Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg så en anden kundes anmeldelse, at hun havde fået sin Siemens kaffemaskine indenfor meget kort tid. Efter utallige forsøg i andre butikker, uden held, tog jeg alligevel chancen hos Lindved El... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helene meget profosionel, sød og imødekommende, overholde de aftaler der laves 🙂 Talte også med en teknikker, som hjalp mig godt igennem med mit spørsmål Fryseren kom som aftalt, allerede ca kl 1... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skriver med stor glæde om Lindved El hvor vi købte en kummefryser. Fine informationer, let bestilling og betaling, hurtig levering. Og som bonus blev fryseren stillet helt ind i vores garage selvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling, hurtig levering, ingen problemer! :D Bestilte et køleskab i weekenden, og det blev leveret i dag (onsdag) - super hurtigt, og ingen dikkedarer! Mange andre steder skal man vente... Mehr ansehen

1. Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
  2. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

Køb hvidevarer online hos Lindved El i Vejle eller besøg os i butikken - vi leverer din nye vaskemaskine, opvaskemaskine eller køleskab i hele Danmark. Vi installerer og monterer hvidevarer i en radius af ca. 50 km fra Lindved, Vejle - bor du i eller i nærheden af Horsens, Skanderborg, Aarhus, Kolding eller Vejle, leverer og monterer vi gerne dine nye hvidevarer.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Veludført arbejde

Vi havde en af deres folk ude og se de ting vi gerne ville have lavet og fik derefter et godt tilbud, på eltavle, trækning af strøm til skur og udelys, samt ude stikkontakter Der var en god dialog om løsningen af opgaven.
En Elektriker og en lærling kom ud kort tid efter vi havde sagt ja til tilbuddet.
Vi havde en indledende samtale om hvordan/hvorledes opgaven ville blive udført. Da der både skulle laves el-arbejde inde og ude, så blev lærlingen sat i gang ude - en dygtig ung mand, som lavede et godt stykke arbejde.
Tingene så lidt anderledes ud end forventet med nogle af de ting der skulle skiftes/laves, her var elektrikeren god til at rådgive og vejlede, samt finde mulige løsninger.
Det er blevet rigtig godt og nu kan vi gå vinteren i møde med et velfungerende udelys.

26. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Lindved El A/S

Kære Mikkel, tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Dine rosende ord er givet videre👌 Du ringer bare næste gang du har brug for en elektriker😀 Dbh team Lindved El

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjælpsomme medarbejdere, når man ringer vedrørende detaljer om sin køb på webshoppen. Levering er hurtig og fri ved større beløb.

30. September 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Mariya, tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner⭐ Vi håber du bliver glad for din opvaskemaskine og vi glæder os til at handle med dig igen😀 De bedste hilsner fra team Lindved El

Alt som forventet

Hurtigt, god pris, fin medfølgende manual. Alt som forventet.

23. September 2024

Antwort von Lindved El A/S

Hej John, tusind tak for den fine anmeldelse⭐👌 Vi håber du bliver glad for dit køb🙂 Dbh Lena

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

18. September 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Irene, tusind tak for de 5 stjerner⭐ Dejligt at du har fået leveret hurtigt👌🙂 Sig endelig til hvis du en dag mangler en ny hvidevare👌🙂 Dbh Lena

Super oplevelse

Super oplevelse. Hurtigt svar på e-mail omkring bestilling af emhætte langt ud i fremtiden, den kom på dagen vi havde aftalt, og garantibevis blev fremsendt samme dag.

6. September 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Louise, tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner⭐ Hvor er det skønt at høre, at I har fået emhætten - vi håber I bliver glade for den🙂 Og ring endelig hvis I har brug for jeres hjælp👌

Super

Super - både bestilling og levering

22. August 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Rasmus, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse til os - det sætter vi stor pris på🙂 Og ikke mindst tak for din ordre - sig endelig til en anden gang👌 Hilsen Lena

Hjælpsomhed

Hastighed, hjælpsomhed og god rådgivning

14. August 2024

Antwort von Lindved El A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Og ikke mindst tak for din ordre - sig endelig til en anden gang🙂 Hilsen Lena

Antwort von Lindved El A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glad for, at du valgte os, til dit køb af hvidevarer - sig endelig til en anden gang🙂 Hilsen Lena

Fin service og levering som aftalt

Fin service og levering som aftalt

23. Juli 2024

Antwort von Lindved El A/S

Hej Mette, tusind tak for stjernerne🌟🙂 Vi håber du bliver rigtig glad for dit køb og glæder os til at se dig i shoppen igen👌 Go sommer ☀️☀️☀️

Alt var 100% som aftalt

Alt var 100% som aftalt, levering til tiden og vi er rigtigt tilfreds

9. Juli 2024

Antwort von Lindved El A/S

Hej Ingólfur, tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse🌟🙂 Vi håber du bliver rigtig glad for dit køb og glæder os til at se dig i shoppen igen👌 Go sommer ☀️☀️☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering til lovet tidspunkt.

Hurtig levering til lovet tidspunkt.

26. Juni 2024

Antwort von Lindved El A/S

Hej Lars, tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse🌟🙂 Vi håber du bliver rigtig glad for dit køb og glæder os til at se dig i shoppen igen👌 Go sommer ☀️☀️☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig korrekt og god betjening

Hurtig korrekt og god betjening, også ved lidt besværlige forhold omkring levering.

18. Juni 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Pia, tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse🙏🙂 Det er dejligt at leveringen lykkedes👌😀

Nem og overskuelig shop

Nem og overskuelig shop, fik leveret på få dage, savnede dog en melding på dato for levering, så torsdag kørte chaufføren forgæves. Blev leveret fredag efter aftale om levering uden kvittering. Fin service fra Lindved El og vognmanden 😃

24. Mai 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Martin, vi blir så glade når alting lykkes, så tak for at dele det med os🙏 Og tusind tak for de 5 stjerner⭐ Sig endelig til hvis vi kan hjælpe med noget en anden gang🙂👌

Blev ringet op

Blev ringet op - spurgt om jeg er klar over, at emhætten er til ekstern motor … go service 👍😊

12. April 2024

Antwort von Lindved El A/S

Kære Lars Bo, tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner⭐👏 Vi håber du bliver glad for din emhætte med ekstern motor😉 Ring endelig hvis du skulle have spørgsmål til den👌 Forårshilsner fra team Lindved El☀️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr