Varene er som forventet. Hadde spørt om de kanskje har samme partinummeret på garn jeg hadde hjemme. Da fikk jeg tilbakemelding til. Garnet passer til hekletøy jeg allerede hadde begynt, likner veldig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Skrev at jeg trengte garnet hurtig og det ble pakket og gjort klart for henting samme dag, og generelt så går det under en uke fra man normalt bestiller til du har varen i postkassa, den gangen jeg tr... Mehr ansehen
Jeg likte ikke at jeg ble belastet to ganger i Klarna-appen. Jeg sendte en mail til Lindehobby og meldte fra om dette, men jeg har ikke fått noe svar. Jeg har mottatt 3 garnnøster og ønsker ikke å bet... Mehr ansehen
Helt fantastisk rask pakking og levering hver gang. Er helt imponert. Stort utvalg, og garnet er alltid av god kvalitet. Stor tommel opp for denne nettbutikken.
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Pakken var åpen og ødelagt da jeg…
Pakken var åpen og ødelagt da jeg hentet den i pakkeboksen. Et garnnøste var veldig skittent og ubrukelig. Har enda ikke fått svar på mail jeg sendte ang dette. Forventer å få nytt garnnøste. Minst….Heldigvis var alle varer i posen…varer bør pakkes bedre inn!
Jeg fikk ikke skriftlig beskjed om…
Jeg fikk ikke skriftlig beskjed om innholdet i pakken og heller ikke strikkeoppskriften til genseren jeg kjøpte garn til.
Jeg er forsåvidt fornøyd, men…..
Jeg er forsåvidt fornøyd, men trodde oppskriften skulle være med, når jeg kjøper garn til en bestemt lue! Ble veldig skuffet over at den ikke var med!
Dere svarer på spørsmål og er alltid…
Dere svarer på spørsmål og er alltid imøtekommende
Veldig lang leveringstid men produktet…
Veldig lang leveringstid men produktet var etter forventningene.
Elendig kundeservice da de ikke gidder…
Elendig kundeservice da de ikke gidder og svare på mail. Og når man legger inn bestilling, får man beskjed etter en stund at den ikke er gjort ferdig.. Går inn å bestiller på nytt. Får da to like pakker og faktura på to.. Når jeg får mail om to fakturaer tar jeg kontakt med en gang for å prøve og unngå at de sender to pakker, men de svarer ikke. Sender 3 mail uten svar! Og får da to pakker i posten😡
det tok altfor lang tid fra garnet ble…
det tok altfor lang tid fra garnet ble bestilt, til det ble pakket og sendt
Lang leveringstid
Fornøyd med varen jeg mottok. Derimot er det veldig lang leveringstid. Det tok 12 dager før jeg mottok pakken min, til tross for at det står 2-5 dagers leveringstid på hjemmesiden deres. Sendte også to mail til kundeservice hvor jeg etterlyste ordren min, men fikk aldri noen respons.
Er alltid fornøyd med utvalg av varer
Er alltid fornøyd med utvalg av varer.
Litt minus er at det tar tid før varene kommer
Lindehobby leveringstid 🤬
Lindehobby reklamerer for levering på 2-5 dager, og at pakken skal bli sendt innen 1-2 dager fra lager.
Jeg bestilte pakke 5 august, og pakken ble sendt fra lageret 14 august. Da totalt 14 dager for og få pakken min hjem. Levert 19 august.
Bra garn, men ha god tid til bestilling !
Var i og for seg ikke noe som var…
Var i og for seg ikke noe som var galt,men synes det rik alt for lang tid før dere i det hele tatt behandlet orderen og tok alt for lang tid før dere sendte pakken
Tok litt lang tid med levering men
God kvalitet på garnet.
Dere hadde det garnet jeg ville ha
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.