Doesn’t even deserve 1 star a complete scam placed a bet for welcome bonus that met all requirements and was told AIB is an Irish Allianz bank and not recognised in the uk but they had no problem tak... Mehr ansehen
Livescorebet
Uitbetaling super slecht geregeld! 2 storingen in 1 week - maandag aanvraag uitbetaling - vandaag donderdag nog steeds niks ontvangen en klantenservice telkens tijd rekken. Heel erg jammer dit maar su... Mehr ansehen
Ik ben ten onrechte uitgesloten van weddenschappen en promoties zoals Squads. Reden? 'systeemfout, onze excuses hiervoor, maar we kunnen dit niet meer terugdraaien'. Ze geven toe dat hun systeem faal... Mehr ansehen
Das sollten Sie wissen
Ik heb deposit van 225€ en binnen…
Ik heb deposit van 225€ en binnen kwartier heb ik meer dan 12000€ gewonnen en dan heb ik een bedrag op een andere nummer bij roulette en normaal al gelukt krijg ik 15000€ winst ,maar naar tijd zij hebben de geld terug gegeven en bericht dat mijn wed is niet geaccepteerd probeer volgende ronde en de nummer die heb ik gekozen komt dus zij hebben 150000 €van mij gestolen en plus mijn 1500€ dus heb ik weer 2000 € op een andere nummer en mijn account een eens uit en ik moet opnieuw inloggen dus heb ik weer gedaan en dit keer tijdens de spel elke keer iemand van klantenservice probeer mij te bellen ik neem niet op dan wordt weer uit .En vandaag heb ik ook een 2 weddenschap op voetbal zij hebben mijn account gedeblokkeerd en de weddenschap nog open en ik kan niet zien als ik gewonnen of niet of als een cashout beschikbaar. En wanneer ik gebeld om te vragen zij hebben gezegd dat voor mijn veiligheid zij hebben mij voor 6 maanden geschorst. Wat een dievenbende maar wel official. Gesponsord door de official Gang(Overheid).₩
Zoals reeds meerdere mensen aangeven dat dit een zeer slechte betsite is.
Zoals meerdere mensen aangeven, wordt het account gewoon geblokkeerd als je iets verdient. Als er directe vragen worden gesteld, wordt er met een afwijkend antwoord gereageerd.
Helaas krijgt deze website gewoon cijfer 0. Jammer dat betfair in nederland wordt geblokkeerd.
Hele slechte dienstverlening.
Goedemorgen, dit is een zeer incorrecte bookmaker. In het begin en je wint een keer dan staan uitbetalingen binnen een uur op je rekening. Mocht je nou onverhoopt wat meer winnen dan gaan ze de betalingen tegenhouden en niet uitbetalen. Als je contact legt met de klantenservice krijg je als antwoord dat dit opeens 48 uur kan duren vanwege zogenaamde controle, of een storing. Wanneer je probeert contact te leggen met de klantenservice is dit erg slecht qua communicatie. Je merkt dat ze niet willen helpen. Het gevoel heerst bij mij dat ze het je niet gunnen dat als je wat wint. Ook per mail krijg je geen antwoorden. Verstandig als je er niet uitkomt met LiveScoreBet om de Nederlandse Kansspel autoriteit in te schakelen.
Groet,
Gijsbert
Ik ben wel tevreden over livescorebet
Ik ben wel tevreden over livescorebet. Ik win, ik raad ook aan een limiet op je account te hebben.. elk bedrag boven de €40 euro word bij mij direct uitbetaald… en ik win dagelijks wel wat, soms €20 maar ook een paar keer €100+.
Er zijn wel een paar irritaties;
-niet kunnen inloggen omdat mijn locatie op dit moment niet bereikbaar is(?!?!)
-ineens uit je spel gegooid worden omdat je opnieuw moet inloggen
-chat is heel irritant met een robot, daarbij duurt het erg lang voordat je daadwerkelijk iemand te spreken krijgt
Topcasino! Aanrader
Ben pas lid geworden en het bevalt goed. Registratie verliep vlot. Ik speel graag slots en live games. Ik heb zo mijn favorieten maar bij 1 videoslot kreeg ik echt vaak free spins. Ditzelfde spel speelde ik bij andere casino's, en veel meer rondes gedraaid maar nog lang niet zoveel free spins en bonussen gekregen zoals bij Lsb. Dit wekt wel de 'illusie' dat dit casino een lager huisvoordeel heeft dan de rest.
De live games haperen soms. Uitbetalingen staan er vaak binnen een kwartier op, zo niet binnen 24-48 uur. Annuleren daarvan is niet mogelijk. Elk casino zou verplicht de RTP van elk spel direct zichtbaar moeten vermelden. Misschien dat dit in de toekomst nog komt.
Gebruik altijd je verstand! Wat bij mij goed helpt is om de winsten op te nemen bij de automaten. Zo is het minder verleidelijk om weer in te zetten met verlies als gevolg.
Top bet site
Ik heb de laatste tijd verschillende websites geprobeerd om te wedden op sport. En met Livescorebet erg goede ervaringen opgedaan. Interessante bonus bets die direct beschikbaar komen. Op andere sites moet je er vaak eerst achteraan en heb je een hoop gedoe. Ook was ik zeer positief verrast door de snelle uitbetaling. Tot 2x toe stond het geld binnen een uur al op mijn rekening. Ik was huiverig de site te proberen door de vele slechte reviews maar ben blij dat ik mijn eigen ervaring gehad heb die dus zeer goed is.
Weddenschap Ja, casino Nee.
Niet doen. Tenzij je wil wedden op sport. Sinds kort heeft deze site een casino met videoslots. Waardeloos! Veelal ook van onbekende aanbieders waardoor de winkansen stukken lager zijn dan gemiddeld. Zeker de grote gokker zoals ik moet hier wegblijven. Speel meestal met 5 euro betjes, dan is deze casino een totale afrader.
Leuke casino voor weddenschappen, maar wil je net als ik op slots spelen met andere inzetten dan de beginner? Dan raad ik LiveScore Bet af!
Beste Legale Goksite voor de NL
Dit is naar mijn mening de beste goksite voor de Nederlandse online gokkers! Ondanks n niet al te groot casino slots aambod durf ik met zekerheid te beweren dat dit bedrijf oprecht is in de kans verhouding. Daarnaast meerdere unieke promo's die echt de moeite waard zijn! En niet te vergeten de snelle uitbetaling. T staat n dagje later al op je rekening. Mijn goedkeuring heeft LiveScoreBet.nl zonder meer!
Winstmakende klanten krijgen geen promoties
LivescoreBet sluit klanten die teveel winst maken uit voor promoties, dus kijk uit dat je niet te veel wint met promoties waar je aan meespeelt!
Waardeloos
Chaotisch verificatieproces. Bewijs van adres terwijl dat al gedaan is met IDIN dus dubbel. Eerst een BOT waar je eindeloos gegevens moet invoeren. Daarna een vervelende medewerker en berichten vol met spelfouten. Vervolgens moet alles ook nog eens per mail worden gestuurd. Begin er niet aan. Als het überhaupt al lukt om aan te melden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.