Líodor Bewertungen 131

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een pakketje luchtjes besteld en deze zou op 1 april afgeleverd worden. PostNL meldde het pakketje bij mij afgeleverd was in de brievenbus. Tot nu toe niets gezien. Dit lijkt op oplichterij.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst, zou snel verzonden zijn. Enkele dagen later melding dat PostNL het pakketje bezorgd had, echter niets ontvangen. Contact gezocht met Liodor, moest 7 dagen wachten dan zou het pak... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Testpakket besteld, 3 geuren blijven amper hangen. 2 geuren zijn wel echt heel goed, en blijven lang hangen. Ik heb echter geen gratis testers bij mijn bestelling gekregen, wat wel zo werd geadverteer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen week heb ik 2 geuren besteld. De levering was heel snel en de geuren kwamen ook goed overeen met de merkgeuren. De parfumolie blijft ook lang hangen zoals wordt vermeld. Ik heb nu alweer voo... Mehr ansehen

1. Parfümerie

Vom Unternehmen geschrieben

Ruim assortiment luxe merk geïnspireerde parfum olieen. Jouw favoriete designer parfum maar dan sterker, beter, intenser, goedkoper en gezonder. Shop nu Olie Parfum bij Líodor!

3,6

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Net mijn bestelling binnen👍

Net mijn bestelling binnen, mooi verpakt en 3 samples erbij gekregen, ruiken allemaal super lekker, moet natuurlijk nog even afwachten hoelang ze blijven hangen, maar als ik van alle positive reviews uitga, zal dat best goed komen.

28. Juni 2025

De geuren netjes ontvangen

De geuren netjes ontvangen, maar ik ruik er letterlijk niks van. Mijn man ook niet. Erg zonde van mijn geld. Voor ons geen liodor meer! Ze beloven niet wat ze zeggen helaas! Oftewel: te mooi om waar te zijn.

27. Juni 2025

Beste,

Dankjewel voor uw review en wat jammer dat onze parfums u niet schikken. We willen graag benadrukken dat elke geur persoonlijk is. En dus blijft de ene geur bij iemand langer hangen als de ander.

U kunt ons nog steeds een mailtje sturen naar info@liodor.nl Als u de parfums wilt ruilen.

We horen graag van u en streven ernaar dit met u op te lossen!

Parfum niet ontvangen

Parfum niet ontvangen, terwijl er staat bezorgd in brievenbus. Nu is dat uiteraard de fout van postnl.
Maar liodor reageert gewoon niet op appjes. Vind ik niet netjes. Als bedrijf hoor je dit op te lossen. Dus voor mij geen liodor meer.

18. Juni 2025

Beste Maaike,

Wat jammer om te horen dat je een vervelende ervaring hebt met ons merk. Dit is absoluut niet de bedoeling, we willen je heel graag helpen! Als je een mailtje stuurt naar info@liodor.nl kunnen wij u direct verder helpen! PostNL geeft vaak aan dat een bestelling is bezorgd maar in de werkelijkheid niet zo is, meestal is het pakket dan 1-3 dagen na aflevermoment toch terecht!

We horen graag van u en streven er nog steeds naar dit met u op te lossen!

Fantastisch!

Super snelle levering!
De geuren lijken echt op de originele geuren en blijven onzettend lang heerlijk geuren!
Een absolute aanrader!!!

12. Juni 2025

Verrast

Zeer goede geur, ik had de sample van no5 besteld, dit was dr geur die mijn oma altijd droeg.

Hij ruikt zo goed als indentiek, binnenkort fullsize bestellen.

Dit was een goed moederdag cadeau voor mezelf.

9. Mai 2025

SUPERRRRRR

Ik heb hier voor het eerst wat besteld. 1 geurtje van sauvage en een setje proef monsters met 5 verschillende geurtjes. Ik ben HEEL tevreden de geur is fantastisch en blijft lang hangen en ik kreeg het prachtig verpakt opgestuurd. 10/10. Bedankt

7. Mai 2025

Heerlijke geuren

Snelle verzending. Heerlijke geuren. Fijn dat je uit de samples kunt kiezen welke het best bij je past en de geur blijft lekker lang zitten. Ik bestel zeker weer.

17. April 2025

Beste op de markt

Al meerdere keren besteld bij Liodor. De geur blijft de hele dag hangen. Flesjes gaan lang mee en zijn makkelijk mee te nemen. Zelf heb ik er altijd eentje in mijn jaszak zitten. Ik kan iedereen Liodor aanraden.

21. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lucht blijft niet hangen

Lucht blijft niet hangen. Geloof Facebook commentaren niet want negatieve ervaringen worden weggehaald

17. März 2025

Beste Ilona,

Dankjewel voor uw bestelling en uw feedback!
We zullen uw commentaar meenemen in ons team om te overleggen.

We willen graag vermeldden dat als u niet tevreden bent over de geuren, u altijd kunt retouren binnen 14 dagen. Ook als de parfums al gebruikt zijn. Het is dus het beste als u uw mening uit bij ons via de mail. Dan kunnen we direct een terug betaling regelen, I.P.V over en weer via reviews.

We streven ernaar iedereen tevreden te houden en is dus niet onze intentie om u te negeren of weg te zetten.

Stuur ons een mailtje naar info@liodor.nl en we kunnen nog kijken wat we voor u kunnen doen!

Líodor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit

Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit! Heerlijke geuren en ze blijven erg lang hangen. Het normale size flesje ziet er prachtig uit en rolt erg fijn op je pols en hals. Krijg steeds vaker complimenten over dat ik lekker ruik! Ik bestel zeker opnieuw bij Líodor

20. Januar 2025

Test setje is prima!

Test setje is prima!
Geuren blijven lekker hangen, en doe er ook
lang mee.
5 rollers naar keuze
Ik rol de roller goed over mijn hals en mijn kleren ruiken er zelfs de dag daarna nog naar
Ze hebben wat weg van de echte geuren, en ruiken warm en bloemig.
Heb nog 1 setje besteld de vorige levering was optijd!

3. Januar 2025

nee dank je

ziet er op site anders uit dan wat je krijgt

19. Dezember 2024

Beste Jurgen.

Alle foto's op onze site zijn de daadwerkelijke producten die u ontvangt. We hebben al meerdere malen contact met u gehad. U dacht dat u een grote parfum had besteld. Maar u heeft een sample pakket besteld. Wat u zegt dat u dus niet krijgt wat op de website staat, is dus onjuiste informatie.

Bedankt voor je review en we hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De verpakkingen zien er super uit heel…

De verpakkingen zien er super uit heel leuk verpakt heb de proefsetje gepakt

Maar helaas de geur blijft niet lang
Ondanks dat ik de aanwijzingen heb opgevolgd van de medewerker blijft het ook niet lang reuken hierna weer contact gezocht maar reageren nergens meer op heel jammer was erg prijzig voor iets wat niet overeenkomt met wat ze beloven

Update op u reactie
Ik heb wel degelijk via verschillende manieren contact proberen op te nemen met jullie via facebook en de mail helaas volgens jullie heb ik dat niet gedaan

Maar prima heb een mail gestuurd en ook daar maken jullie alleen verwijten over mijn review jullie geven aan alleen via de mail klachten te willen krijgen maar helaas zo werkt het niet altijd

2. November 2024

Hey!

Dankjewel voor uw review en uw bericht. Wat jammer om er achter te komen via een review dat u niet tevreden bent. We willen u graag vermelden dat u gebruik had kunnen maken van ons retour beleid. We willen uiteraard dat iedereen een geweldige ervaring heeft, en dat het niet aan uw verwachtingen voldoet kan gebeuren. We waren ook niet op de hoogte dat u het niets vond.

Stuur ons even een mailtje en wellicht kunnen we samen nog tot een overeenstemming komen!

Team Líodor

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr