate i vintras från Lizengo (Sverige).
- Office licensen var falsk från början och Windows 7 licensen blev falsk efter några månader.
Supertöntarna på Lizengo-Markku och Lizengo-Morten spelar hjälpsamt dumma och skickar en massa larv om telefonaktivering på Microsoft - som naturligtvis inte fungerar eftersom licenserna är falska.
Har krävt tillbaka pengarna men får bara tröttsamma "supportlösningar" (senaste var en "ny" Win 7Ultimate licens och nedladdning till en Win 7 Home edition - som var falsk såklart).
Så man väl leta upp Lizengo-trollen och hämta pengarna direkt av dom.
Med vänlig hälsning Martin

Kend dine rettigheder !
Ja, som overskriften indikerer, så skal man kende sine rettigheder - og købsloven i Danmark / EU - hvis man fortryder sit køb - efter at nøglen på et PC-program ikke virker. Jeg havde mange mails frem og tilbage og måtte til sidst henvende mig til deres tyske hovedkvarter - og så skulle jeg også gøre opmærksom på den danske købslov og fortrydelsesreglerne. Der kom så endelig en "tro og love erklæring", som jeg underskrev - og nu har jeg - efter meget lang tid - fået mine penge retur.
Man er i tvilv om de snyder med koderne
Hvordan kan det være at hvis man køber en licens hos dem at man så ikke "ejer" den? Jeg kan ikke geninstallere den samme licens to gange efter at have swipet min laptop.
Hvis vi nu havde købe licenser fra Microsofts hjemmeside så var officepakke blot ét klik væk.
Hold jer fra disse tosser og køb direkte hos MS

Antwort von lizengo.dk
Overholder hverken købelove eller egne forretningsbetingelser
Bestilte nøgle til Office 365.
Efter 10 timer er den stadig ikke ankommet, hvorfor jeg benytter mig af fortrydelsesformular på deres hjemmeside.
Modtager dagen efter så en mail med licensnøgle i, mere end 12 timer efter jeg har annulleret min ordre og anmodet om refundering.
Nu kommer der så svar fra support, 3 hverdage senere, en support der hverken har været til at få fat i telefonisk eller via chat på deres hjemmeside, at de ikke anerkender at jeg har benyttet deres EGEN formular til at annullere min ordre. Eftersom de jo har sendt mig et link til hvor man kan downloade Office, som så kan anvendes i 7 dage inden der skal bruges nøgle.
Downloadlinket er Microsofts eget, som er tilgængeligt uanset hvor man så køber en nøgle.
For guds skyld undlad at handle med et firma der bryder både dansk og tysk købelovgivning, og åbenbart er helt ligeglade med selv deres EGNE forretningsbetingelser.
Efter at have brugt Office 2016 pakken…
Efter at have brugt Office 2016 pakken en gang efter køb, kunne jeg ikke bruge det længere! Den nye Office key de sender virker ikke, efter jeg havde kontaktet dem med mit problem. Samt med at jeg heller ikke kan downloade selve programmet mere pga. de vil have at jeg skal logge ind med noget ubrugeligt brugernavn og kode.....
Ikke køb noget hos dem igen, pisse dårlig service!
pisse dårlig
Ingen produktnøgle til office 2016…
Ingen produktnøgle til office 2016 udleveret. og når man logger på er det på en tysk side der siger at kodeord ikke passer med brugernavn selvom det virker på deres egen side. Må sige at jeg opfatter det som svindel til det er fikset. tilbageholder pengene indtil da.
Jeg vil også anslå det som svindel
Jeg vil også anslå det som svindel.
Jeg købte en produkt nøgle til Windows 7 den 2 januar 2018 og nu den 26 april 2018 kommer Windows op og siger den produkt nøgle er ugyldig det er da ikke normalt.
Jeg har prøvet at kontakte virksomheden men kan ikke få forbindelse.
svindel og bedrag og ikke andet
svindel og bedrag og ikke andet, jeg er bleven snydt

Antwort von lizengo.dk
Pris, produkt, og support var helt i top
Jeg købte 1 stk. Microsoft Office Professional Plus 2016 til under det halve af den vejledende udsalgspris. Før installationen var jeg ikke opmærksom på at jeg skulle afinstallere de preinstallerede Office 365 pakker inden jeg installerede MS Office Professional Plus 2016, og fik derfor problemer med aktiveringen. Supporten svarede med det samme (på Dansk selv om det er et Tysk firma), og var vedholdende indtil de havde løst problemet.
Forfærdelig serviceniveau
Forfærdelig serviceniveau - Yderst useriøst.
It's a trap
It's a trap. Got a key that does not work. Impossible to get in touch with support by email or by phone. It's a shame
Man skal i hvert fald ikke tro dem når …
Man skal i hvert fald ikke tro dem når de skriver at ens softwarelicens bliver aktiveret med det samme. Hvis man køber uden for åbningstid(!) bliver ordren først effektueret næste dag. Det er ikke det de reklamerer med på deres side og de ændrer det ikke selvom de er blevet gjort opmærksom på det.

Antwort von lizengo.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.