"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte min første littleunbox fredag og modtog den allerede lørdag morgen. SÅ god box med en masse forskelligt indhold, som alt sammen faldt i god smag hos både lillemanden og jeg. Sim... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.
A.P.Møllers Alle 9C, , 2791, Dragør, Dänemark
- +45 51899000
- hello@littleunbox.dk
- littleunbox.dk
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Vil ikke anbefale dem.
For nogle år siden da jeg fik min søn, modtog jeg littleunbox fra gravid og de første mdr. dengang var jeg ellers tilfreds med boksen, og synes det var hyggeligt med de sedler der var med, hvor det stod om mit barns udvikling måned for måned og hvorfor det var lige det legetøj, der var i boksen. (Det er ikke med mere)
Jeg bestilte en boks nu til min datter og var noget skuffet over indenholdet. Synes ikke det var pengene værd, jeg mener bestemt ikke at det er “udvalgt til at passe netop dit barns alder og udvikling.” Som de ellers skriver på hjemmesiden.
Jeg bliver kontakt af en Susan fordi de ikke kan trække penge fra min konto til næste boks, hvor jeg over telefoner beder om at blive opsagt.
En måned senere bliver der alligevel trukket penge fra min konto og sendt en ny boks. Der var 3 stykker legetøj i, ikke pengene værd og det ene legetøj, var tilsvarende noget jeg fik i den tidligere boks.
Nu har jeg været inde og melde fra igen, jeg har skrevet en mail til Susan, der ellers godt kunne skrive og ringe til mig da de ikke kunne trække penge. Men kan ikke svare nu.
Dårlig kundeservice
Du kommer aldrig ud
Jeg har nu i tre måneder skrevet med ejeren på instragram og mail og fortalt jeg vil opsige min abonnement. De bliver ved at sende og trække penge hver måned og man kan ikke logge ind online så man er fanget.
Da ejer bliver ved at bekræfte at næste måned er den afmeldt og jeg nu 3. Måned i træk får en pakke, så må jeg spærre mit kort og gå videre med at anmelde ejer.
Føler mig snydt
Vi oprettede et abonnement under graviditeten og fik fine ting til både baby og jeg. Men efter 5 måneders-pakken valgt vi at afmelde abonnementet, da vi var træt af at have modtaget 10+ bideringe. Så mange er der ingen, der har brug for! Jeg kunne ikke logge ind på deres hjemmeside og skrev i stedet en mail for at afmelde abonnementet. Jeg fik i første omgang en mail om at virksomheden var konkurs men fik senere en mail af den nye ejer, som ville høre om vi alligevel gerne ville fortsætte abonnementet. Vi skrev tilbage at vi stadig gerne ville afmelde abonnementet. Vi hørte derefter ikke noget i to måneder, før der igen blev trukket penge på vores konto for en ny box. Jeg skrev igen til ejeren og forlangte pengene tilbage. Hun skrev at jeg måtte have afmeldt ved de gamle ejere og det var derfor det ikke var gået igennem og at jeg kunne sende pakken retur. Jeg bekræfter jeg gerne vil sende retur, men ikke for egen regning og videresender screenshots, hvor den ny ejer kan se, at det netop er hos hende jeg har afmeldt. Derefter hører jeg intet. For at undgå endnu en opkrævning er jeg derfor nødsaget til at spærre mit bankkort :(
Mangel på kundeservice
Efter to måneder, hvor jeg ikke har set skyggen af en boks, får jeg pludselig mail om, at der nu er en på vej til mig. Jeg har flere gange forsøgt, at afmelde mig abonnementet, fordi jeg intet har modtaget, men det har ikke været muligt, da hjemmesiden ikke har været oppe at køre. Jeg ringer til firmaet og bliver på ingen måde imødekommet i, at jeg bl.a. har fået et bidelegetøj, som jeg også fik i min datters 1 måneders boks. Nu er hun altså knap 5 måneder. Derudover fik jeg et andet bidelegetøj i præcis samme materiale og tekstur + en mascara og fodcreme til mig selv, hvilket ikke er hvad, jeg betaler til. Jeg får af vide, at det er lidt ekstra grundet omstændighederne, men hvis det reelt er tilfældet, ville det da give mening med noget ekstra til mit barn, når det er det, jeg har skrevet mig op til. Tingene har formegentlig bare lagt i overskud på lageret, og er blevet proppet i boksen, for at komme af med det overskydende. Vi har en længere samtale, hvor der blot kommer undskyldning på undskyldning, men ingen handling. Jeg bliver spurgt, hvad jeg ønsker fra samtalen, hvor jeg fortæller, at jeg ønsker boksen sendt retur, da det ikke er, hvad jeg har skrevet mig op til. Jeg får af vide, at jeg gerne må sende den retur, men på egen regning. Hvordan er det på nogen måde at imødekomme mig?
Løsning forhåbentlig på vej 🥹
Vi har været fuldt ud tilfredse med indholdet af de modtagne pakker (sidste var til 5 mdr.).
Det har vist sig at firmaet er gået konkurs men nu er overtaget af en mor, der glæder sig til at sende pakker.
Ifølge det oplyste er hun i fuld gang med at rydde op i manglende leveringer. Jeg giver ikke 5 stjerner da jeg jo intet kender til kvaliteten af kommende pakker. Held og lykke til den nye indehaver 🥹 p.s. man får stadigvæk autosvar om konkurs
Total skuffelse
Abonnementet blev aldrig leveret. Kundeservice svarede kun automatisk, og først efter endnu en henvendelse fik jeg besked om, at LittleUnBox er konkurs. Det er super uprofessionelt, at man ikke selv rækker ud til sine kunder omkring konkursen, men at man selv skal finde ud af det. Det mindste, man kan gøre, er at skrive en mail til aktive kunder med aktive abonnementer – det gjorde de ikke. Kan ikke anbefales.
Pakke dukkede aldrig op
Bestilte en gratis pakke igennem Preglife for over en måned siden, hvor man blot skulle betale levering. Levering skulle være inden for 2-7 hverdage, men det er aldrig kommet. Har sendt 2 mails og intet svar. Sikke et scam.
Pludselig problemer med modtagelse
Jeg har siden april og frem til 1. August modtaget bokse fra firmaet, den første var en graviditetsboks og den var fin, vi har efterfølgende modtaget bokse til vores barn i maj, juni, juli og august, som har indholdt fine ting til vores baby. Jeg modtager dog ingenting her i september, og på min medlemsside på hjemmesiden, står der pludselig at jeg først vil modtage 4 mdrs boksen til 1. November, altså når min baby er 6 mdr. Jeg skriver derfor til dem uden at få svar overhovedet.
Efter at have læst herinde, tænker jeg at der måske er noget konkurs under opsejling, uden at vide det. Men det virker meget mærkeligt at problemer med levering først opstår efter 1. August og ingen får svar på deres henvendelser.
Virkelig ærgerligt, da vi faktisk var glade for at få boksen.
Fup firma Har betalt for tre pakker og…
Fup firma Har betalt for tre pakker og kun modtaget to
Og de to pakker var ikke 650 kr vær
De svare ikke på de mail jeg har sendt
Ikke set skyggen af den pakke
Ikke set skyggen af den pakke, jeg bestilte d 12 august. Skrevet på mail og Instagram - intet svar!
Ikke bestil fra dem!
Ikke bestil fra dem!! Jeg har bestilt en pakke for 1 måned siden, hvor der i ordrebekræftelsen står levering indenfor 2-7 hverdage. Der er nu gået 1 måned, jeg har ringet til dem HVER dag, hvor telefonen aldrig bliver taget. Jeg har skrevet flere mails til dem - uden svar! Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem. Bestil ikke fra dem, medmindre du ønsker at miste dine penge.
Bestilte en box med rabatkode gennem…
Bestilte en box med rabatkode gennem preglife d.11 august og har stadig ikke modtaget den. Har forsøgt at kontakte virksomheden på både mail og tlf. x mange, uden svar, der er blot autosvar indenfor to dage.
Når jeg ringer går den direkte på telefonsvarer.
Det er under al kritik.
Man modtager ikke sin pakke og de…
Man modtager ikke sin pakke og de svarer ikke på mails eller andet. Scam!
Manglende kontakt
Jeg bestilte en startpakke, med rabatkode gennem preglife d. 11/8-25. Betalte 38 kroner i fragt. Med forventning om at se min pakke inden for 2-7 dage, som det fremgår i bestillingen. Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, eller fået en opdatering på denne. Jeg har forsøgt at kontakte littleunbox, gentagende gange på mail, telefon og sågar Instagram, jeg kan ikke komme i kontakt med den nogen steder.
Kan blive i tvivl om jeg nogensinde kommer i kontakt med den eller modtager min pakke, virkelig øv.
Ingen levering eller svar fra littleunbox
Jeg bestilte en baby startpakke med rabatkode gennem Preglife som reklamerer for denne (gratis men med betaling for fragt 38kr.). Bestilte startpakken d.14/8-25 med information i ordrebekræftelsen omkring levering på 2-7 hverdage. Kontaktede LittleUnbox 6 hverdage efter pr. Mail d.23/8, da jeg intet havde hørt siden ift. afsendelse/levering. Her får jeg autosvar med “ Vi vender derfor tilbage så hurtigt vi kan og senest inden for to hverdage.” og har stadig intet hørt fra dem. Det er så uprofessionelt, at man som minimum ikke prioriter sine kunder/fremtidige kunder med klarhed og svar, når de ikke lever op til forventet levering. Selv for “et lille firma”. Jeg er oprigtig i tvivl om jeg nogensinde ser skyggen af den startpakke - og er enormt utilfreds med der reklameres så fint i Preglife appen, som mange gravide bruger, hvor man tror det er helt i orden, når der er SÅ dårlig service. Øv.
Ordre ikke modtaget - ingen kontakt
Bestilte en babystartpakke den 12. august og har stadig ikke modtaget den. Har forsøgt at kontakte virksomheden på både mail og tlf. men intet svar.
Aldrig fået svar på ordre
For to uger siden købte jeg abonnement, som skal gives i gave. Jeg skulle derfor skrive til Little Unbox’s e-mail og bede dem sende gavebevis, jf. deres hjemmeside. Skrev til dem efter ordren var lagt, har ikke hørt retur endnu. Kun autosvar, som fortæller, at der er svar indenfor to hverdage.. har skrevet flere gange på mail og via deres kontaktformular på hjemmesiden. Også ringet dagligt, hvor der er telefonsvarer på, som siger, at de ikke kan komme til telefonen lige nu. Jeg ved ikke, om det ender med, at de bare opstarter abonnementet uden jeg får mit gavebevis. Overraskelsen ved gaven vil blive ødelagt. Helt ærligt, så svært skal det ikke være at glæde sine kære med en gave.
Det er fair, at man ikke er fuldtid på sin virksomhed, men giv dog kunderne svar. Jeg synes, at det her virker uærligt og uoverskueligt. Gør det nu bedre ..
Vilket oseriöst företag på den svenska…
Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag inte kan använda samma kod som jag fått rabatt på. Väldigt tråkigt!
Skuffende indhold, lav værdi.
Modtog boxen til min datter i 2020 og 1½ år frem, ville prøve igen nu med start fra gravid men indholdet er så skuffende.. Jeg regnede frem til at der til normal pris var for 51,- mere end boxens pris, hvis jeg købte tingene selv til normal priser, men da flere af tingene er på tilbud kunne jeg have købt dem billigere end boxens pris.
Derudover var et af produkterne en bamse som i min optik hører til i en 1-2 mdr box og ikke graviditets box.
Da jeg fik sidst var der en minimum værdi på 400,- det er korrekt som kundeservice svarede mig på min mail om skuffende indhold at det lover de ikke længere, men jeg havde altså forventet mere uanset hvad.
Skal en overraskelses box give mening for mig skal den indeholde produkter jeg ikke selv ville støde på og have en bedre værdi end selve boxens pris.
Derudover sender de mig allerede bekræftelse på ny levering 5 dage efter første box, er bestilt og allerede dagen efter den første er modtaget, jeg når derfor hverken at få svar på min klage mail eller kunne opsige abonnement før en ny box er på vej som først burde sendes om 3 uger.
Jeg synes kvaliteten er blevet ringe og vil derfor ikke anbefale gravid boxen, jeg ved af gode grunde endnu ikke om den er det værd når baby er født.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.