Live In Peace Bewertungen 72

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld voor koningsdag, nooit geleverd. Via Instagram werd beloofd dat alles voor vrijdag binnen zou zijn — complete leugen. Het pakket was nooit verstuurd, dit kon ik zelf zien in hun eigen systeem.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met deze Kings Day long sleeve! 🧡 De stof voelt fijn aan en zit comfortabel, perfect om de hele dag in rond te lopen. De pasvorm is mooi en de kwaliteit is beter dan verwacht. Ideaal voor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Longsleeve besteld voor koningsdag, was snel binnen en kwaliteit is goef. Al paar keer gedragen en op getfunky vaak aangesproken. Leuk om te zien dat het zo goef gaat. Ben inmiddels vaste klant geword... Mehr ansehen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Geweldige longsleeve

Heb een longsleeve besteld. Deze kwam snel binnen en is van top kwaliteit!! Krijg veel complimenten over het shirt en de bedrukking. Echt een aanrader!

10. April 2026

geen zekerheid

Ik heb besteld toen de koningsdagcolletie online kwam, netjes betaald. werd doorverwezen naar de app “shop” waar ik nu al 2 weken naar “in afwachting van gegevens” kijk. als ik vraag waar me bestelling blijft geen. ze aan “ivb drukte loopt het uit deze …. word het verzonden. en steeds blijft het zelfde staan. Ik ben bang om mijn shirt niet te hebben voor koningsdag en het geld is weg….. erg jammer!

23. März 2026
Live In Peace-Logo

Antwort von Live In Peace

Hi,

Bedankt voor je review en voor je geduld. We begrijpen je zorgen echt helemaal, zeker als je al twee weken “in afwachting van gegevens” ziet staan en Koningsdag dichterbij komt. Dat voelt gewoon onzeker, en we snappen heel goed wat je bedoelt.

Het klopt ook dat we de verzendmomenten een paar keer hebben moeten uitstellen. Dat komt puur doordat er extreem veel bestellingen zijn binnengekomen sinds de lancering van de Koningsdagcollectie. We werken er met het hele team hard aan om alles zo snel mogelijk te verwerken.

Wat we je vooral willen meegeven: het komt helemaal goed en we garanderen dat jouw bestelling ruim vóór Koningsdag binnen zal zijn. We sluiten de verkoop sowieso ruim voor Koningsdag, waardoor we voldoende tijd hebben om alle orders netjes te verzenden.

Nogmaals: we begrijpen je zorgen volledig, maar er is echt geen reden tot paniek, jouw shirt komt op tijd.

Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

Team Live In Peace

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen

Ik was mijn e-mail vergeten in te vullen waardoor ik geen bevestiging van mijn bestelling had ontvangen. Na wat contact via DM goed geholpen en binnen 1 week mijn bestelling ontvangen. Shirt is van goede kwaliteit, precies zoals de afbeelding op de site! Blij met de goede service.

30. März 2026

Koningsdag longsleeve

Longsleeve besteld voor koningsdag, was snel binnen en kwaliteit is goef. Al paar keer gedragen en op getfunky vaak aangesproken. Leuk om te zien dat het zo goef gaat. Ben inmiddels vaste klant geworden

24. März 2026

Zeeer slechte klantenservice

Zeeer slechte klantenservice. Reageren niet op mails. Ik wil een te klein item ruilen voor en grotere en krijg geen retour instructies of adres waarna er niet wordt gereageerd vanuit de klantenservice op mijn vraag om duidelijke instructies.
Nu zit ik dus met een te klein item en geen geld terug.
Niks kopen hier!

26. März 2026

Geen reactie van klantenservice

Ik heb al meer dan een week geleden besteld, maar heb niet eens iets van een track en trace gekregen. Verzending zou binnen twee werkdagen zijn maar nog niks van ze gehoord, ook al twee mails gestuurd naar de klantenservice maar daar wordt ook niet op gereageerd. KVK nummer is ook niet te vinden op de website dus begin me wel zorgen te maken

16. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Print kwaliteit lijkt matig

Tijd geleden al besteld maar heb best wat kledingstukken dus in de tussentijd echt 3 keer gedragen en dus ook 3x gewassen denk ik. Helaas is de print achterop wel al aan het afbrokkelen, er zijn al best wat plekken waar het er gewoon vanaf aan het gaan is. Best zonde aangezien ik het weinig gedragen heb...

9. Januar 2026

Bestel hier niet

Ik zou iedereen afraden hier te bestellen. Helaas heb ik van te voren geen reviews gelezen. Had ik dit maar wel gedaan. Ik heb een shirt besteld en binnen de juiste tijd retour verzonden. Sturen ze mij een mail dat ik mijn geld niet terug krijg omdat sporen van gebruik zouden zijn. Grappig is dat dit niet mogelijk is. Ik heb het shirt niet eens gepast. Nu ik alle reviews heb gelezen, weet ik dat ik mijn geld waarschijnlijk niet terug krijg, en dat shirt ook niet. Erg jammer.

6. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr