Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg så en anden kundes anmeldelse, at hun havde fået sin Siemens kaffemaskine indenfor meget kort tid. Efter utallige forsøg i andre butikker, uden held, tog jeg alligevel chancen hos Lindved El... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helene meget profosionel, sød og imødekommende, overholde de aftaler der laves 🙂 Talte også med en teknikker, som hjalp mig godt igennem med mit spørsmål Fryseren kom som aftalt, allerede ca kl 1... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skriver med stor glæde om Lindved El hvor vi købte en kummefryser. Fine informationer, let bestilling og betaling, hurtig levering. Og som bonus blev fryseren stillet helt ind i vores garage selvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling, hurtig levering, ingen problemer! :D Bestilte et køleskab i weekenden, og det blev leveret i dag (onsdag) - super hurtigt, og ingen dikkedarer! Mange andre steder skal man vente... Mehr ansehen

1. Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
  2. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

Køb hvidevarer online hos Lindved El i Vejle eller besøg os i butikken - vi leverer din nye vaskemaskine, opvaskemaskine eller køleskab i hele Danmark. Vi installerer og monterer hvidevarer i en radius af ca. 50 km fra Lindved, Vejle - bor du i eller i nærheden af Horsens, Skanderborg, Aarhus, Kolding eller Vejle, leverer og monterer vi gerne dine nye hvidevarer.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God telefonisk betjening

God telefonisk betjening
Og hurtig levering
Kan kun anbefale dem

22. Mai 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Leo, tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner⭐😀 Vi er mega glade for at du vil anbefale os til andre - bedre reklame fås vist ikke👌👌 Vi glæder sig til at se dig i shoppen igen! Mvh Lena, Lindved El

Meget fin service

Meget fin service. Leveret som aftalt.

16. Mai 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Erling, tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner⭐😀 Det er skønt at alting gik som planlagt. Mvh Lena, Lindved El

Super og nem handel

Super og nem handel
Problemfri levering

7. Mai 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Brian, tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner⭐😀 Det er skønt at alting gik som planlagt. Mvh Lena, Lindved El☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service ved Lindved El.

Altid god service ved Lindved El.

28. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Lars, tusind tak for den fine anmeldelsen, de rosende ord og ikke mindst for de 5 stjerner⭐🙂 Solskinshilsner fra hele team Lindved El☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering og installation af nyt køleskab

Det var en uges ventetid på levering, men ellers var det hurtig og problemfrit sat til og det gamle køleskab taget med.

28. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Connie, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ På trods af leveringstid, så er det skønt at vide, at alt gik godt😀 Vi håber du er glad for dit køleskab👌Mvh Lena, Lindved El☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venlig og hjælpsom og tidlig…

Meget venlig og hjælpsom og tidlig kontakt fra Lindved el, da den først aftalte leveringsdag ikke kunne opretholdes.

22. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Jesper, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Godt at alt gik som det skulle - selvom vi måtte rykke på leveringsdagen🙂 Og tak for ordren i vores webshop🙏 Mvh Lena

Billigt og hurtig levering

Billigt og hurtig levering

22. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Charlotte, tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Vi håber du bliver glad for dit køb😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Mvh Lena, Lindved El☀️

Venlig og god vejledning

Venlig og god vejledning ved henvendelse til butikken.
Hurtig levering til den aftalte tid.
Flot produkt.

15. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Poul, tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner⭐😀 Det er skønt at alting gik som planlagt. Vi glæder sig til at se dig i shoppen igen! Mvh Lena, Lindved El

Imødekommenhed

Imødekommenhed, hurtighed, hjælpsomhed

11. April 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Birgit, tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Vi håber du bliver glad for dit køb😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Mvh Lena, Lindved El☀️

Antwort von Lindved El A/S

Hej Sofie, tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Vi håber du bliver glad for dit køb😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Forårshilsner fra Lena, Lindved El☀️

Antwort von Lindved El A/S

Hej Henrik, tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐👌 Du siger bare til næste gang du kigger på hvidevarer😀 Henning siger tak for de rosende ord🙏 Mvh Lena, Lindved El

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering. Fik brug for at få leveret til anden adresse, ingen problem, ændret øjeblikkelig. Vil gerne handle der igen.

26. März 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Helle, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Det er skønt at vide at alt gik som det skulle😀 Vi glæder os til næste gang du mangler hvidevarer😉👌Forårshilsner fra Lena, Lindved El☀️

Antwort von Lindved El A/S

Hej Per, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Vi håber du bliver glad for dit køb😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Mvh Lena, Lindved El

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og venlig betjening

Har lige købt en opvaskemaskine hos Lindved i Vejle. Jeg har fået super god, sød og venlig betjening på tlf , inden jeg valgte mit køb. Efter bestillingen oplevede jeg meget hurtig levering, blev ringet op om hvornår jeg kunne forvente leveringen , og efterfølgende opringning fra vognmanden om tidspunkt, så ingen lange ventetider. Det kalder jeg god service. 😊 en god oplevelse .

21. März 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Aase, tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner😍⭐ Det var en fornøjelse at hjælpe dig og vi håber du bliver rigtig glad for din opvaskemaskine🙂👌 Du ringer bare hvis du skal have hjælp en anden gang😀 Forårshilsner fra Lindved El teamet☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles god betjening og hurtig…

Særdeles god betjening og hurtig levering. Meget tilfreds

19. März 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Lars, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Det er skønt at vide at alt gik som det skulle🙂 Mvh Lena, Lindved El

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var rigtigt godt service. Har bestilt en emhætte, og dagen efter var den laveret.
Gode priser.

19. März 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Zala , tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner🤩⭐

Det er skønt at alting gik som planlagt👌 Jeg håber du bliver glad for emhætten - ring endelig hvis du har spørgsmål til den! 😀

Mvh Lena, Lindved El

Fremragende service

Jeg fik held til at vælge en forkert leveringsmetode. Sendte en besked, da jeg opdagede det.
Blev straks kontaktet, og havde stadig varen inden for 24 timer fra mit første bestillings forsøg.

10. März 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Peter, tusind tak for en kanon anmeldelse og ikke mindst for de 5 stjerner🤩⭐

Det er skønt at alting gik som planlagt og fedt med en tilbagemelding👌 Vi glæder os til at handle med dig igen😀

Mvh Lena, Lindved El

God personlig service

God personlig service. Dag til dag levering.

20. Februar 2025

Antwort von Lindved El A/S

Hej Jeppe, tusind tak for den fine anmeldelsen og de 5 stjerner⭐ Vi håber du er blevet rigtig glad for emhætten😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Mvh Lena, Lindved El

God service. Hurtig levering

17. Februar 2025

Antwort von Lindved El A/S

Kære Ingelise, tusind tak for anmeldelsen og ikke mindst de 5 stjerner⭐ Vi håber du er blevet glad for dit køb! 😀 Og tak for ordren i vores webshop👌Mvh Lena, Lindved El

Service i top

Service i top! Levering og priser gode. Har handlet der flere gange gode produkter er også at finde. Fuld tilfreds

14. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Lindved El A/S

Kære Jørgen, tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse! Og ikke mindst for de 5 stjerner⭐😍

Det er skønt at alting er gået godt - fedt med din tilbagemelding👌 Vi glæder os til at handle med dig igen😀

Dbh Lena, Lindved El

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr