Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er pensjonist, var helt hvit i håret, nå kommer min opprinnelige farge på håret tilbake, fint men rart :) Opplever også etter hard trening at restitusjonen går raskere uten for mye stølhet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har slitt med manglende energi i flere år. Jeg har tatt NMN kapsler i to mnd nå, to pr.dag, og har merket at jeg har fått mer energi, men kan ikke si med sikkerhet at det er pga NMN. Jeg har også... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bruk NMN pulver noen måneder. Meget fornøyd allerede etter få uker. Var spent fordi jeg er pensjonist, og slitt med ME og andre utfordringer. Energien er helt forandret, orker mye mer i hverdagen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjelder kun TMG. Jeg har lest om anti aging i noen år, men hadde ikke lest om TMG før jeg kom over det på Live Longer. Det er et av to produktet som har en oppløftende mental endring som jeg ahr prøvd... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Geschäft für Sportlerernährung

Vom Unternehmen geschrieben

Live Longer er en norsk nettbutikk for premium kosttilskudd med fokus på kvalitet, renhet, sporbarhet og dokumentasjon. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter innen blant annet NAD+, NR, resveratrol og kreatin, og legger vekt på en trygg, enkel og profesjonell kundeopplevelse i Norge.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opplever at det hjelper meg

Opplever at det hjelper meg; bedre hud, friskere øyne.

2. August 2024

Hei Anne Kari!

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du opplever bedring i både hud og øyne. Vi er glade for at produktet gir resultater du er fornøyd med, og vi setter stor pris på at du delte erfaringen din med oss.

Gi gjerne beskjed hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med, og takk igjen for at du valgte oss!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ble lovet fri frakt

Ble lovet fri frakt, men fikk lagt til fraktkostnader ved betaling allikevel, 75 kr som ikke skal legges til på ordrer over 700kr. Håper det er en barnesykdom fra nyetablert firma og ikke kynisme som er årsaken. Ganske raskt levering og pris på abonnement trekker opp, men det forutsetter at produktet er like rent som det påstås, vurderer å levere til analyse for sikkerhetsskyld da det er veldig mange som kjøper billig "Kina nmn" og selger det videre som nesten 100% rent med megafortjeneste, i virkeligheten er det mye mindre potent enn kvalitets nmn. 3 stjerner pga betaling for frakt, men forutsetter at produktet er like rent som forespeilet.

2. September 2024

Hei Andreas!

Tusen takk for tilbakemeldingen din, og jeg må virkelig beklage for at du ble belastet for frakt på bestillingen din – det skal selvfølgelig ikke skje når du har bestilt for over 799,-. Dette er helt klart en feil fra vår side, og vi ønsker å rette opp i det ved å tilby ytterligere 10% rabatt ved neste levering. Jeg sender deg en e-post straks med bekreftelse på det.

Når det gjelder renheten av vårt NMN, så forstår jeg godt din bekymring. Vi tar kvaliteten på produktene våre svært seriøst, og alle våre partier blir testet av et uavhengig laboratorium. Hver batch har et eget lot-nummer som kan sjekkes opp mot referansene på analysesertifikatet som du finner på nettsiden vår i produktsiden, slik at du kan være helt trygg på at produktet er akkurat så rent som vi lover.

Igjen, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi håper at du gir oss en ny sjanse, og vi ser frem til å levere en enda bedre opplevelse neste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelige, konkurransedyktig og følger opp kundene

Hyggelige og konkurransedyktig
Kvalitet er iht. hva de lover så langt jeg har erfart.
I tillegg følger de opp kundene.

23. August 2024

Hei Alf Kristian,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med vår service og finner oss konkurransedyktige. Vi streber alltid etter å levere produkter av høy kvalitet som står til forventningene, og vi setter stor pris på at du stoler på oss.

Hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg, eller hvis du har noen spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til et ryddig og langvarig kundeforhold!

Hei Berit,

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplever deg i bedre form etter å ha brukt våre produkter. Det er akkurat slike resultater vi håper våre kunder vil oppnå.

Hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med, eller om du har noen spørsmål, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å fortsette å støtte deg på din helse- og velværereise!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En av mine beste livsvalg

Dette har vært helt vilt revolusjonerende for meg. Jeg har lenge slitt med utmattelse og fokus. Jeg testet NMN, og har nå merket så sjukt på energinivået mitt i det siste at jeg har så mye mer å gå på. Jeg føler meg mye skarpere og yngre. Takk Livelonger <3

20. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Herman,

Wow, for en utrolig tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at NMN har hatt en så positiv innvirkning på livet ditt. Det gleder oss virkelig å vite at du føler deg både skarpere og yngre, og at energinivået ditt har fått en boost.

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss – det betyr mye. Hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg, eller hvis du har spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi er her for deg!

Takk igjen for din støtte, og vi ser frem til å fortsette å være en del av din helse- og velværereise.

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering. Likte også veldig godt at det var sporing med referanse på NMN posen man kunne se igjen på analysesertifikatet. Veldig profesjonelt!

4. März 2024

Hei Mathias,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og at du setter pris på sporingen og analysersertifikatet. Vi legger stor vekt på å sikre at produktene våre er av høyeste kvalitet og at kundene våre har full oversikt over hva de får i seg.

Det betyr mye for oss å høre at du opplever tjenesten vår som profesjonell.

Hvis du har noen spørsmål eller om det er noe mer vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Ekstrem forandring!

Hadde min skepsis til å begynne med, men må innrømme dette har virkelig vært revolusjonerende. Jeg yter treningsøktene mine bedre og jeg merker min generelle energi har gått opp drastisk. Dette anbefaler jeg virkelig 👍🏻👍🏻

3. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Live Longer

Takk så mye for omtalen din, Alfred! Det gleder oss å høre at du har hatt en så positiv utvikling etter du begynte med NMN.

Husk å sjekk e-posten din hvor vi har sendt deg en eksklusiv rabattkode for ditt neste kjøp.

Lykke til på reisen din mot et sunnere og lengre liv!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr