LIREMA Eye Clinic Lithuania - Klaipėda Bewertungen 61

4,5

Minijos g. 91, LT-93234 Klaipėda, LT

Operacija buvo greita, kruopšti, atsakinga. Visiškai dar nesu patenkinta - jau baiginėjasi antras gyjimo mėnuo, bet visiškai matomumas neatsistatė, vis dar laukiu. Kaip darbuotoja paskambino prieš o... Mehr ansehen

Prieš daugiau nei mėnesį (2025 m. rugsėjo 10 d.) man buvo atlikta regos korekcija Femto būdu. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pasiryžau šiai operacijai ir žinoma ačiū profesionaliam personalui ir gydy... Mehr ansehen

Darbuotojų dėmesingumas kiekvienai detalei. Akių operacija buvo ilgai laukta ir dabar kasdien džiugina. Nors ir buvo nesklandumų po operacijos, dėl mano kaltės, bet klinikos gydytojai skubiai padėjo,... Mehr ansehen

1. Augenklinik
  2. LASIK-Chirurg
  3. Medizinisches Zentrum
  4. Augenarzt
  5. Augenoptiker
  6. Optometrist

Über LIREMA Eye Clinic Lithuania - Klaipėda

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Lithuania and Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Lithuania, Sweden, Denmark and Norway.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

Akių klinika LIREMA

Lietuvos ir Skandinavijos akių chirurgijos klinikų tinklas
Didžiausias akių chirurgijos tinklas Lietuvoje – klinikos Vilniuje (Verkių g. 34), Kaune (A. Baranausko g. 15), Klaipėdoje (Minijos g. 91), Šiauliuose (Vasario 16–osios g. 44A). 2015 m. atidaryta klinika ir Švedijoje, Stokholme (Kungsgatan 54, 11135), Malmėje (Nordenskiöldsgatan 18), Geteborge (Södra Vägen 10), 2019 m. – Danijoje, Kopenhagoje (Trommesalen 2-4), 2023 m. – Osle, Norvegijoje (Dronningens gate 8A).
Tausojanti chirurgija
Profesionalūs ir ilgametę patirtį turintys akių gydytojai-mikrochirurgai, naujausia įranga, pažangūs gydymo metotai.
Teikiamos paslaugos
Regėjimo korekcijos lazeriu, kataraktos, žvairumo, šalto miežio, sparninės plėvės, plastinės vokų, vitrektomijos, keratokonuso ir kt. operacijos, atliekame reikalingus tyrimus ir kitas procedūras.

4,5

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Lasek

I had a Lasek surgery for my eyes at Lirema in Klaipeda. It was absolutely the best thing I could ever do to myself. I’m not going to lie, the first few days after procedure were terrible , so get ready, but it’s absolutely worth it. The staff was professional and friendly. Highly recommend!

21. November 2025

Dėkui!!!

Nuoširdžiai dėkoju Dr. Vilijai Danilevičienei- vokų operacija pavyko puikiai- mano akyse dabar šviesu :)
Pagarbiai
Virginija R.

12. Januar 2026

Atliko lazerinė akių operacija…

Atliko lazerinė akių operacija Klaipėdos Liremoje.
Dar tik antrą savaitę , bet jau esu patenkinta. Dar galutinio vaizdo nėra , bet jau džiugina ką matau šiai dienai. Nes be akinių tokio vaizdo nemačiau. Tad laukiu visiškai viso sugijimo , bet gydytojai perspėjo kad reiks palaukti;)
Personalas paslaugus , nuramino nes tikrai labai stresavau taip pat supratingas viską pataria ir atsako į neaiškius klausimus. Gydytojai supažindino su operacijos eigą viską sakė ką daro, kad nebūtų išgaščio.
Pati operacija buvo neskausminga, pooperacinis laikotarpis buvo nemalonus , bet tikrai iškenčiama , klinika visais vaistais pasirūpino. 😊 Rekomenduoju visų 100%. Ačiū!

8. Januar 2026

Operacija buvo greita

Operacija buvo greita, kruopšti, atsakinga.
Kaip darbuotoja paskambino prieš operaciją, aš paklausiau ar reikia palydos, man buvo atsakyta NE. Ir tai buvo pati didžiausia klaida, nes nespėjau grįžti namo ir pradėjo košmariškai skaudėti ir nemačiau kelio, neįsivaizduoju kaip grįžau namo, palyda būtina.

19. Januar 2026

Vienas iš geriausių gyvenimo sprendimų

Vienas iš geriausių gyvenimo sprendimų. Viskas greita, profesionalu. Tiesa, po operacijos buvo truputį dvejonių, kad ne viskas gerai ir nėra taip kaip turi būti, tačiau tai buvo gijimo procesas.
Esu labai laiminga ir dėkinga. Ačiū personalui ir gydytojai.❤️

28. November 2025

Amazing service and operation, but

Amazing service and operation. But unfortunately, due to misunderstanding or some error in system when i cam for consultation, i was informed , that i should come next day..which was impossible. But they changed time for the same day, so it's fine.

28. November 2025

Nuostabu

Puiku. Esu patenkinta atlikta korekcija 😊 Gydotojai nuostabus labai rupestingi visa info suteikia nuo a iki z. Net korekcijos metu puikiai psihologiskai palaiko jog nebutu baisu 😊 registratores taip pat nuostabios visada imanoma prisiskambinti ir gauti reikiama informacija.

22. Dezember 2025

atsiliepimas

Viskas buvo puiku nuo pirmos iki operacines konsultacijos iki paskutines po operacines, apart to fakto, kad vaistai nuo skausmo kurie yra isduodami ir israsomi papildomai, visiskai nepadeda.

31. Oktober 2025