Livish Bewertungen 19

2. Bekleidungsgeschäft
  3. Bademodengeschäft
  4. Unterwäschegeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Livish is hét lingerie abonnement van Nederland! Afgestemd op jouw wensen, zo vaak je maar wilt - gratis verzending, op elk moment opzegbaar.

3,7

Akzeptabel

Niets ontvangen en geen antwoord op berichten

Ik heb bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en heb geen idee of ik ooit iets ga ontvangen. Ik heb al meerdere berichten gestuurd of het normaal is dat het zolang duurt en wanneer ik het mag verwachten, maar kreeg enkel een vage uitleg dat het pakje vermist gegaan was bij PostNL. Ondertussen heb ik nog steeds geen mail ontvangen dat het pakje verzonden zou zijn en worden mijn berichten gewoon genegeerd.

12. August 2024

Top!

Makkelijk bestelproces. Kwalitatief erg goede producten, goede selectie en meer dan schappelijk geprijsd. Keurige wijze van verzenden. Wel lang op gewacht, 6 weken. Maar voor mij persoonlijk geen probleem. Feel good bedrijfje. Jammer dat ze stoppen.

24. Juli 2024

Niets ontvangen.

Niets ontvangen.

Uiteindelijk wel reactie en pakket op de post.

30. November 2023
Livish-Logo

Antwort von Livish

Hi Daphne,

Helaas is jouw pakket, zoals wij ook hebben aangegeven in de mail, kwijt geraakt bij Post NL. Wij hebben aangegeven bij je dat we zo snel mogelijk een nieuwe box naar jou toe zullen sturen. Excuses voor het ongemak! Jammer dat we een 1 ster review van je ontvangen door een fout bij de post..

Liefs, Livish

Het was niet wat ik ervan verwachtte te…

Het was niet wat ik ervan verwachtte te krijgen was niet mijn smaak ik heb het naderhand meteen gestopt zover het mogelijk was hoef geen nieuwe meer van dat soort.

31. August 2023
Livish-Logo

Antwort von Livish

Hi Diana,

Wat jammer dat de lingerie niet jouw smaak was. Jouw review is gebaseerd op smaak. Helaas kunnen we hierin niet aan ieders wensen voldoen. Voorafgaand aan de volgende maand introduceren we altijd de lingerie welke je in de box kunt verwachten. Op deze manier kun je gemakkelijk aangeven of je de box wilt ontvangen of een maand wilt overslaan.

Liefs, Livish

Livish

Prachtige lingerie! Elke keer weer een leuke verrassing en de klantenservice is echt perfect ;)

14. Juni 2023

Top abonnement

Livish Lingerie is een uniek en verrassend abonnement , wat elke keer als een cadeautje voelt als het op de deurmat ligt. De lingerie is stylevol en van goede kwaliteit. En wat ik misschien nog wel het belangrijkste vind, is dat het heerlijk zit. Het is het perfecte abbonement om jezelf op te trakteren of als cadeau te geven!

5. März 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen