lingeriehuisonline.nl Bewertungen

4,6

Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te komen passen. Toen ik aankwam stond er al iemand klaar om mij te helpen en ook was de lingerie waarvan ik eerder had aangegeven daar interesse in te he... Mehr ansehen

Heb deze maand nigmaals 3 abc borstprothese bh's besteld. Ditmaal werd de bestelling binnen de 3 werkdagen verwerkt en afgeleverd. Deze bh's zijn echt zeer comfortabel om dragen. Zijn puur katoen en... Mehr ansehen

27 december een bestelling gedaan. Bevestigingsmail levertijd 1-7 werkdagen. Uiteraard gewacht ivm drukte feestdagen. Tot heden niks ontvangen. 10 januari mail gestuurd, geen reactie. Telefonisch ni... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

BH's, lingerie, ondergoed, boxershorts - Kundig advies

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede service

Snelle bezorging, goede service. Helpen je ook met alternatieven als dat nodig is. De enige keer dat de bezorging langer duurde dan afgesproken lag dat volledig aan de brievenbus service van PostNL, want daar lag het pakketje allang. De laatste keer werd het bezorgd via de pakketservice van PostNL en toen was het prima op tijd.

22. Juli 2026

Fijn adresje!

Enorme keus, en ook alle (ook grotere) maten aanwezig! Snelle verzending, eventuele retouren ook snel verwerkt. Fijn adresje!

24. Juli 2026

Prima

Ik bestel hier al jaren mijn bh's en slips. Uitstekende service

15. Juli 2026

Onbetrouwbare leverancier

Dringend ondergoed nodig.

23 mei betaald. Nog steeds niets ontvangen, zelfs post.nl niet

Heel slecht! Ze willen niet een nieuwe zending sturen want post.nl heeft het heel druk.

Hun probleem nu mijn probleem.

Verkoop willen ze niet ontbinden.

Mensen koop hier niet, ze verstoppen zich.

Walgelijk die Friezen

30. Mai 2026
lingeriehuisonline.nl-Logo

Antwort von lingeriehuisonline.nl

Beste Ron,
Wij hebben uw review gelezen en het nagekeken. U heeft uw bestelling geplaatst op zaterdagavond 23 mei. Omdat maandag 25 mei Tweede Pinksterdag was, hebben wij uw bestelling op dinsdag 26 mei verzonden en overgedragen aan PostNL.
In de track&trace staat: Niet ontvangen of verwerkt:
Dit betekent dat PostNL het WEL heeft ontvangen maar nog NIET heeft gescand in het sorteercentrum, dit betekent dat PostNL meer tijd nodig heeft om alles te verwerken. Door de feestdagen rondom Hemelvaart en Pinksteren kan de verwerking en bezorging helaas langer duren dan u normaal van ons gewend bent. Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend is en bieden hiervoor onze excuses aan. De bezorgers en koeriers van PostNL doen hun uiterste best om alle pakketten zo snel mogelijk te verwerken en te bezorgen, helaas moeten we een beetje geduld hebben, maar het komt altijd goed.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak en vervelende vertraging en u kunt erop vertrouwen dat uw bestelling altijd krijgt geleverd.
Met vriendelijke groet Lingeriehuisonline

Eerste ervaring met dit bedrijf

Eerste ervaring met dit bedrijf; uitgebreide webshop met mooie, kwaliteitsproducten.
Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je vriendelijk te woord staat en advies geeft.

28. März 2026

Alweer voor herhaling vatbaar

Net als de vorige bestelling was het weer een prettige ervaring. Goede communicatie, zeer degelijke kwaliteit, snelle levering, en het uitpakken van het met aandacht ingepakte doosje met de bestelde spulletjes is een cadeautje.

12. Dezember 2025

Prima bedrijf

O.a. wol/zijde hemden en t-shirts gekocht. Alles van prima kwaliteit. Snelle levering. Telefonisch contact prettig. Mogelijkheid achteraf betalen

25. November 2025