Unternehmen hat geantwortet
Jeg giver 5 stjerner. Utrolig hurtig levering, meget velholdte, pænt tøj.Jeg blev ovenikøbet ringet op, fordi hun havde opdaget et lille hul ved en trykknap. Hun spurgte, om jeg stadig ville købe dra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig godt tilfreds. Rimelige priser, realistiske billeder og overskuelig hjemmeside. Mine varer kom rigtig hurtigt og fint pakket. Jeg beklager at have købt næsten alt til dreng i størrelse 104. :D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top service, super varer og mulighed for at gøre nogle virkelig gode fund til lave priser. Da udvalget skifter hele tiden er det altid sjovt at shoppe rundt og se, hvad man kan finde. At det er 2nd ha... Mehr ansehen
Little Used er en webshop der sælger brugt børnetøj str. 0-16 år. Vi sælger dog også lidt nyt børnetøj, sengetøj, pusletasker osv til outlet priser, og altid med mindst 50% rabat af normal udsalgspris. Vores fokus er på genbrug, bæredygtighed, miljø og på små priser til gavn for kunderne. Vi tilbyder: * 14 dages fuld returret * Fri fragt over 399,- * 2-4 dages levering * Tilfredshedsgaranti Hvorfor kassere børnetøj, som kun er lidt brugt? Jeg synes, at der er mange gode grunde til at vi skal genbruge børnetøj. Læs med her: Skån miljøet: Tøjfremstilling er noget af det, der forurener vores miljø allermest, og derfor er det godt for miljøet at genbruge tøjet. Spar penge: Vi ved alle hvor hurtigt børn vokser hurtigt ud af tøjet, og derfor kan du hurtigt blive "ruineret" hvis alt tøjet skal købes fra nyt. Færre kemikalier: Nyt tøj og legetøj kan indeholde mange skadelige kemikalier, der, når det bliver vasket, over tid forsvinder, og derfor vil brugt børnetøj/legetøj m.m. indeholde færre skadelige stoffer! Bedre kvalitet for færre penge: Når du køber brugt tøj, er det billigere end nyt børnetøj, og du kan derfor få en bedre kvalitet/dyre tøjmærker til en billig pris. Køb mere for mindre: Dine penge rækker længere, når du køber brugt tøj end nyt tøj. Gør op med køb-og-smid-væk-kulturen: Tiden er inde til at gøre op med "køb og smid ud" kulturen, således at godt børnetøj kan blive genanvendt. Køb noget unikt: Når du køber brugt, kan du finde tøj fra tidligere kollektioner eller legetøj, som ikke længere produceres, og du har derfor mulighed for at gøre et unik fund, som du ikke kan finde i en almindelig butik med nyt tøj.
Nørholmvej 5, 7400, Herning, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Gode produkter i forhold til prisen. Rent og pænt tøj

Antwort von Little Used
Det er let at bestille og tøjet er pænt og rent og passer til billederne.

Hurtig levering . Virkelig pænt tøj ,ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍

Antwort von Little Used
Fine varer - selv om udvalget i str 110 desværre ikke var så stort denne gang. Hurtig forsendelse.
Og jeg er glad for genbrug - og det samme er børn og børnebørn.

Antwort von Little Used
Alle de varer jeg købte, levede helt op til mine forventninger. 👍😊

Antwort von Little Used
Hurtig betjening så varerne kom hurtigt, og god information omkring dette.

Antwort von Little Used
Flot genbrugstøj, hurtig levering - alt godt :-) Ikke sidste gang jeg handler her :-)

Antwort von Little Used
Der er meget at vælge imellem. Virkelig godt koncept. Hurtigt fra udvælgelse til modtagelse

Antwort von Little Used
Har fundet nogle gode ting. Dog er interface unødvendigt snørklet, og man er frem og tilbage mellem kategorier mange gange. Også ofte for at finde en tom side. Jeg synes også, at opdelingen i køn er unødvendig, eller i hvert fald for stringent, og det gør det til en langsommelig affære at shoppe rundt. Jeg har i hvert fald fundet lige så meget tøj til min datter i drengekategorien, og så skal man ligesom igennem alle kategorierne en gang til.

Antwort von Little Used
Jeg har kun købt hos Little Used en gang og er meget tilfreds med mit køb.

Nem og effektiv webshop.
Hurtig og sikker levering.
Købte brugt fleecedragt, som ser ud som spritny til sølle 69 kr.
Meget tilfreds og kigger helt sikkert forbi, en anden gang👍🏻

Antwort von Little Used
Hurtig levering ✌️, en super fin vare 👏👏 og kan godt anbefale andre at købe brugt hos jer 😜

Jeg giver 5 stjerner.
Utrolig hurtig levering, meget velholdte, pænt tøj.Jeg blev ovenikøbet ringet op, fordi hun havde opdaget et lille hul ved en trykknap. Hun spurgte, om jeg stadig ville købe dragten, dog til lidt nedsat pris. Det ville jeg gerne. Det var meget venligt gjort at ringe til mig. Pakken kom dagen efter jeg havde bestilt tøjet.

Antwort von Little Used
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.