Samen met mn vriendin geweest, we waren heel benieuwd naar deze show! Lisa is een powervrouw, geeft je een inkijkje in haar leven, waar ze nu staat en wat haar missie is! Ze doet dit op een hilarische... Mehr ansehen
Lisa heeft een enorm vermogen om te inspireren en je op het puntje van je stoel te houden. Puurheid en echtheid te top. Omlijst met humor, zelfspot, nuchterheid, diepte en hart. Gun jezelf een paa... Mehr ansehen
Lisa verzorgd een spetterende interactieve one woman show. Iedereen mag spreken, wordt gewaardeerd en meegenomen in de onwerkelijke realiteit van liefde, beminnen en sex Porno is... de slogan waar ie... Mehr ansehen
Alles is hieronder reeds gezegd over deze verschrikkelijk slechte en tenenkrommende voorstelling dus daar sluiten wij ons van harte bij aan. En wij nemen een goede les ter harte; altijd EERST de ware... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een lef!
Verrassend om de andere reviews te lezen. Daar ga ik verder niet op in.
Ik heb de show maar liefst 2x mogen zien en heb ervan genoten. Een inkijkje in een wereld die totaal niet de mijne is. Lisa neemt geen blad voor haar mond en noemt alle beestjes bij naam.
Ik heb grote bewondering voor haar lef om zichzelf zo bloot te geven.
Leerzame show
Leerzame show, met hele goede boodschappen voor veel vrouwen
Heaven is close to this lady
Heaven is close to this lady, alongside with God, what she stands for has given me that necessary extra push towards healing myself, healing from the hurt, being open and loving to my inner child
Het is haar verhaal en het is perfect
Jezus houdt van je Lisa
Interessanten show met leerzame en conische stukken
Ik vond de show erg interessant, ik had vooraf niet helemaal een beeld bij wat ik zou kunnen verwachten maar was blij verrast! Het was daarnaast niet alleen interessant maar ook leerzaam en ook nog grappig. Er zitten wijzen lessen in zowel voor mannen als vrouwen, die ik iedereen zou aanraden!
Avond vermaakt maar geen goede show. Zelfverheerlijking, overdrijven en niet echt grappig
Lisa geloofd dat ze in vanalles goed is. Dus ik hoop dat ze het niet erg vind als ik zeg dat theater er niet een is. Voor de duidelijkheid, ik vind dat mensen vaker hun sterke kanten mogen waarderen, maar elke 2 minuten zelfverheerlijking maakt niet een hele leuke show.
Ook gaat ze los om met feitelijkheid. Veel overdrijven en soms benoemd ze een feit waarvan je graag de bron zou willen checken. Ze presenteerd haar hetrosexuele visie/filosofie over mannen en vrouwen als feitelijk. Eentje die geen plek lijkt te hebben voor non-binaire personen, polygamie en casual sex. Maar de mannenhaat waar voorgaande reviews het over hadden vond ik heel erg meevallen. Ik hoop dat dit iets is wat ze er uitgewerkt heeft.
Humor is natuurlijk subjectief, zelf vond ik het niet zo grappig. Denk aan kleine en grote penissen belachelijk maken en kinkshamen.
Ook even positief punt, het autobiografische deel vond ik interessant en een goed stuk over je hoorbaar maken tegen sexuele intimidatie, aanranding en orgasmes faken.
Ik vond het niet zo tenenkrommend om de zaal te verlaten en dat heeft niemand dit keer ook gedaan (op een plassertje na), dit was waarschijnlijk wel grotendeels omdat Lisa de show begon met het verzoek of niemand dat wilde doen.
Helaas geen aanrader….
Lisa is een bewuste vrouw die zich in de loop van haar intense leven mooi ontwikkeld heeft. Ze weet je echter niet mee te nemen in haar verhaal op toneel. Soms is het plat, tenenkrommend en niet om aan te zien.
Heerlijk hoe ze haar leven deelt …
Heerlijk hoe ze haar leven deelt en haar inzichten. Ik vind het leuk. Maar duidelijk mag zijn dat er nog veel vrouwen niet toe zijn aan haar wijsheden. Voor mij was het een feest van herkenning. En vrouw die niet perfect is maar goed weet wat zorgen voor jezelf inhoudt. Soms overdone, maar dat is deel. Take it all or let it go. Like it.
Verrassend en bijzonder
Geheel onbevangen, niet weten wat ik kon verwachten naar de show van Lisa geweest.
Met een lach, emotie, herkenning, interactie neemt Lisa schaamteloos ons mee door haar verleden. Naast de spiegel en eye openers die Lisa ons voorhoudt zet ze je behoorlijk aan het denken om goed naar jezelf te kijken.
Ik heb bewondering voor je, een vrouw met ballen en lef om je leven met ons te delen, in de hoop dat we er wat van leren. Dank je wel.
Topavond!
Wat Lisa verteld zou iedereen een keer moeten horen. Vanuit haar eigen ervaringen verteld ze over de liefde, relaties, porno en meetoo. Maar ook over zelfliefde, sex, beminnen en overgave. Veelal serieus met een boodschap en soms hilarisch! Meer dan de moeite waard om eens goed voor te gaan zitten.
Een bijzondere ervaring
Theateravond met Lisa is een bijzondere belevenis, soms punten van herkenning maar vooral veel diepgang. Neem vooral niet alles letterlijk maar lees tussen de regels door. De uiteindelijke boodschap is helder, vrouwen zijn nog te veel pleasers, ondanks het gegeven dat vrouwen meer voor zichzelf opkomen gaat het nog veel te vaak mis. Mag ook best benoemd worden, de manier waarop was toch luchtig genoeg en soms ook komisch.
Schaamteloos Open van Lisa Staal: Lessen in Liefhebben met een grote L!
Zohooooo, wat een avond: Lisa Staal’s Schaamteloos Open als buitengewoon verjaardagscadeau van een ware hartsvriendin was geen gewone theaterervaring: het was een Levensles met een heel Grote L! Deze doldrieste, ontroerende show mag, nee móet gezien worden. Vanuit de soms schokkende en vaak hilarische verhaallijn tekent zich langzaam maar zeker de broodnodige boodschap af voor ieder mens die wil liefhebben: Zet de liefde voor jezelf voorop, neem geen genoegen met kruimeltjes die van de tafel vallen, kies ervoor bemind te worden en te beminnen! De Liefde Bedrijven als overtreffende trap van Sex. Duizendmaal dank prachtige, levenslustige, knotsgekke en bovenal liefdevolle Lisa. En… Evviva la Revoluciòn! ♥️
Het was geweldig!
Het was geweldig!!
Dit was de tweede keer dat ik bij de show van Lisa was. Ze is ook echt ‘schaamteloos open’ zoals de show heet, ze deelt haar eigen ervaring en wil je wat meegeven over zelfliefde. Ik vond het weer geweldig, goed gedaan Lisa!!!
Bijzonder en sneu voor Lisa ! Waar zal ik beginnen..
Waar zal ik beginnen..
Als liefhebber van psychologie en vanuit een liefdevol hart , een zwak voor groei van mensen en puurheid in openheid , ging ik geheel open ,deze voorstelling tegemoet.
Lisa begint de show met kwetsbaarheid mbt haar levensloop ,wat ik zeer waardeer, echter wanneer ze zich positioneert in de rol van haar oudere ik die als dame van lichte zede werkzaam is geweest , verandert ook haar voorkomen ,haar energie en haar blik .
Ondanks dat ze vooraf verteld over de behoefte aan stabiliteit in haar leven en haar zoektocht naar zichzelf vanuit kwetsbaar oogpunt ,lijkt het haar passend om nog zo vol passie en aldus naar eigen inzicht " goede humor "( wat allerminst fraai was ) terug te blikken op heftige periodes met verzwaring en wanhoop in haar leven. Lisa leek ervan te genieten waartoe het overkwam dat een gespleten persoonlijkheid zich openbaarde op het podium .
Het lijkt in de show meer dat Lisa zich tot meerdere persoonlijkheden met een eigen visie heeft ontwikkeld die naast elkaar voortleven dan tot een gedegen stimulans of voorbeeldfunctie met een flinke dosis zelfreflectie, stabiteit en bewustzijn voor dames die zelf zoekende zijn. Het idealisme en de flair waarmee ze over zichzelf spreekt die zijn een van de enige SCHAAMTELOZE feiten die ze heeft weten te tentoonstellen.
Een show vol met het IK-je van Lisa die op mij overkomt als een dame die nog niet bewust is van haar schaduwkanten en aandachtsgeil de show probeert te stelen en waarbij ze uit dat de keuzes die ze maakt ten goede zijn van derden. Welke eigenlijk, naar eigen zeggen allemaal een keuze blijken om haar eigen ego te verheerlijken , lisa is goudeerlijk en niet geheel bewust dat in haar eerlijkheid ook haar issues verstopt zitten . Dit is geen sneer maar zal inzichtelijk zijn voor velen met mensenkennis.
Er zitten delen in de show die voor de kwetbare vrouw een eye opener kunnen zijn ( welke ze uit boekjes heeft gehaald , wederom een citaat waarin ze in haar gevecht met zichzelf aan het kortste eind trekt door zelf educatie zonder moraal besef te vormen en zich daarna uit te geven als goeroe met een instabiele basis ) echter de manier van hoe ze over het podium beweegt vanuit een zelfingenomen houding haalt deze geloofwaardigheid mbt tot haar missie wel erg naar beneden.
Richting het einde van de show haalde ze een groep studenten het podium op waarvan ik vermoed dat ze gratis kaarten hebben gehad ( aanname) Plotsklaps was het contact met de zaal en de zogenaamde dankbaarheid om haar verhaal de wereld in te sturen ter inspiratie verdwenen en werd iedereen genegeerd terwijl we de zaal verlieten en onderling werd gespeculeerd over waar we nu eigenlijk naar hadden zitten kijken , een bijzondere gewaarwording dat lisa plots was uitgetuned en in haar zelfingenomen bel alles plotsklaps eindigde. Deze Lisa-show is waarschijnlijk de zoveelste schnabbel waarmee ze zich staande probeert te houden in de wereld. Het is een zeer gedreven dame die zich graag laat zien en horen , de motivatie om door te zetten siert haar .
Het is best sneu dat deze dame klaarblijkelijk steeds verkeerde keuzes blijft maken om in de gratie en aandacht te vallen bij anderen op haar eigen zelfingenomen manier. Bij de aankoop van het kaartje kregen we een boek, nav de aandachtsgeilheid die ze op het podium heeft weten weg te zetten voel ik er weinig voor om nog meer van haar ( eigenlijk treurig sneu en hulpbehoevende lisa die ik oprecht een waardig plekje in zichzelf gun en een stabiele persoonlijkheid en een waardevol gedegen voortzet in haar turbulente leven ) te lezen . Voor mij was de Lisa show eenmalig en ondanks dat ik ervaar dat ze zich maar -gewoon-een-weg-baant in dit leven om zichzelf staande te houden zal ik de show op zeker niet aanbevelen .
Heerlijk genoten
Heerlijk genoten van de voorstelling van Lisa! Een vrouw die durft en zoals de titel van de show aangeeft: schaamteloos open is. Mogen veel vrouwen van leren: open zijn, kwetsbaar durven zijn en opkomen voor echte liefde!
Geweldige show en een feest van herkenning!
Lisa neemt je mee in haar (liefdes)verhaal. Een verhaal over verlies, gevoelens, hilarische gebeurtenissen en uiteindelijk onvoorwaardelijke liefde. Een lach en een traan, echt een feest van herkenning voor vrouwen van alle leeftijden! Wat kan de liefde eigenlijk mooi zijn en wat verdienen we dat allemaal, zowel mannen als vrouwen. En die spectaculaire afsluiting gisteren? Wat een feestje van mannen én vrouwen samen, geweldig! Ik zeg: RE-VO-LU-TIE en ga het zeker zien!!
Wat een vreselijke narcistische…
Wat een vreselijke narcistische voorstelling dat dit theater mag heten vindt ik schaamteloos.
Lisa hou het bij je workshops ofzo maar geen theater meer.
Zo slecht dan ook nog zoveel geld.
Sorry lisa maar denk dat je toch een ander pad moet gaan bewandelen.
Vond het geweldig
Ik herken niets in sommige slechte reviews, wat een azijn pissers zeg .
Heb juist mega genoten , echt zal het iedereen aanraden , ze slaat echt wel de spijker op zn kop teminste als je er voor open staat .
Zo niet , moet je niet heen gaan .
Sandra Reus
Afgelopen zondag bij de voorstelling…
Afgelopen zondag bij de voorstelling geweest samen met mijn 2 zussen.
Wat een mooie middag hebben wij gehad met een lach en een traan. Lisa heeft een missie en een boodschap te brengen aan ons vrouwen en de mannen van nu. Liefde respect en verbinding dat is wat ik heb gevoeld afgelopen zondag. Een absolute aanrader voor de mensen die niet bang zijn om in hun eigen spiegel te kijken en hun bewustzijn willen verruimen.
H b enorm genoten van deze show
H b enorm genoten van deze show. Lisa trigger allerlei lastige onderwerpen van deze tijd. Ze geeft inzicht dat er als vrouw veel meer te beleven valt met je partner dan wat er in onze cultuur ingeslopen is. Alleen mannen die open staan voor echte liefdes uitwisseling hebben dit al geleerd. Deze hebben dan ook blijeren vrouwen aan hun kant. Dat is toch wat iedereen zou willen? Lisa heeft de ballen dit allemaal haarfijn over te brengen.
Of je wil of niet ik denk dat iedereen hier iets goeds mee kan. Compliments mevr Staal!
Eye opener
Hoewel het niet de komische show was die ik verwachtte ben ik er wel met een open mind naar toe gegaan. Vond het wel een inspirerende voorstelling die mij aan het denken heeft gezet over mijn eigen valkuilen. Aan de hand van haar eigen ervaringen houdt Lisa je een spiegel voor. En hoewel haar leven niet exact overeenkomt met mijn leven ontdek je dat hoe je reageert (in deze show vooral op mannen) dit vooral veel zegt over je eigen gevoel van eigen waárde in het algemeen en dat je nee mag zeggen zonder dat knagende schuldgevoel. Bedankt Lisa voor het voorhouden van deze spiegel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.